| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan installeres Mac OS X Leopard på Windows PC
    Siden Apple begyndte at bruge Intel-processorer , har sit populære operativsystem OSX været fundamentalt forenelig med ikke- Apple mærkevarer pc'er. Driver support er generelt stadig er begrænset til enheder, der bruges af Apple-computere , men der er en voksende online fællesskab af udviklere , der konstant udvidelse af listen over kompatibel hardware . Installation af OSX på en PC (ofte kaldet OSX86 ) er ikke så svært som det ser ud , selvom de fleste mennesker stadig bliver nødt til at bruge en betydelig mængde tid til at få alle deres hardware arbejde. Ting du skal
    Mac OSX License
    iPC OSX86 10.5.6 DVD
    Vis Flere Instruktioner
    Installation
    1

    udskrive en liste over dine aktuelle hardware . I Windows XP skal du klikke højre "Denne computer " og vælg "Egenskaber " og derefter vælge "Device Manager" -fanen. Klik én gang på et af elementerne på listen , og klik derefter på printerikonet øverst i vinduet.
    2

    Kontroller OSX86 Hardware Compatibility List ( HCL ) for at se , om din computers hardware er understøttet . Kontroller hver komponent fra din Device Manager Udskrift mod listen. De fleste standard PC hardware er understøttet , men nogle enheder har begrænset funktionalitet eller kræve et hack at gøre dem arbejde . Vær opmærksom på nogen af ​​disse enheder.
    3

    Indsæt iPC 10.5.6 dvd i computeren og genstart. De fleste computere er allerede konfigureret til at starte fra dvd-drevet , men nogle mennesker kan have til at tilpasse deres BIOS overensstemmelse hermed. Tryk på " Enter ", når dit system starter fra DVD'en og giver den prompt "Press ENTER for at starte installationsprogrammet . " Det er normalt for installatøren at tage flere minutter at indlæse.
    4

    Vælg sprog og klik på knappen "Fortsæt" . Læs "Aftalen" igennem til enden . Den indeholder vigtige oplysninger om installation , herunder tips og advarsler for specifik hardware . Når du er færdig , acceptere aftalen og klikke på "Fortsæt ".
    5

    Klik på " Utilities " menuen og vælg " Disk Utility ". I det nye vindue skal du vælge din harddisk til venstre og klik på " Partition " fanen til højre. Under " Volume Scheme" select "1 Partition ". Giv din partition et navn , og sikre, at filformatet er " Mac OS Extended ( Journaled ) , og klik derefter på " Anvend ", og bekræft ved at klikke på" Partition ". Luk Disk Utility , når partitionering er færdig.
    6

    Vælg din nyoprettede partition som install placering, og klik på "Fortsæt".
    7

    Klik på " Tilpas " i nederste venstre hjørne af installationsvinduet . Leaving " iPC OSX86 basissystem "markeret , ser gennem " Drivers "og" rettelser og Patches " sektioner for elementer , der gælder for dit system i henhold til HCL og din Device Manager udskrift. de fleste computere har brug for " Lappet USB-drivere "," UUID Fejl Fix "og" CarbonLib fix " . det er nemt at tilføje komponenter senere, så hvis du ikke er sikker , er det bedre at lade en komponent ukontrolleret. Klik på" OK "og derefter klikke på" Start Installation ".
    8

    når installationen er færdig, vil installationsprogrammet genstarter computeren for dig. Skub iPC DVD og genstarte en ekstra gang , før det får at indlæse noget. din computer vil bede dig om at " trykke på en tast for at indtaste startindstillinger. " Tryk på en tast , og skriv " -x - f " (uden anførselstegn) , og derefter trykke på "Enter " for at starte din nye " Hackintosh " PC .
    Test og fejlfinding
    9 < p > Klik på lydstyrkeknappen på den øverste menulinje og prøve at justere højttalerens lydstyrke. Hvis lyd fungerer, vil du høre en bekræftelse støj fra højttalerne eller hovedtelefonerne .
    10

    forbindelse til internettet ved hjælp af trådløse enhed . de fleste enheder styres fra lufthavnen ikonet i den øverste menulinje .
    11

    Klik på apple-menuen og vælg " om denne Mac ". Bekræft, at OS ser alle dine RAM og fuld fart på din processor, og klik derefter på "Mere info ... "
    12

    Brug System Profiler , der synes at kontrollere korrekt identifikation af resten af ​​din hardware. specielt for check grafisk acceleration på dit grafikkort . Klik på " Grafik /skærme ", og sikre, at " Core Image" er opført som "Hardware Accelerated " og " Quartz Extreme " er " Understøttes ".
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Missing Sync 
    ·Sådan Take Pics Med Webcam på en MacBook Pro 
    ·Sådan Hold Dock Fra Flytning på en Mac 
    ·Sådan Konverter AVI til OGV på en Mac 
    ·Sådan geninstalleres Century Gothic i Macs 
    ·Sådan nulstilles PRAM på en Mac 
    ·Sådan ændres farven på en mappe på en Mac med Snow …
    ·Sådan Put en skærm på vågeblus Umiddelbart 
    ·Sådan Tilslut til AppleTalk Wireless 
    ·Sådan spiller Windows spil på en Mac uden at installe…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres en computer Password 
    ·Sådan fjerner Vista Fra dual boot 
    ·Sådan fjernes ZoneAlarm bruges MSCONFIG 
    ·Sådan kapre æg ved hjælp af en vand bakke 
    ·Sådan foretages fejlfinding Print Spool Server Service…
    ·Sådan Minimer kommandoprompt til proceslinjen i Window…
    ·Sådan Detect et trådløst Backtrack 
    ·Sådan importeres Metadata i Mac Files 
    ·Sådan Set Up en laserprinter på et netværk med Vista…
    ·Sådan fjernes en Overstreget pauseskærm fra en Screen…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com