| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan en Fix en computer kører langsomt på Vista
    Den frustrerende faktum om enhver ny computer er, at i sidste ende vil det ikke være så nye længere. Det kommer til at fylde op med filer , software og endda nogle filer, du ikke vidste var at komme i. Computeren kommer til at sætte farten ned. Heldigvis er der ting, du kan gøre for at imødegå dette faktum. Du vil aldrig få din computer tilbage til fabrikken performance, medmindre du sletter hele din harddisk , men du kan fremskynde det lidt op . Ting du skal
    Windows Vista
    Vis Flere Instruktioner
    1

    defragmentere din harddisk. En stadig er almindelig praksis at fragment en harddisk, fordeling af visse bidder af plads til visse ting. En del til arbejde, en del til musik , en portion til spil. Dette er en god idé , men en dræning en. Computeren kræver mere strøm for hvert fragment , du opretter. Få adgang til din partition manager, ved hjælp af søgefeltet i menuen "Start" , og fjerne nogle partitioner. Dette vil få din computer flytte lidt hurtigere. Hvis du ikke har oprettet en partition før, så ignorere dette punkt.
    2

    Tilføj mere RAM . RAM er "Random Access Memory ", og det kan være nøglen til at fremskynde en langsom kørende computer. Når en computer halter , ofte er det fordi computeren ikke har nok hukommelse til at køre operativsystemet. Tilføjelse af flere er den eneste garanteret måde at løse dette problem. Windows Vista -funktioner med en computer, der kører 512 megabyte RAM , men fungerer bedst med omkring 1 gigabyte . Øget din computer til 2 gigabyte vil have Vista fungerer endnu bedre. Hvis din computer kører langsomt , kan du overveje at gå til din lokale computer leverandør og købe en RAM -kort til computeren.
    3

    Fjern ubrugte programmer og filer. Computere har en tendens til at fungere som lossepladser på tidspunkter , indsamling dynger af skrald og lagring. Det skrald er i form af ubrugte programmer og filer , og det stinker hukommelsen ud af din computer. Til gengæld bremser , at din computer. Sikkerhedskopiere dine filer på et eksternt drev , og slette dem fra din primære computer. De eneste filer på din primære computer bør være ting , du ofte adgang eller bliver nødt til at få adgang til i øjeblikket . Det samme gælder for programmerne. Hvis du aldrig bruger det, afinstallere det. Den returnerede hukommelse vil være en tiltrængt øge din computers hastighed.
    4

    Få en ny computer. Dette virker som en mærkelig rettelse til en langsom computer , men det kan vise sig at være din eneste mulighed. Dette er en sidste udvej scenario , men en du måske nødt til at overveje. Windows Vista -funktioner på ældre model computere, der er blevet opgraderet til det nye operativsystem. Men dette er kun virkelig sandt til en vis grad. Ældre modeller blev ikke bygget med det nye styresystem i tankerne, og mange kan bare ikke håndtere det. Du kan rense alt ud af din computer, men de vil stadig køre langsomt. Hvis du har prøvet alt, hvad du kan tænke på at øge din computers ydeevne , og det er stadig ikke sker , kan det være tid til at diskutere købe en ny computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en NET Framework i Vista 
    ·Sådan gendannes en adgangskode i Windows Vista 
    ·Sådan aktiveres skjulte drivere i Kontrolpanel i Windo…
    ·Sådan Start Windows Repair i Vista 
    ·Sådan opgradere Vista Premium til Business 
    ·Sådan kontrolleres Internet Speed ​​på Vista 
    ·Hvordan kan jeg kopiere Install DVD til Vista Business 
    ·Sådan Gør Windows Vista Ikke genoptage fra dvaletilst…
    ·Sådan udskriver på Vista Blå 
    ·Sådan bruges Telnet i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes XP Fat Entries File System NTFS 
    ·Hvordan man laver en Windows Font Smaller 
    ·Sådan Fix \\ Windows \\ System32 \\ Config \\ System f…
    ·Sådan Slet mappeindhold Med en genvej i Windows 
    ·Sådan Reparation en Apple LaserWriter Pro 
    ·Sådan aktiveres eller deaktiveres Journaling i Mac OS …
    ·Sådan Clean Uønskede Computer Opgaver 
    ·Sådan deaktiveres et Hiberfil.sys 
    ·Sådan fjernes Kryptering Plus på Dell bærbare 
    ·Sådan kopieres en disk til en computer harddisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com