| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Unix >> Content
    Om Unix
    UNIX er et af mange operativsystemer til rådighed til brug på personlige computere, servere og netværk . Nogle anser det for at være mere effektive og troværdige end andre systemer på market.The UNIX operativsystemet er kendt for sine lette funktioner og evnen til at integrere problemfrit med andre operativsystemer. Fakta

    UNIX er et edb- operativsystem, der bruges på servere , arbejdsstationer og personlige computere. Unix er baseret på en klient-server- program model, der giver mulighed for en multi- brugergrænseflade eller netværk.

    Brug små hjælpeprogrammer , UNIX -systemet er i stand til at udføre flere opgaver fra flere brugere inden for samme tidsramme.
    Funktioner

    UNIX operativsystemet består af tre hovedelementer: · kernen - Dette er kommandocentralen af operativsystemet . Herfra program hukommelseskonfigurationer er tildelt , samt tid - sekvens begivenheder. Selve kernen forvalter også systemets filopbevaringssted reaktion på system opkald · Der Programmer - . Disse udgør de individuelle ordrer, som brugeren at udføre bestemte opgaver. Hvert program opkald hidkalder et særligt hjælpeprogram · The Shell - . Skallen er, hvad der giver brugeren mulighed for at kommunikere med systemet. Det er her, kommandolinjer er indtastet. Skallen fortolker eller oversætter kommandoen for kernen. Skallen behandler derefter output.
    Historie

    breve, " UNIX " , står for " uniplexed information og edb- system. " Dens oprindelige navn var Unics , opfundet i 1969 af Brian Kernighan . Navnet UNIX er faktisk en spin-off af " Multics ", som var en stor behandlingssystem under udvikling kort før UNIX kom på scenen .

    UNIX operativsystemet blev udviklet på AT & T Bell Labs af Ken Thompson og Dennis Ritchie i et forsøg på at give en mere effektiv drift miljø for en nyoprettet computerspil kaldet Space Travel. Som følge heraf var Unix det første operativsystem til at udnytte et filsystem, der havde multi- tasking evner .
    Time Frame

    Pr. 1973 UNIX-operativsystemet blev omskrevet i C programmeringssprog . Indtil dette tidspunkt blev operativsystemer kun skrevet i assembler på grund af de tidskritiske processer, computere udført .

    Omskrivning af UNIX i C programmeringssprog var en succes , og resulterede i en mere integreret maskine sprog der overført godt på andre computerplatforme.
    fordele

    fordelene ved et UNIX-operativsystem versus noget andet operativsystem på din computer, afhænger af dine egne særlige computer behov. UNIX , i sig selv , giver en stabil computer miljø, hvilket betyder at det er mindre udsat for nedbrud , når nye programmer er installeret .

    UNIX er også en mere uafhængigt system program , at det kan fungere som sin egen post og udskrive serveren . Dette giver mulighed for mere privatliv , som e-mail vil blive downloadet direkte til din computer som modsætning til at sidde på en webserver . Print kapaciteter ville være hurtigere , og kræver mindre hukommelse.

    Disse fordele sammen med færre filhåndteringsfunktioner konflikter og bedre virus kontrol, er nogle af de fordele i at bruge UNIX-operativsystemet.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Udskift en fane med et komma i Unix 
    ·VMS Vs . UNIX 
    ·Sådan Set en Unix Dato 
    ·Sådan indstilles tidszonen i Unix 
    ·Sådan bruges en UNIX Shell script til at oprette en HT…
    ·Sådan Søg efter tekst i en fil i UNIX 
    ·Sådan Unzip en Z fil i Unix 
    ·Unix Patch Tutorial 
    ·Sådan Tune Apache og PHP for Speed ​​på Unix 
    ·Sådan Unzip en fil i Unix 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slut til System DSN Brug ActiveX 
    ·Microsoft Windows Error Code 643 
    ·Sådan Efterlad en computer Løb & Låst 
    ·Sådan Format Dual Boot HDD Inside Vista 
    ·Hvordan at slippe af Searchsettings.Msi 
    ·Hvordan man opbygger en Ultimate Boot Disk for XP 
    ·Sådan forhindrer en Windows XP-installation fra Oversk…
    ·Sådan Fix Fejl 1606 Problem 
    ·Sådan bruges Sudo at omgå et administratorkodeord 
    ·Sådan installeres Window Molding uden at måle 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com