| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Vista Geninstaller Problemer
    Windows Vista er en af ​​de nyeste operativsystemer produkter af Microsoft. Udgivet tilbage i januar 2007 , Vista har nu den anden mest udbredte Windows-operativsystem pakke ved siden af ​​Windows XP. Det blev populært med nyligt udgivet desktop , laptop og tablet pc'er imidlertid den nævnte pakke blev også kendt for en bred vifte af emner, herunder geninstallation problemer. Symptomer

    Problemer med geninstallation af Windows Vista opstår , når operativsystemet forsøger at starte to gange, og til sidst bede brugeren på hvilket system til at starte , enten fra "Microsoft Windows Vista " eller " Windows Vista ". Når brugeren vælger "Microsoft Windows Vista " han eller hun er ikke tilladt at se indholdet af de andre drev i partition, og vil blive gentagne gange anmodet om tilladelser. "Windows Vista " valgmulighed i mellemtiden , at placeringen rummet er allerede fuld og har ikke plads til flere data , hvilket ikke bør være tilfældet.
    Årsag

    den underliggende årsag til den nævnte Vista geninstallation problem er normalt på grund af utilsigtet sletning af en partitioneret drev, mens geninstallationsprocessen finder sted. På grund af denne sletning blev en ny partition dannet , hvilket resulterer i en ujævn adskillelse af drev , med det ene er fuld og den anden til at sætte ind i begrænset adgang.
    Reparation
    < br >

    En effektiv metode ved fastsættelsen Vista geninstallation problemer er først at slette alle de overskydende partitioner skabt af den korrupte Vista geninstallation proces. Når disse partitioner er slettet, kan geninstallation skal udføres, men med D-type partition først, før C -type. Brugeren kan derefter geninstallere operativsystemet i C-drevet , så opstart kan starte automatisk fra C -partitionen , som formodes at være, hvordan edb-systemet tændes.
    Tips
    < br >

    modsætning Windows XP , installation proces, der involverer Windows Vista er temmelig indviklet og mere kompliceret. Brugerne bliver bedt om at oprette partitioner først , før du starter installationsprocessen ellers opstart problemer kan mærkes udstrækning. Også, når du geninstallerer nævnte pakke , er det vigtigt at holde en backup-fil til alle relevante programmer , dokumenter og alle andre filer gemt på harddisken , som de er i stor fare for at blive slettet , når geninstallation foregår .

    Vedligeholdelse

    For at undgå behovet for geninstallation af Windows Vista i en computer, skal brugeren være i stand til at overholde de systemkrav af operativsystemet pakken. Ikke at gøre dette ville gøre styresystemet ineffektive og dermed producere spørgsmål vedrørende den manglende evne til at starte eller bare hænge lige efter at computeren har passeret gennem BIOS. Efter dette ville reducere behovet for at udføre geninstallation procedurer og såvel gøre brugeren glad for at være i stand til at bruge forskellige Vista foretrukne hardware-og software-applikationer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Vista Print Processor Type 
    ·Sådan bruges Office 97 Med Vista 
    ·Sådan fjernes Cap Lock popups til Windows Vista Premiu…
    ·Sådan fjernes Linux Fra et dual boot med Vista 
    ·Sådan finder du den processortype til Windows Vista 
    ·Sådan installeres Vista med drivere 
    ·Sådan deaktiveres alle USB porte i Vista 
    ·Sådan aktiveres Lydstyrke på Windows Vista 
    ·Sådan Send Remote Assistance Request Med Vista 
    ·Sådan Bestil filer på en Open Proceslinjen i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter en CH 2 Button Joystick til USB 
    ·Sådan ændres computerens ur til 24 -timers Time 
    ·Sådan fejlfinding Marvin Windows 
    ·Sådan Put en Windows XP computer i standby 
    ·Sådan at tvinge Defrag at køre 
    ·Sådan Læs MBP Files 
    ·Sådan fjernes Startup Programs i System Configuration 
    ·Sådan fjernes Windows Rights Management Client Med Ser…
    ·Sådan at opgradere Windows XP Home til XP Pro 
    ·Sådan Fix Ulovlige fejlmeddelelser i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com