| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Unix >> Content
    Sådan Hack UNIX
    En af de grunde, du måske hacke ind i en UNIX-computer er, hvis du er en systemadministrator , eller hvis dit job er at undersøge svig eller sikkerhed krænkelser , og du har brug for at finde ud af adgangskoden af et system , der kører på UNIX. Hacking dine systemer på arbejdet vil også give dig en idé om , hvor stærk din sikkerhedsforanstaltninger er at hjælpe dig med at træffe bedre valg for at forbedre på din netværkssikkerhed . Her er nogle grundlæggende og enkle hacks til at hjælpe dig med at udføre dine pligter og ansvar som en systemadministrator . Instruktioner
    1

    Kend UNIX-operativsystemet. Du kan ikke hacke UNIX uden at vide hvordan styresystemet fungerer, og hvordan det fungerer . Når du har mestret brugen af ​​UNIX , kan du begynde at lære nogle hacking teknikker. Kend de UNIX-kommandoer og fejlmeddelelser, og hvad hver enkelt fejlmeddelelse formidler .
    2

    Gæt login-navn og adgangskode. Til tider vil gøre dette give adgang , især hvis alle på kontoret har allerede en standard login navngivningskonvention . Også nogle brugere er skødesløse , de forlader deres adgangskoder på huskesedler , eller de lader andre mennesker se, hvad de skriver. Lær dem en lektion ved at hacke ind i deres system, og derefter fortælle dem, at de bør være mere forsigtig næste gang. Hjælp dem med at vælge en stærkere adgangskode, der er svær at gætte.
    3

    Log ind på superbruger -konti. Superbruger navne, der er genvejsnavne almindeligvis anvendes til at støtte de delsystemer "root" ( har ingen begrænsninger) , " systemadministrator " ( behøver ikke en root-konto ) , " mountfsys " ( mount filer), og " makefsys " ( lave filer). Nogle skødesløs systemadministrator kan forlade password som "password" , eller de kan bruge en adgangskode, der er det samme som login navn . For eksempel, " , root" for login , de bruge adgangskoden "root ". Andre almindelige er " bin " og " dæmon ". Lær andre systemer admins i din virksomhed til at være mere forsigtig ved at gøre dette simple hack , så de kan styrke sysadmin tegner det samme.
    4

    Brug små bogstaver , når gætte logins og passwords . Gæt 1 til 8 alfa og talværdier . Nogle gange vil en svag adgangskode kun have alfategn , så gå der først.
    5.

    Prøv basale kommandoer , når du er i. Du ved, du er i, hvis du ser nogen af ​​følgende tegn i begyndelsen af linjen : $ , % eller # . Nogle grundlæggende kommandoer til at bruge er " ls- a" ( liste over filer i den aktuelle mappe) , "cd \\ navn" ( navnet på den undermappe, du vælger) , "cd \\ " ( bringer dit hjem mappe til aktuel brug) og "kat navn "( et filnavn , at brugernavnet du kom ind har skrevet ) . At finde eller se på listen over konti, der oprettes i systemet , skal du bruge " cat /etc /passwd . " Som standard er denne læses af alle i systemet.
    6

    Find " skygge "-filer . Hvis /etc tekstfil ikke viser password hashes , kan du finde dem ved hjælp af " NIS /YP ", som er en password shadowing password data. Nogle UNIX-systemer bruge dette til at skjule adgangskoder.
    7

    Brug en brute -force password -krakning teknik. Dette er en gentagen forsøg på at gætte adgangskoden . Dette er nyttigt for at finde en glemt adgangskode , men det kræver hjælp fra en systemadministrator til at lade dette ske gentagne gange ved at rydde lockout , når de sker.
    8

    Brug en ordbog word -krakning teknik . Dette er en af ​​de mest populære teknikker til at hacke ind UNIX passwords. Dette tager en ordliste , og forsøger derefter at knække en eller alle de nævnte passwords , der er anført i filen. Ordbog word- krakning værktøjer filter , ændre eller mutere ordene tilføje præfikser eller suffikser og bland bogstaver og tal ved at skifte de ordrer, de bliver brugt.
    9

    Brug Alex Muffet program til at knække passwords på UNIX . Dette kan konfigureres af systemadministratoren til at køre automatisk og med jævne mellemrum , som så sender et " nastygram " eller mail til brugere med svage passwords for at minde dem om at skabe stærkere adgangskoder. Dette kan køres manuelt og anvendes på tværs af flere systemer .
    10

    Brug Jack the Ripper revner værktøj. Dette program er DOS-baseret og bruger en række funktioner, der er nemme at bruge. Der er også en version kaldet John the Ripper , som blev udviklet af Solar Designer , cracklike regler er blevet tilføjet, og kan køre på DOS og UNIX. Enten man vil gøre for at hacke ind i ethvert DOS - eller UNIX -baseret system .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Unix-operativsystemet Komponenter 
    ·Sådan Find en Mac -adresse i Unix 
    ·Hvad er fordelene ved at bruge Unix Operating System 
    ·Tutorial for Unix 
    ·Sådan Set Up en Unix delt mappe 
    ·De typer af Unix Shells 
    ·Unix Cut Command Tutorial 
    ·Sådan slette filer i Unix 
    ·Sådan Slut en Direct UNIX NDM 
    ·Avanceret Unix Tutorial 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Afslut VB6.0 Application 
    ·Sådan Genstart en Mac G4 
    ·Sådan Slet Outerinfo Rond 
    ·Sådan får du adgang til Administrator konto i Vista 
    ·Hvordan kan man se Hvilken slags Operating System er på…
    ·Sådan deaktiveres Hurtigt brugerskift i Vista 
    ·Fordele ved Windows 3.1 
    ·Sådan Test Vista Speed ​​
    ·Sådan Unzip en fil på Windows 
    ·Sådan Tillad undtagelser i Windows Firewall i SBS 2003…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com