| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Historie Apple PC
    Historien om Mac starter med et par California computer entusiaster --- Steve Wozniak og Steve Jobs --- der besluttede at bygge en computer i deres garage. Det er fra disse ydmyge begyndelse , at Apple spirede , i sidste ende at blive den teknologiske og kulturelle monstrum det er i dag . En meget ændret undervejs , som er sandt med enhver virksomhed , men computere er stadig kernen af, hvad Apple gør. Garage til Mainstream

    Wozniak og Jobs begyndte at bygge deres første computer i 1975. Denne maskine ville blive Apple I , en alt- i-én bundkort sælges uden en sag for 666,66 dollar i 1976. Denne enhed blev solgt gennem små detailhandlere i Californien. I 1977 , Apple ] [ blev udgivet, denne gang kommer i en plastik sag ( hvilket var sjældent på det tidspunkt) , og med farvegrafik (også ganske sjældne ) for $ 1298 . Disse maskiner , mens ikke den er nem at bruge , GUI - baserede maskiner Apple er kendt for i dag , var kendt for deres relative enkelhed på det tidspunkt. Ved udgangen af årtiet , var garagen landbaseret operation vokset til et børsnoteret selskab i 1980. I 1979 begyndte at arbejde på menneskets usability , der danner grundlaget for det brugervenlige oplevelse Mac ville blive kendt for .
    Tidlige 80'ere

    Kort efter Apple gik til offentligheden de udgav Apple ///, en langt mere kraftfuld computer end Apple ] [ med en pricetag mellem $ 4340 og $ 7800 afhængigt af de funktioner , dette ikke sælger godt på grund af en række tekniske problemer . Arbejdet begyndte derefter på Lisa, som sammen med Apple //e blevet en af ​​de hurtigst sælgende computere på planeten. Den Macintosh blev også udgivet i 1984, markedsføres direkte til hjemmebrugere med sin let -at-bruge interface. Den Macintosh sælges meget godt , især efter den berømte 1984 Super Bowl kommercielle. Denne kommercielle erklærede, at fremtiden ville være venlige, i modsætning til den ene afbildet i den berømte George Orwell bog " 1984 ", fordi computere ville være let at bruge.
    Slutningen af ​​80'erne

    i den senere del af 1980'erne Wozniak forlod selskabet for at forfølge yderligere uddannelse og beskæftigelse blev skubbet ud på grund af en række konflikter (herunder fejl i designet af Apple ///) , hvilket fører til en antallet af markedsaktører tilbageslag. Jobs gik på at finde næste computere , et selskab , der konkurrerede med Apple i computeren marked . Interessant nok, Jobs har også købt en lille computer animation selskab fra George Lucas --- et selskab ved navn Pixar .

    Apple , i mellemtiden, fortsatte raffinering sine computer produkter og dens grafiske brugergrænseflade --- det endda sagsøgt Microsoft i 1988 grafiske ligheder mellem dette selskabs dengang nye Windows-brugerflade , og at den Macintosh OS .
    90'ernes

    Microsoft naturligvis ikke gå væk . Windows blev en udbredt styresystem i 90'erne , så meget, at antitrust påstande blev indgivet mod det i slutningen af årtiet. For sin del , fortsatte Apple til regelmæssigt at opdatere og forfine sit produktsortiment . Det var under denne æra , at den "Mac vs PC" debat blev mainstream

    Jobs ' virksomhed , Next , aldrig gjort en masse penge ved at sælge computere, men blev meget betydningsfuld for sit arbejde med operativsystemer. - så meget, at i december 1996 , Apple købte NeXT , bringer Jobs tilbage til virksomheden og give Apple kernen for det operativsystem , der ville i sidste ende blive OSX . Timingen var apt, da Jobs ' tilbagevenden til virksomheden skabt en vækkelse. Den sidste del af årtiet så Apple med fokus på æstetik i højere grad , da iMac linie blev en af ​​de bedst sælgende all -in-one computere af hele tiden, hovedsagelig på grund af sin elegante form og enkelhed.
    < Br >
    iPod Decade

    Apples avancer gik ned med den sidste halvdel af årtiet , to ting slået dette rundt : OSX og iPod. OSX gav en tiltrængt opdatering til Mac-computere , hvilket giver platformen en solid Unix -baseret operativsystem , der hurtigt blev berømt for dens stabilitet. Alle Mac produktlinje kom til at køre OSX, og virksomhedens omdømme blev hjulpet enormt ved dette. I 2001 Apple annoncerede iPod, en harddisk musikafspiller, der i sidste ende ville blive mere vigtigt at Apples marginer end sine computer salg . IPod , som arbejder med pc'er samt Macs , i sidste ende trak flere mennesker til at købe Macs i sidste halvdel af årtiet , hvor Macintosh blev den mest rentable computerproducent på planeten --- og den eneste til at sælge computere uden Windows.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Defragmenter en Leopard Volume 
    ·Hvordan at justere tekst til iWork Pages 
    ·Hvordan man kan overføre Apple Kontakter 
    ·Sådan flytter en OSX Windows Skjult af proceslinjen 
    ·Min linserensepapir Disc sidder fast i mit MacBook Pro 
    ·Sådan oprettes Kindle Documents på OSX 
    ·Hvordan kan jeg afinstallere programmer på min G4 kør…
    ·Sådan Konverter Mac Powerpoint filer kan afspilles på…
    ·Sådan tilføjes et abonnement på iWeb 
    ·Hvordan finder jeg Video Effects i en New iMovie 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan man se Hvis Windows er ægte 
    ·Sådan Set Up Linux Email 
    ·Sådan fjernes Vista OS X '09 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP uden en cd-rom driver 
    ·Sådan installeres Ikoner på en computer 
    ·Sådan ændres Boot Drive Letter 
    ·Sådan Tweak Performance af Windows XP 
    ·Microsoft XP opdateringer kan ikke installeres 
    ·Sådan Udskift blinkende Udskiftning Windows 
    ·Sådan Set Up et netværk Hard Drive 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com