| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Hvad er bedre : ? Vista Premium eller Ultimate
    Vista Home Premium og Vista Ultimate er Windows operativsystemer, Microsoft Corporation udviklet til brug med bærbare computere, desktops og andre personlige computere eller pc'er. Bestemmelse hvilket operativsystem er bedre afhænger af behovene i den enkelte bruger . Til hjemmet bruger, der ønsker mere funktionalitet end hvad Vista Home Basic har at tilbyde, kan Premium være den bedste løsning . Men Vista Ultimate indeholder alle de funktioner, som Premium gør, og meget mere. Baggrund

    CNET Anmeldelser gav både Vista Premium og Vista Ultimate tre og en halv stjerner ud af fem mulige . Men af de fire kategorier , som CNET kigget på , service og support , design , funktionalitet og ydeevne , scorede Vista Ultimate højere i træk kategori. Mens Vista Premium fortjent en 7,0 i træk, tjente Vista Ultimate a 9.0. Ellers begge operativsystemer optjent 7,0 i design, 8,0 i ydeevne og 7,0 i service og support.
    Hardwarefejl Protection

    modsætning Vista Home Premium , Vista Ultimate indeholder Windows Complete PC Sikkerhedskopiering og gendannelse program , som beskytter computere mod hardwarefejl . Programmet støtter op - eller gør kopier af - alle på en computers software komponenter , herunder operativsystem, applikationer , filer og data. Du kan administrere alle de komponenter , du vil Vista Ultimate til at beskytte i et enkelt , virtuelt sted : Windows Sikkerhedskopi-og gendannelsescenter . Så hvis du står stejlt på at beskytte software i tilfælde af en hardwarefejl, Windows Vista Ultimate er en bedre løsning .
    Scanning og fax

    For PC-bruger , der regelmæssigt scanninger og faxer dokumenter såsom kontrakter , fotografier eller andre billeder , Vista Ultimate er den bedre operativsystem , fordi Vista Ultimate indeholder Windows Fax og scanning . Fax og scanning er et program, der giver brugerne mulighed for at styre scanning, fax og modtagelse af dokumenter via en computer interface , forudsat at computeren er tilsluttet til enten en fax modem eller fax -server, når du sender og modtager faxer eller en scanner , når scanning af dokumenter .
    Erhverv Connectivity

    I modsætning til Vista Home Premium , Vista Ultimate giver brugerne adgang til business applikationer og ressourcer fjernstyres ved hjælp af Remote Desktop Connection. Remote Desktop Connection er et program, der giver brugeren mulighed for at oprette forbindelse til en ekstern eller værtscomputer via en klient computer , hvilket er den computer, brugeren sidder på . Bruger Vista Ultimate Remote Desktop Connection , kan en bruger få adgang til oplysningerne på en business computer placeret i et fjerntliggende kontor , mens du sidder på en klient computer i et hjemmekontor. Af denne grund , er Vista Ultimate bedre operativsystem til forretningsfolk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Wake en computer Stuck i dvaletilstand i Windows…
    ·Sådan Slet Windows Vista Logfiler 
    ·Sådan oprettes en Install Log ind Vista 
    ·Vista System Recovery Options uden operativsystem 
    ·Sådan at genaktivere dvale i Windows Vista Efter Disko…
    ·Sådan får du en Kør Button i Windows Vista 
    ·Kompatibilitet af Adobe Acrobat 6.0 i Windows Vista 
    ·Sådan får du din papirkurv Kan Tilbage på Vista 
    ·Sådan slettes Windows opdateringer i Windows Vista 
    ·Sådan slettes Kontakt email-adresser i Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får Backtrack at genkende en WiFi -kort 
    ·Sådan genkender Windows XP 32 - Bit 
    ·Hvordan jeg migrere fra Windows CE 5,0 til XP Mobile 
    ·Sådan omformatere en MacBook Pro 
    ·Sådan Tweak en Windows XP Professional 
    ·Sådan oprettes en virtuel FTP 
    ·Sådan oprettes en Recovery Disk til Vista SP1 X64 
    ·Sådan ændres en Windows Start Up Profil 
    ·Hvordan man gør Systemgendannelse på HP computer med …
    ·Sådan pakkes & Deltag PC RAR arkiv på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com