| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Sådan Detect Trusler i Ubuntu
    Fordi så mange mennesker gennemgå koden for forskellige projekter så hyppigt , er det ikke sandsynligt, at du vil installere malware på din Ubuntu eller en anden Linux maskine , men det gør det ikke umuligt. Alle operativsystemer har sikkerhedshuller , og især hvis du bruger eksperimentelle softwarepakker eller software fra websteder , der er mindre end hæderlige, kan du ønsker at installere noget virusbeskyttelse på din Ubuntu maskine. Du kan bruge den til at scanne Windows -drev eller installere det på en Ubuntu server for at holde det sikkert fra malware-trusler. Instruktioner
    1

    Hold din Ubuntu maskine sikker brug af R -FX Networks Linux Malware Detect software. Softwaren er tilgængelig gratis, men muligheden for at efterlade en donation er til rådighed. Linux Malware Detect er en pakke , der overvåger de mest aktuelle trusler , som blev indsendt af brugerne. Der er endda en mulighed for at indsende navnene på filer, du mistænker for at være trusler. Henvisning README filen for kommandoer for at køre den fra kommandolinjen : Der er ingen grafisk frontend
    2

    Installer ClamAV til at overvåge trusler. . ClamAV er tilgængelig i standard Ubuntu repositories , og du kan enten køre det på de enkelte filer manuelt eller indstille den til at køre automatisk at tjekke alle dine e-mail. Det kommer ikke med et grafisk frontend , men ClamTK er en frontend for den tilgængelig i de repositories såvel . Alle muligheder for ClamAV er gratis.
    3

    Scan din Ubuntu maskine til trusler ved hjælp af F- PROT Antivirus til Linux. F- PROT er tilgængelig gratis for private brugere på de enkelte arbejdsstationer , og du kan planlægge scanninger samt udføre manuelle scanninger på din harddisk, og medier i din cd -rom eller andre diskdrev. F- PROT scanner også for trojanske heste, macroviruses og vira, der kan ødelægge din boot sektor. F- PROT har også versioner tilgængelige til Windows, FreeBSD og DOS.
    4

    Tjek Word-dokumenter , Java applets og ActiveX filer og komprimerede filer til malware ved hjælp Panda Antivirus. Panda har en gratis version til Linux , som du kan prøve, men du måske nødt til at købe i slutningen af forsøget. Det er en let trusselsregistrering softwarepakke uden mulighed for at scanne drev , men det er nyttigt for at kontrollere dine downloads for problemer. Panda bliver kørt gennem kommandolinjen og har ingen grafisk frontend.
    5.

    Beskyt din Ubuntu installation med Bitdefender Antivirus Scanner til Unicies . Bitdefender er en manuel scanner med mulighed for at scanne både Linux formaterede drev og Windows drev inde fra Linux, som er ideel, hvis du har en dual boot på din maskine. Det har en grafisk brugergrænseflade og kan scanne for både virus og spyware. Du kan være i stand til at få en gratis licens til Bitdefender , hvis du bruger det på en personlig maskine til dig selv.
    6

    Hent Avira at scanne for potentielle trusler på din Ubuntu computer. Avira er tilgængelig for Linux gratis, og du kan køre manuelle scanninger for at tjekke for trusler på din harddisk eller gennem dine downloads. Du kan karantæne mistænkte filer og sende oplysninger om filen til Avira , som derefter analyserer filen og lader dig vide, om det er en malware værktøj eller ej.
    7

    Installer Avast! for din trusselsregistreringsmetoder behov. Avast! kan scanne din harddisk for formodede trusler , og det kan også scanne alle filer , der kræver dekompression eller installation. Den er tilgængelig for både Linux og Windows og kan køres enten fra kommandolinjen eller fra en grafisk brugergrænseflade med din mus. Avast! gør også automatiske opdateringer mindst tre gange om ugen, som du kan installere gennem din Opdatering Manager. Den er tilgængelig til dit hjem maskine gratis.
    8

    Check for virus på din Ubuntu maskine ved hjælp AVG Antivirus , som er tilgængelig gratis for ikke- kommerciel brug. Det virker for både 32 -bit og 64-bit Ubuntu installationer. Det har ikke en grafisk frontend , så du er nødt til at køre det fra kommandolinjen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konfigureres Power USB Ubuntu 
    ·Sådan aktiveres SSL på Ubuntu 
    ·Hvordan laver Terminal Kommandoer i Ubuntu 
    ·Sådan bruges en Patch til at styre systemet Temperatur…
    ·Sådan gendannes Generiske Video Drivers i Ubuntu 
    ·Sådan installeres Nagios Net SNMP på Ubuntu 
    ·Sådan ændres Laptop navn i Ubuntu 
    ·Sådan Setup en Ubuntu Wireless LAN 
    ·Sådan oprettes en Ubuntu Icon Theme 
    ·Sådan installeres sortlister på Nanny i Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Genstart Isass.EXE 
    ·Sådan Format Min Ubuntu Laptop 
    ·Hvordan til Mount & Afmonter et drev i Linux 
    ·Sådan installeres Media Center Into XP Professional 
    ·Sådan Begræns antallet af samtidige Log -ins i Linux 
    ·Sådan Fortæl Hvis din XP Install Er OEM 
    ·Hvad er Windows XP Student Edition 
    ·Sådan Restore Default Registry Tilladelser 
    ·Hvordan jeg Kort en E Drive 
    ·Sådan Set en 64- Bit VMware 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com