| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Sådan ompartitioneres i Ubuntu & Installer XP på partition
    For at repartiton dit Ubuntu -system , skal du bruge en partition management program som GParted Live. Ved at køre det fra en live-cd , kan du redigere dine partitioner i et grafisk miljø uden at montere din harddisk , så du kan redigere dine partitioner. Det større problem er, at når du installerer XP efter Ubuntu, den skriver over bootloader , fjerne muligheden for at få adgang til din Ubuntu system. Når du har installeret Windows , skal du reparere bootloader for at dual boot ordentligt. Ting du skal
    GParted Live-
    Windows XP installations -cd
    Ubuntu live-cd
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Download en partition management program til din computer , hvis du ikke allerede har en. GParted Live er en grundlæggende opdeling management software , selvom KDE Partition Manager og Partition Logic er begge også partitioneringsprogrammer som kan håndtere Linux og Windows filsystemer.
    2

    Brænd din partition management software til en cd . For at ompartitionere din harddisk , skal du gøre det fra en Live miljø uden din harddisk er monteret .
    3

    Back op nogen vigtige filer og data på din computer , før du går fremad med ompartitionering. Mens resizing en partition er generelt sikker, er det bedst at sikkerhedskopiere dine filer bare i tilfælde af at der er en uventet fejl.
    4

    Indsæt din bootbar CD /USB i computeren og genstart. Hvis du bruger GParted Live, vil systemet starte op i et system baseret på Debian Live- , hvis du bliver bedt om at indtaste systemets detaljer , så . Når systemet indlæser det vil åbne partitionen editor automatisk.
    5.

    Klik på den partition , du vil redigere, og vælge at ændre størrelsen på den ved at klikke på Resize /Move -knappen ( en pil, der peger til højre). Indstil den nye størrelse for partitionen i megabyte . Når du laver din nuværende partition mindre, vil du stå tilbage med tildelte plads til den nye partition.
    6

    Vælg tildelte plads , og klik på "Opret" ikonet længst til venstre på værktøjslinjen. Angive størrelsen af filsystemet og filsystemet type. NTFS er bedst til Windows, men du kan også bruge FAT32.
    7.

    Klik på den grønne pil for enden af ​​værktøjslinjen for at anvende de ændringer, du har foretaget i dine partitioner. Repartitioning dine drev kan tage alt fra et til tre timer, afhængigt af størrelsen på dine harddiske og partitioner , og hvor mange ændringer, du foretager på dit system.
    8

    Genstart computeren, når genpartitionering er færdig, og fjern GParted live CD . Indsæt din Windows XP-cd'en i computeren, og genstart systemet . Følg Windows XP setup beder , skal du vælge den nye partition , når du bliver bedt om
    9

    Gendan GRUB ( Grand Unified Bootloader ), efter du har installeret XP for at aktivere dual -boot mulighed. . For at reparere din GRUB skal du starte fra din Ubuntu Live CD , og følg vejledningen i Ubuntu dokumentationen. Når GRUB er genoprettet , vil du få mulighed for at vælge mellem Ubuntu og XP , hver gang du starter din computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Ubuntu på en USB Flash Drive 
    ·Sådan Get My PSP til at arbejde med Ubuntu 
    ·Sådan installeres en standard ATI Driver Inkluderet Me…
    ·Sådan installeres Ubuntu 7.10 Med 256 RAM 
    ·Sådan downloader software til Ubuntu 
    ·Sådan fjernes Ubuntu fra Windows Boot Manager 
    ·Sådan installeres en Microsoft Wireless Mouse i Ubuntu…
    ·Hvordan man kan montere en Bin fil i Ubuntu 
    ·Sådan bruges GParted i Ubuntu 
    ·Sådan gendannes Generiske Video Drivers i Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg deaktivere Auto Window Resize 
    ·Sådan fjernes Desktop Background Registry 
    ·Sådan Open Up Windows Firewall i XP 
    ·Sådan ændres Windows 7 Task Bar 
    ·Hvordan opretter jeg en startbar system disk med Window…
    ·Sådan Fix en PC Time Clock 
    ·Sådan navigerer Directories med Dos 
    ·Sådan fjernes Desktop Ikon for Power2Go 
    ·Windows Performance Diagnostics 
    ·Sådan får du vist Kontrolpanel som en List i Windows …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com