| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Unix >> Content
    Hvad er fordelene ved at bruge Unix Operating System
    ? Unix var en af ​​de første "moderne" operativsystemer udviklet til computere. På grund af fordele i sikkerhed , hastighed og omkostninger, tjener Unix som operativsystem valg for mange virksomheder rundt omkring i verden . Unix-systemer (og Unix -lignende varianter, såsom FreeBSD, Solaris, OSX og Linux) opretholder prævalens på store computere som mainframes og supercomputere , og samtidig være lige så velegnet for desktops, laptops og netbooks. Stabilitet

    Store servere, magt e -mail og web -tjenester bruger ofte Unix operativsystemer på grund af designet , som er fokuseret på stabilitet og fleksibilitet . Virksomheder, der kører servere kræver dem til at holde op og kører i lange perioder , opretholdelse alle filerne på serveren, så de altid kan tilgås pålideligt. Ofte kan den målte up- tid (eller den tid, en computer har kørt uden en eller genstart ) af et Unix-system være måneder eller endda år. Unix-systemer også give brugerne mulighed for at vælge mellem flere forskellige metoder til opbevaring af filer , så serverne kan skræddersys til at lagre visse data på den mest stabile og effektive måde.
    Efficiency
    < p> Unix-systemer kan være en omkostningseffektiv alternativ til andre operativsystemer , fordi de kræver færre ressourcer , og de kører godt på hardware uden at forårsage afmatning i computing eller grafiske funktionalitet. Andre operativsystemer kan kun arbejde på avanceret hardware , eller kræver store mængder hukommelse eller diskplads . UNIX-systemer har gjort betydelige fremskridt i processor og hukommelsesforbrug teknikker , og har tendens til at håndtere de ressourcer mere effektivt . På grund af dette , kan Unix-systemer installeres på ældre hardware med ringe eller ingen tab af ydeevne . Dette resulterer i mindre hardware omkostninger og en bredere vifte af hardware optioner.
    Omkostninger

    fleste Unix -systemer (såsom Linux, FreeBSD og OpenBSD ) er absolut fri, udgivet under open source licenser . Det skåner brugere fra dyr opgradering cykler når et bestemt system er forældet . De fleste programmer til Unix-systemer også koste noget , de kommer bundtet med systemet og er klar " ud af boksen ". Software til opgaver såsom tekstbehandling ( OpenOffice.org ) og image manipulation ligner Photoshop ( Gimp ) er tilgængelige uden omkostninger for brugeren. I modsætning til andre systemer , kommer de fleste af disse programmer, der allerede er installeret , konfigureret og klar til brug.
    Sikkerhed

    Unix -systemer blev oprindeligt udtænkt og bygget som multi-user , netværksbaserede systemer , der bidrager til deres overordnede sikkerhed . Ansætte en multi-user opsætning kræver , at hver bruger har sine egne legitimationsoplysninger for at få adgang til systemets ressourcer og administratorrettigheder for at kunne installere software eller køre et program , der får adgang følsomme oplysninger. Også Unix pc'er og arbejdsstationer omfatter kun en relativt lille del af den samlede desktop markedet . Derfor hackere skriver sjældent trojanske heste og orme til at angribe dem , fokuserer i stedet på Windows-systemer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter Unix skrifttype til Mac 
    ·Hvor hen til Genoprette slettede filer fra SCO Unix 
    ·Sådan Find en Printer Command i Unix 
    ·Sådan fjernes Dir i Unix 
    ·Sådan downloader et UNIX-operativsystem 
    ·Sådan Set en Unix Dato 
    ·Sådan installeres softwaren i Unix 
    ·Sådan bruges EXPR at udføre Algebra i Unix 
    ·Sådan Unzip zip-filer i Unix 
    ·Sådan Konfigurer Mail Forwarding i Unix 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Group Policy Editor i Windows Vista Home 
    ·Definitioner af Computer Vilkår 
    ·Sådan Lås en Apple Mac Book Password 
    ·Sådan at låse din computer 
    ·Sådan oprettes en NTP-server 
    ·Sådan flytter et iTunes-bibliotek til en ekstern hardd…
    ·Sådan Genstart Explorer i Windows 7 
    ·Hvordan kan man se Ubuntu til at bruge en anden NIC 
    ·Sådan opdaterer Norton Uden LiveUpdate 
    ·Sådan ændres DVD Auto Play 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com