| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan Reparation Vista Med en cd
    Brug Windows Vista -installationsdisken at forsøge at reparere computeren, før du skriver din maskine off for død. Du kan navigere til menuen Indstillinger for Systemgenoprettelse når man starter fra installationsdisken. Fra denne menu kan du reparere problemer med Windows Vista opstart processen gendanne computeren til tidligere indstillinger at reparere problemet eller gendanne fra en sikkerhedskopi til at reparere din maskine og løse problemet. System Recovery Options skærmen kan tilgås hurtigt, og reparationsmetoder navigeret smertefrit . Instruktioner
    Startup Repair
    1

    Sæt Windows Vista- installation disk, der fulgte med computeren, i det optiske drev . Hvis en installation disk ikke kom med computeren, ringe til producenten og bede en, de fleste virksomheder vil give dig en installations-cd fri , hvis man ikke blev leveret med computeren
    2

    Genstart computeren. .
    3

    Tryk på en tast når du bliver bedt at starte fra en disk.
    4

    Klik på drop -down pilen til højre for "Sprog til at installere ", og klik på " engelsk ". Klik på "Næste".
    5

    Klik på " Reparer computeren " i nederste venstre hjørne af det næste skærmbillede med Windows Vista-logoet på den. En liste over operativsystemer på computeren vil blive genereret. Klik på Windows Vista-operativsystemet , du vil reparere , og klik derefter på "Næste". A " Recovery System Options" dialogboks vises .
    6

    Klik på " Startup Repair" på listen over valgmuligheder. Computeren genstarter efter behov , og afhængigt af hvad der opdages problemer på din computer, kan dialogbokse vises beder dig om at foretage valg for at hjælpe computeren løse problemet.
    Systemgendannelse
    < br > 7.

    Gentag trin 1 til 5 i forrige afsnit for at nå frem til de " Recovery System Options " dialogboksen .
    8

    Klik på " Systemgendannelse ". Systemgendannelse programvinduet vises på skærmen
    9

    Klik på " Næste" for at bekræfte, at du forstår Systemgendannelse påvirker ikke nogen af ​​dine personoplysninger . Det vil kun gendanne systemet og program filer til deres indstillinger som den gendannelsespunkt , du vælger . En liste over gendannelsespunkter vises på skærmen , defineret af hvilket program eller system, forandring forårsaget gendannelsespunkt skal oprettes.
    10

    Vælg gendannelsespunkt til at gendanne computeren til og derefter klikke på "Næste . " En skærm opregner de harddiske eller partitioner forbundet med computeren , vises. Vælg den harddisk eller partition , du ønsker at anvende ændringerne på .
    11

    Vælg den primære harddisk Windows Vista er installeret på , og klik derefter på "Næste".
    12 < p > Klik på " Finish" for at kontrollere gendannelsespunkt og derefter klikke på "Ja " for at bekræfte, at du vil gendanne computeren.
    13

    Klik på " Genstart " efter vises en meddelelse siger at systemet er blevet genoprettet . Anlægget genstartes , og de gamle indstillinger vil blive anvendt.
    Windows Complete PC Restore
    14

    Gentag trin 1 til 5 i afsnit 1 for at nå frem til den " Recovery System Indstillinger "dialogboksen . Tilslut en ekstern enhed, hvor den backup af din computer er placeret.
    15

    Klik på " Windows Complete PC Restore. " Et skærmbillede vises viser den seneste backup , der blev opdaget. At gendanne fra denne sikkerhedskopi , klik på " Next" , og fortsæt til trin 3 . Hvis du vil gendanne fra en anden backup, skal du vælge " Gendan fra en anden backup" , og klik derefter på "Næste". En liste over andre registrerede backups, vil blive vist. Vælg en sikkerhedskopi , og klik derefter på "Næste".
    16

    anmeldelse oplysningerne sammen med den sikkerhedskopi, du har valgt , og klik derefter på "Finish ". En besked vil blive vist på skærmen siger nogen oplysninger på computeren bliver slettet, og computeren vil blive genoprettet fra sikkerhedskopien . Vælg " Jeg bekræfter, at jeg ønsker at slette alle eksisterende data og gendanne sikkerhedskopien " og derefter klikke på "OK ". Computeren vil begynde at genoprette fra sikkerhedskopien . Computeren genstarter automatisk , når gendannelsen er færdig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilmelder du dig Mswinsck.ocx i Vista 
    ·Min computer kører meget langsomt på Vista 
    ·Sådan Kontroller din Mac ID ved hjælp af Windows Vist…
    ·Hvordan til at overføre musik fra iPod til PC Vista 
    ·Hvordan skal tjekkes Battery Health i Vista 
    ·Hvordan at øge størrelsen af Recovery Disk i Vista 
    ·Sådan diagnosticere & Fix Windows Vista 
    ·Sådan Gør Windows Vista køre hurtigere og mere effek…
    ·Windows Vista vil ikke lade mig Ændre kodeord 
    ·Hvorfor er Windows Vista så længe om at lukke ned, nå…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Runtime Error på Microsoft Works for Window…
    ·Sådan deaktiveres et Hiberfil.sys 
    ·Hvad er Windows XP Professional nedgradering 
    ·Instruktioner til at tørre en harddisk 
    ·Sådan bruges en Vista Photo Slide Show som en Screensa…
    ·Sådan Fix ACM driver fejl 
    ·Sådan Slet Windows XP Home Edition Fordi jeg har to af…
    ·Sådan eksporteres Justitskontor en computer 
    ·Hvordan man kan udvikle Basic Software 
    ·PC til Mac Tutorial 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com