| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Ubuntu Starter Guide
    Got dine hænder på den nyeste version af Ubuntu , men ved ikke hvor man skal begynde ? Læring eventuelle nye operativsystem kan være skræmmende , men bare rolig : at komme i gang er nemt. Ubuntu giver mange fordele til den afslappede bruger, herunder adgang til et stort lager af gratis software og fremragende out-of -the- box funktionalitet --- når systemet er installeret , vil du have en arbejdende kontor suite, Firefox og et foto editor , for at nævne et par stykker . Lad os komme i gang. Installation Ubuntu

    Det første skridt til at bruge ethvert operativsystem er at installere det, og Ubuntu installation proces kan være den enkleste der er. Indsæt cd'en, og genstart computeren. Computeren skal starte op fra cd'en. Når systemet er færdig opstart , kan du prøve Ubuntu , før du installerer . Dobbeltklik på "Install "-ikonet på skrivebordet for at starte processen , som vil spørge dig om din tidszone , dit modersmål , og hvordan du ønsker at oprette din harddisk. Når du har fundet det hele ud , kan du spille en omgang Tetris , mens installationsprocessen gør sit arbejde .

    Ønsker du at teste de farvande , men ikke helt klar? Du kan installere operativsystemet fra Windows . Bare genstart efter installation , og du kan afprøve systemet . Foretrækker at prøve uden selv genstarte ? Tjek afsnittet Ressourcer i denne artikel for at få oplysninger om at køre Ubuntu i Virtual Box, et gratis open -source -emulator kan køre alle operativsystemer.
    Fælles første skridt
    < p > Fik dit nye system startes op ? Der er et par ting, du bør gøre, før du bruger den . Først er det en god idé at holde alle pakker ajour i Ubuntu af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis opdateringen leder ikke automatisk starter , klik på " System " og derefter " Administration " og derefter "Opdater Manger ", og fortælle programmet til at installere alle opdateringer .

    Tænk noget af din hardware ikke fungerer ? Det er muligt du har brug for nogle tredjeparts drivere . Hvis en meddelelse om Restricted Drivers manager ikke allerede dukkede op , klik på " System " og derefter " Administration " og derefter " Restricted Drivers ", og fortælle programmet til at scanne for eventuelle nødvendige drivere. Det kan installere eventuelle nødvendige drivere derfra.

    Bemærket Ubuntu ud af æsken mangler codecs , en flash -afspiller til Firefox og Java? Installer pakke kaldet " ubuntu- restricted extras " for at installere alle disse på én gang, og Microsofts skrifttyper til web browsing. Bare bruge "Tilføj /Fjern ", som forklaret tidligere . Efter at have afsluttet disse tre trin , er Ubuntu sat op til at gøre de fleste alt det gennemsnitlige PC brugernes behov.
    Installation af ekstra software

    Når du får Ubuntu installeret og kører glat, vil du bemærke en række medfølgende software. Den Open Office suite af software giver dig programmer med og stort set kompatibel med Microsoft Office , Gimp giver dig mulighed for at redigere fotos og Firefox er en af ​​verdens bedst kendte webbrowsere. Men hvad nu hvis du ønsker at installere software udover disse ? I Windows eller på en Mac , ville man søge efter software på internettet , downloade installationsfilen og installere programmet efter download. Det er en vane bedst efterladt på Ubuntu , som har en indbygget pakke manager for installation af software .

    Den nemmeste måde at installere software er at klikke på "Programmer " og derefter " Tilføj /Fjern". Dette kan forvirre nogle Windows-brugere , fordi "Tilføj /Fjern " knappen i Kontrolpanel kun fjerner software, men i Ubuntu det er faktisk den letteste måde at installere ny software. Du kan gennemse efter kategori eller søge efter et bestemt program , og der er bogstaveligt talt tusindvis af programmer at vælge imellem her. Vær sikker på at vælge at vise "Alle tilgængelige programmer " i værktøjslinjen til virkelig at se alle, der er til rådighed. Let nok , right?

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en bootbar USB-disk i Ubuntu 
    ·Sådan Defragmenter Hukommelse i Ubuntu 
    ·Sådan formateres en Samsung 2TB i Ubuntu 
    ·Sådan aktiveres XDMCP på Terminal Server Client i Ubu…
    ·Hvordan laver Ubuntu boote fra USB 
    ·Sådan installeres Ubuntu Fra en ISO billede uden Burni…
    ·Sådan installeres Ubuntu Fra et Thumb Drive 
    ·Sådan får Ubuntu 11.04 du installerer i VirtualBox 
    ·Sådan Clean Temp Files Med Ubuntu 
    ·Sådan Flyt Ubuntu Meddelelser 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan formaterer jeg min PC med Windows XP 
    ·Sådan ændres Windows ME til Windows XP Online 
    ·Sådan gendannes Recycling Bin Efter et uheld at slette…
    ·Sådan Slå Kontrol af blækniveauer i en HP Printer 
    ·Sådan installeres Leopard på en MacBook G4 
    ·Sådan fjernes Automatiske Startup Programs 
    ·Hvad er en PNG billede 
    ·Sådan Maksimer pc'ens ydeevne ved hjælp Ready Boost 
    ·Sådan Tweak Vista Basic Color Scheme 
    ·Sådan Clean Up Pakker i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com