| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Windows Vista Sidebar Tips
    Når Microsoft frigivet Windows Vista i slutningen af ​​2006 , blev der computerskærme miste deres næsten firkantede profiler brede skærme til både stationære og bærbare computere var ved at blive normen. Før brugerne også vænnet til den ekstra skærmplads , Windows programmører besluttet at tilegne en skive skærm til en ny funktion kaldet sidepanelet. Den Sidebar indeholder et par simple applets , kaldet " gadgets ", der lader dig have en vedvarende øjebliksbillede af ting, du ønsker at gøre eller se uden at skulle åbne et program eller endda skifte væk fra det vindue, du bruger. Fjern Gadgets
    p Der er ingen grund til at rode sidebjælken med gadgets . Hvis du ikke ønsker at se den store, analoge ur , når dit system ur nederst til højre på skærmen tilstrækkeligt , flytte markøren over den uret , og derefter klikke på de små "X" , der vises nær sin øverste højre hjørnet. For at fjerne en flok gadgets på én gang , skal du højreklikke på Sidebar , klik på "Egenskaber ", klik på " Vis liste over kørende Gadgets ", og fjerne gadgets fra det vindue .
    Tilføj Gadgets < br >

    Når du har ryddet rod, du har plads til at tilføje emner, som du rent faktisk ønsker at se regelmæssigt. Vista indeholder nogle gadgets , der ikke vises som standard , og du kan komme til dem ved at klikke på "+" øverst på sidebjælken . Træk en gadget fra den resulterende vindue til det sted, du gerne vil have det til at blive vist på Sidebar . Du kan også klikke på " Få flere gadgets online " for at gennemse tusindvis af tilgængelige gadgets og hente og installere dem . Hvis du løber tør for plads, kan du stadig tilføje gadgets , som du tilføjer gadgets , de simpelthen skubbe eksisterende gadgets til den næste skærm, som vises hvis du klikker på højrepil på toppen af ​​Sidebar
    < br . >
    Konfigurer Gadgets

    standard by for vejret gadget er Redmond , Washington (hjemsted for Microsoft). Som standard tid for det analoge ur er uanset tid systemet viser . Der er en masse af standard adfærd , der gør en gadget mindre nyttigt eller ønskeligt . Hvis du bevæger musen hen over gadget og klik på skruenøgleikonet , kan du finde indstillinger, ændre dit sind. Ændre vejret gadget til din hjemby , for eksempel, eller det sted, hvor du skal hen på ferie næste uge. Skift ur til den tidszone , hvor din søster bor , og du vil ikke nødt til at tænke over, om din telefon opkald vække hende .
    Copy og genbestilling

    evnen til at personliggøre gadgets kan åbne en ny verden af ​​muligheder - men hver gadget udfører en forholdsvis enkel opgave. At udvide deres funktioner , kan du tilføje ekstra kopier. For eksempel, tilføjer flere kopier af vejret gadget til sidepanelet og give hver enkelt en anden by for at rapportere om . Du kan også ændre rækkefølgen gadgets som du vil. Svæve over en gadget , indtil "X" og skruenøgle ikoner vises , og klik derefter på gitter af prikker direkte under dem. Hold museknappen nede, og træk gadget ved dette håndtag .
    Konfigurer Whole Sidebar

    Sidebar har et par nyttige muligheder . Du kan indstille, om det belastninger når systemet starter , uanset om det vises øverst på alle åbne vinduer , og om den viser på venstre side af højre side af skærmen . Bare højreklik på en tom plads i indholdsoversigten , og klik på "Egenskaber " for at få adgang til disse indstillinger. Og hvis du er en af ​​de mange brugere, der lukkede Sidebar og kan ikke se , hvordan man får det tilbage, først ser i Windows-proceslinjen i gruppen af små ikoner ved siden af systemuret . Hover over ikonerne for at se, hvilke forsyningsselskaber , de repræsenterer. Eller søg efter " sidebar " i " Start"-menuen for at åbne den.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Unzip filer i Windows Vista Home Basic 
    ·Sådan Slå Wi -Fi på Windows Vista 
    ·Windows Vista opdateringer: Sådan ændre tilladelserne…
    ·Hvordan laver Letters Bigger for Læsning på Windows V…
    ·Sådan fjernes programmer under forskellige brugere i V…
    ·Webcam Effects til Vista 
    ·Sådan får batteriet for at vise på proceslinjen i Vi…
    ·Sådan ændres et tastaturlayout i Windows Vista 
    ·Sådan ompartitioneres i Windows Vista 
    ·Sådan oprettes en partition på en Vista -harddisk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Del Zipped Mapper 
    ·Sådan Glat Scroll på en Mac 
    ·Sådan deaktiveres Windows Password i fejlsikret tilsta…
    ·Sådan oprettes en Test hardlink Mellem en fil 
    ·Hvordan man laver en ren installation Med I386 mappe 
    ·Sådan Fjernt adgang til en anden computer på Windows …
    ·Sådan Spin en Sleeping Drive Script 
    ·Sunroom Window Typer 
    ·Sådan ændres HP Officejet Scanningsstr 
    ·Sådan Arranger ikoner efter art på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com