| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Jeg kan ikke se skjulte filer i XP Home
    Microsoft Windows XP Home Edition giver filer at have " skjulte " attribut aktiveret. Skjulte filer er ikke synlige, når du browser på filsystemet , medmindre en indstilling ændringen sker . Sommetider denne indstilling er brudt og skal være fastgjort i systemet registreringsdatabasen . Mulighederne for skjulte filer er de samme i Windows XP Home og Professional. Vis skjulte filer

    laver en Windows Stifinder ændring af indstillingen for at se skjulte filer i Windows XP Home. Klik på "Start " knappen, " Alle programmer ", " Tilbehør" og derefter " Windows Explorer". Klik på " Funktioner" menuen øverst og vælg " Mappeindstillinger ". Klik på "Vis" fanen og klik derefter på " Vis skjulte filer og mapper " radio-knappen . Skjulte filer er nu synlige på alle drev er sluttet til computeren . Fjern markeringen af ​​" Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefales) "-boksen til også at se filer med System attribut .
    Registry Fix

    Nogle Windows XP brugere rapporterer, at indstilling til at se skjulte filer vises ikke eller at begge radio knapper er valgt. Dette kan være forårsaget af en virus eller efter installation af Service Pack 3 . Et register indstilling forandring kan gendanne denne mulighed i nogle tilfælde. Klik på " Start" knappen og derefter på " Run". Skriv " regedit" i dialogboksen, og klik derefter på "OK". Gå til den nøgle i venstre rude, og vælg "Slet" fra menuen "Rediger" . Indsæt følgende tekst i Notesblok og derefter gemme den til skrivebordet som " hiddenfix.reg ". Sørg for, at "Alle filer " er valgt ved siden af ​​" Gem som type. "

    Windows Registry Editor Version hiddenfix.reg på skrivebordet og vælg " Merge " fra menuen , der vises. Klik på " Yes" for at acceptere fusionere . Genstart computeren. Vær forsigtig, når du redigerer registreringsdatabasen. Større problemer kan opstå, hvis udført forkert .

    Search skjulte filer

    Windows XP Home søger ikke skjulte filer og mapper som standard. Du skal udtrykkeligt angive at søge efter dem . Klik på " Start" knappen og derefter på " Søg". Klik på " Alle filer og mapper " , og klik derefter på " Flere avancerede indstillinger ". Kontrollér "Search skjulte filer og mapper ", og derefter udføre søgningen . Det er ikke nødvendigt at ændre Windows Stifinder indstilling for at vise skjulte filer og mapper for at søge efter dem. Men er det nødvendigt at ændre indstillingen for at vise beskyttede operativsystemfiler for at søge efter filer med System attribut .
    Hide og Unhide Filer

    Individuel Windows XP-filer kan være skjult og utilslørede i filen egenskaber dialogboksen . Gå til filen i Windows Stifinder eller Denne computer . Højreklik på filen , og vælg "Egenskaber" fra den menu, der vises. Klik på fanen "Generelt" og derefter markere eller fjerne markeringen af " Skjult "-boksen, som det kræves . Du skal aktivere Windows Stifinder mulighed for at vise skjulte filer for at finde og unhide en fil.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan erstatte Windows Vista med Windows XP på Dell I…
    ·Sådan at frigøre plads på C -drev i Windows XP 
    ·Hvordan gør jeg Firewall Windows XP 
    ·Sådan installeres en lydenhed til Windows XP Professio…
    ·Sådan omformatere en ny harddisk i Windows XP SP2 
    ·Sådan geninstalleres XP Pro 
    ·Sådan installeres XP på en Inspiron 1721 
    ·Sådan installeres XP Fra mappen I386 
    ·Hvordan til at identificere en ukendt enhed på Microso…
    ·Kan du opdele din proceslinje i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set en administrator -konto password i Windows X…
    ·Sådan oprettes en Disk Image fra en mappe på en Macin…
    ·Sådan installeres en halt Lib på en Mac 
    ·Apple Corporation Historie 
    ·Sådan installeres Citrix på Linux 
    ·Sådan installeres Iertutil.dll 
    ·Sådan Fix Memory & start af Windows Vista 
    ·Sådan installeres en Terminal Service Manager i Window…
    ·Hvordan vil udskrive billeder i Standard størrelse 
    ·Sådan fjernes Windows XP Boot 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com