| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan bruges Windows Vista Værktøjslinjer
    Windows Vista værktøjslinjer er placeret på proceslinjen, som sidder i bunden af ​​computerens skærm. Værktøjslinjen Hurtig start er en af ​​de tilgængelige værktøjslinjer , og du bruger den til at starte programmer med et enkelt klik. Der er andre værktøjslinjer du kan føje til proceslinjen , herunder Windows Media Player værktøjslinje, og værktøjslinjer , der giver dig hurtigere adgang til filer og hjemmesider . Windows Vista giver dig mulighed for at tilpasse hvilke værktøjslinjer vises , hvilket kan gøre det lettere for dig at åbne programmer, hjemmesider og filer, du bruger oftest . Instruktioner
    1

    Tilføj et program til værktøjslinjen Hurtig start ved at højreklikke på programmet i menuen Start i Windows . Vælg "Føj til Hurtig start " fra menuen , der popper op . Klik på et ikon i værktøjslinjen Hurtig start for at starte programmet. Hvis det ønskes , skal du trække værktøjslinjen s cykelstyr , så flere ikoner kan vises. Hvis styret ikke er synlige , skal du låse proceslinjen ved at højreklikke på den og fjerne markeringen " Lås proceslinjen " fra pop - up -menuen.
    2

    Aktiver værktøjslinjen Windows Media Player ved at højreklikke på et tomt sted på proceslinjen , pege på " Værktøjslinjer " og klikke på " Windows Media Player " i menuen , der popper op . Åbn Windows Media Player , og minimere den til proceslinjen for at se værktøjslinjen. Brug værktøjslinjen knapper for at holde pause , stoppe og springe afspilningen og justere medieafspillerens lydstyrke.
    3

    tilføje adressen værktøjslinje , hvis du ønsker at få adgang til mapper og hjemmesider fra proceslinjen. Højreklik på proceslinjen , peg på " Værktøjslinjer " og klik "Adresse" i pop- up -menuen. Indtast en placering i adresselinjen eller vælge det i menuen for at åbne den.
    4

    Brug Links værktøjslinjen for at åbne nogle af dine favoritter i Internet Explorer fra proceslinjen . Højreklik på proceslinjen , peg på " Værktøjslinjer " og vælg " Links " i pop- up -menuen for at aktivere værktøjslinjen. Klik på værktøjslinjen, og vælg en hjemmeside fra listen for at åbne den. Brug af Internet Explorer , hjemmesider føje til dine foretrukne indenfor " Foretrukne Bar " mappe for at få dem vist i værktøjslinjen Hyperlinks .
    5.

    Aktivér værktøjslinjen på skrivebordet for at få adgang til de filer og mapper på skrivebordet direkte fra proceslinjen. Højreklik på proceslinjen , peg på " Værktøjslinjer " og klik på "Skrivebord " i menuen , der popper op . Klik på Desktop værktøjslinje, og vælg den fil , et program eller mappe , du vil åbne på listen.
    6

    Opret en ny værktøjslinje til åbne filer inden for en mappe på din computer fra proceslinjen . Højreklik på proceslinjen , peg på " Værktøjslinjer " og klik " Ny værktøjslinje " fra menuen , der popper op . Vælg den mappe , du ønsker at tilføje til proceslinjen i Windows. Klik på mappen værktøjslinje , og vælg en fil , et program eller en mappe på listen for at åbne det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet Windows Vista 
    ·Sådan Fix DLL i Vista 
    ·Sådan Nedjustering fra Microsoft Vista Home til XP 
    ·Sådan fjernes Yahoo! Toolbar i Vista 
    ·Sådan opdaterer Vista Lexmark Print Drivers for X5100 …
    ·Sådan tilføjes Kør til Windows Vista Start Menu 
    ·Hvordan man laver en Desktop Clock Day & Date i Vista 
    ·Sådan Slet Vista Media Center Indskrive Indgange 
    ·Hvordan finder jeg ud hvilken hardware eller drivere Br…
    ·Sådan bruges Sync Center på Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører Wget på Linux 
    ·Sådan gendannes Lydoptager 
    ·Sådan fjernes Windows Vista & Put Windows XP på min m…
    ·Hvordan til automatisk at indlæse et program i Windows…
    ·Sådan aktiveres brugere, der er i en gruppe på OCS 
    ·Hvad Styrer Aktiviteter på computere 
    ·Sådan dual boot XP & Ubuntu 
    ·Microsoft Corporation Information 
    ·Forskellige operativsystemer til stationære computere 
    ·Hvordan kan man se , om en gruppe politik anvendes 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com