| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan Find Passwords i Vista
    Microsoft tager en masse hits i løbet af opfattelsen af, at dens operativsystemer er fulde af sikkerhedshuller . Der har været nogle bemærkelsesværdige Forlegenhed , men med Vista, Microsoft forsøgt at berolige kritikerne , og det låste OS ned temmelig stramt. Det er gode nyheder , hvis du har følsomme data , især hvis du bruger en masse tid online. Det er forfærdeligt nyheder, hvis du har mistet dit password til at logge på systemet. Oftere end ikke , vil det betyde at tørre hele systemet og starte forfra , men der er et par ting at prøve først, før du giver op . Ting du skal
    NT Password Password Changer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Log ind som en anden bruger . Hvis du har flere brugere på maskinen , og en af ​​de andre dem kender hende adgangskode, kan hun ændre adgangskode til din konto - hvis og kun hvis hendes login har administratorrettigheder
    2

    Boot . op i fejlsikret tilstand , hvis du ikke har andre administrativ bruger til at hjælpe. Tryk og slip "F8" gentagne gange , før Vista velkomstbilledet vises. Når du får den sort- hvide boot skærmen til valg , skal du vælge fejlsikret tilstand.
    3

    Log ind som administrator. Hvis din kopi af Vista er en opgradering fra XP, kan du være heldig. XP aktiveret administrator konti som standard. Vista ikke , men hvis du har opgraderet fra XP, ville Vista har set administrator konto og forlod det på plads. Mange brugere aldrig manuelt indstille en adgangskode for admin, og fejlsikret tilstand starter automatisk tilbage til en administrator konto, hvis der er en, så du kan få i uden at skulle logge på . Hvis du får en logon -skærm, skrive " administrator" som brugernavn og lade password blank.
    4

    Gå til " Control Panel ", " Brugerkonti " og derefter vælge " Skift adgangskode ". Hvis du er en del af de heldige 1 procent eller deromkring , er du færdig .
    5.

    Brug en tredjepart værktøj til at knække eller ændre din adgangskode. Der var sikkerhed udnytter rådighed i XP, som er låst ned i Vista, så hvis ovenstående par trin ikke har løst problemet , skal du prøve en af ​​de tredjeparts- muligheder.
    6

    Hent NT Password (se link nedenfor i Resources ) . Det er et hjælpeprogram, der er skrevet i Linux, så det kan være lidt kompliceret , og der er ingen garantier , men brugerne rate det stærkt. Lav en cd fra en anden computer og derefter indsætte disken i Vista maskine. Genstart computeren og tryk på " F12 " før Vista velkomstbilledet vises. Dette vil give dig en boot-menu , hvorfra du kan vælge at " Boot fra disk . " Når du kommer til menuen , der giver dig tre muligheder , den ene , der har arbejdet for de fleste brugere er mulighed to , "Slet bruger password . "
    7

    Hent Password Changer (se Resources). Det er rimeligt prissat , og det er en mere brugervenlig grænseflade end NT Password . Plus, kommer det med support. Fremgangsmåden er den samme . Du bliver nødt til at lave en bootbar ISO af programmet på en anden computer og derefter bruge disken til at starte din Vista maskine.
    8

    Tør systemet og geninstallere Vista. Hvis ingen af de ovennævnte værker arbejde ( de arbejder for nogle brugere og ikke for andre ) , så din eneste mulighed tilbage, er at starte forfra. Denne gang, hvis du har angivet en adgangskode til din brugerkonto , lave en nulstilling af adgangskode cd'en . Gå til " Kontrolpanel " og " Brugerkonti og Family Safety ", og klik derefter på " Brugerkonti ". I opgaveruden til venstre , skal du vælge "Opret en diskette " og følg anvisningerne.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan man se Vista til Boot til Recovery Partitio…
    ·Hvordan man laver en dual boot til Windows 7 og Vista S…
    ·Sådan installeres Vista opdatering KB938371 
    ·Sådan gendannes en mappen Dokumenter i Vista 
    ·Windows Vista Startup Options 
    ·Om Windows Vista Recovery Disk 
    ·Sådan Clean Installer Windows 7 fra Vista 
    ·Sådan at geninstallere Vista på Acer Laptops 
    ·Hvad er involveret for at opgradere fra Windows Vista t…
    ·Sådan fjernes Norton Fra Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en batch-fil som overskriver en fil 
    ·Sådan får flere stemmer til Windows Vista tekst til t…
    ·Sådan Opdater drivere til en DVR- X122 
    ·Hvordan ændrer jeg mine vertikalt og horisontalt på M…
    ·Sådan udskrives en liste over filer fra Windows Stifin…
    ·Computer Technology & Crime Fighting 
    ·Hvordan man opbygger VGA til Composite Conversion Cable…
    ·Min HP Compaq 6910p Notebook PC tastatur er langsom 
    ·Hvad er forskellen på en ISO & a Drive 
    ·Sådan oprettes Logos med Corel PaintShop Pro Billeder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com