| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan opgraderer eller ren installation Vista
    Microsoft Vista er en enkel og brugervenlig software , der ikke kræver megen brugerinteraktion. Installationen DVD kræves for at installere Vista. Det anbefales, at PC'en har mindst en 1 GHz processor, 512 MB hukommelse og en 20 GB harddisk med mindst 15 GB ledig plads til Vista Home. For Vista Premium, skal du bruge mindst en 1 GHz processor, 1 GB hukommelse og en 40 GB harddisk med mindst 15 GB ledig plads . En ren installation vil helt omformatere pc'ens harddisk , fjerne data og software -filer , og installere en ny kopi af Vista. Du bliver nødt til at geninstallere eventuelle tidligere programmer , når du udfører en ren installation . En opgradering installation giver dig mulighed for at opgradere dit operativsystem software uden at miste nogen af ​​dine data. Alle dine installerede programmer vil forblive intakt. Instruktioner
    1

    Indsæt Vista -installationsdisken i computeren. Installationen vil begynde . Vælg "Install Now" på installationsskærmen. Windows Update vises. Vælg den mulighed at installere opdateringer , og vælg "Næste".
    2

    Indtast din produktnøgle på produktnøglen siden. Klik på "Næste". Dette bringer dig til licensaftalen siden. Vælg "Accepter " for at acceptere aftalen . Hvis du ikke er enig , vil du ikke være i stand til at installere Vista. Klik på "Næste". Det næste skærmbillede vil spørge, hvilken type installation du ønsker. Vælg " Upgrade ", hvis du opgraderer dit operativsystem. Vælg "Custom Install ", hvis du udfører en ren installation .
    3

    Vælg "Næste". Det næste skærmbillede vil spørge, hvad placering eller partition du vil installere Vista. Dette trin er den samme for en ren installation eller en opgradering . Skillevæggene til rådighed, er opført. Vælg den partition , såsom " C: " ved at klikke på det for at markere det og klikke på "Næste". De setup filer vil begynde at kopiere til din PC. Denne proces vil fuldføre på sin egen og ikke kræver nogen brugerinteraktion. Når filerne har afsluttet kopieringen , vil din PC genstarter .
    4

    Lad din pc til at genstarte. Når den er genstartet , vil du blive præsenteret for "Afslutning Installation" skærm. Under denne proces, er Windows kopierer setup filer , opdateringer og funktioner til din PC. Denne proces vil tage et par minutter. Pc'en vil blive genstartet igen. Når den er genstartet , vil du blive bedt om at vælge dit brugernavn, adgangskode og billede til at associere med dit login navn. Indtast et navn , skal du skrive en adgangskode i boksen og klik på billedet af dit valg fra de anførte billederne.
    5.

    Klik på "Næste " for at vælge en computer navn og baggrundsbillede. Indtast computerens navn, som du ønsker at bruge , skal du klikke på baggrunden billede af dit valg og klik på "Næste". Det næste skærmbillede vil bede dig om at sætte Windows til automatisk at installere opdateringer. Det anbefales , at du vælger "Use Anbefalede indstillinger". Klik på "Næste". Den " Tid og dato " vises. For at acceptere den tid og dato, der vises , klik på " OK". Hvis ændringer er nødvendige , skal du klikke på pil ned ved siden af ​​" Time Zone " og vælg den korrekte indstilling. Vælg "Næste " for at afslutte installationen. Windows vil vise en "Tak" siden og tillade dig at bruge Windows Vista.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Screensaver til Vista 
    ·Sådan bruges Forældrekontrol til Stop internet på Wi…
    ·Sådan deaktiveres Autorun for Flash Drives i Vista 
    ·Sådan ændres printere i Windows Vista 
    ·Hvordan man kan forbedre Vista Ultimate 
    ·Hvordan skifter jeg fra Windows Vista til Windows XP 
    ·Sådan Print Del med Vista 
    ·Sådan Permanent Slet slettede filer i Vista 
    ·Hvordan ved jeg, hvad Windows Vista version jeg kører 
    ·Sådan Undelete filer i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres Programmer kører i baggrunden på m…
    ·Installer Problemer for Vista på en Compaq Presario C5…
    ·Sådan Burn DMG Fra Windows 
    ·Opgaver at udføre for at Fremskynde din pc 
    ·Syv Tips og tricks til Windows 7 
    ·Sådan Partition a Hard Drive Brug MS DOS-prompt 
    ·Sådan Find ud af hvilken version af Microsoft Windows …
    ·Sådan Genstart din pc med CMD 
    ·Let metode til at retrive slettede filer i Unix 
    ·Sådan deaktiveres offlinemappefil Sync 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com