| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Forskelle mellem Windows XP Volume License cd'er og Retail
    Microsoft tilbyder forskellige licensmuligheder for Windows XP, der giver brugerne mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til deres behov. En volumenlicens giver Windows-operativsystemet skal installeres og aktiveres på flere computere med den samme disk. Det er nemmere og billigere for virksomheder eller organisationer, der har brug for denne type service. Retail licenser købt gennem en detailbutik er individuelt licenseret og kan kun installeres og aktiveres på én computer. Windows XP licens fra detailhandelen

    Individuelle operativsystemer solgt i detailbutikker tilbyde en detail licens til køberen , så brugeren kan køre Microsoft-software på en enkelt computer. Når du køber en licens fra detailhandelen , er du også købe software på cd -rom eller dvd, en brugervejledning , adgang til produktsupport og en licensaftale . Microsoft Windows XP Professional software er skræddersyet til personer, der er selvstændige. Det har flere sikkerhedsfunktioner , networking muligheder og avancerede muligheder end Windows XP Home Edition, som er designet til basale computerbehov . Gennemsnitlig detailpriser for XP Professional er $ 199 for en opgradering og $ 299 for fuld installation . XP Home gennemsnit på $ 99 for en opgradering og $ 199 for fuld installation .
    Windows XP Volume License

    Virksomheder og organisationer har computernetværk , der omfatter flere computere i hele arbejdsområdet . Ved skift eller opgradering af operativsystemet på disse computere , er det nemmere og billigere at kontakte Microsoft direkte og bestille en volumenlicens til systemerne. Med en volumenlicens , er selskabet kun købe licenser til at køre Microsoft-software på hver enkelt computer . Dette eliminerer behovet for virksomheden at betale for individuelle software-og licens til hver computer. Selskabet har derefter mulighed for at købe den nødvendige software gennem en CD -rom , DVD eller direkte download .

    Volume Licensing Options

    Der er flere licenser muligheder , afhængigt af behovene i de enkelte forretningsområder . En virksomhed med mindre end 250 computere bliver tilbudt muligheden for at erhverve en Open Value Subscription , som har de laveste startomkostninger og har fleksibilitet til at reducere de licensudstedende omkostninger for år, at du har færre pc'er, eller en åben licens , hvilket er køb af fem softwarelicenser direkte. Virksomheder med 250 eller flere computere tilbydes Enterprise Abonnement Aftaler, der tillader virksomheden at abonnere på softwarelicenser i stedet for at købe dem eller Vælg Plus planer, der tillader virksomheden at licensen software over flere datterselskaber og få prissætning fordelene ved en enkelt organisation. < Br >
    OEM Licensing

    en OEM-licens mulighed fra Microsoft er den type af licens bruges på computere købt i butikkerne med styresystemet allerede installeret. Disse operativsystemer aktiveres ved at knytte operativsystemet med firmware eller BIOS på computeren, vil derfor ikke yderligere aktivering skal gøres af brugeren efter købet.
    Grunde til at bruge sådan Licensing < br >

    Med piratkopiering af software bliver mere fremtrædende, havde Microsoft at finde måder til at fjerne muligheden for at kopiere eller stjæle sine produkter. Med aktivering licenser, er den eneste måde at licensere produktet for at købe software direkte fra en forhandler eller via Microsoft. Produkt aktivering tillader Microsoft at sørge for softwaren ikke er installeret på flere computere end tilladt i henhold til licensaftalen . Når softwaren er installeret, en produktnøgle skal indtastes i systemet. Denne nøgle er dem omdannet til en installations-id . Denne installations-id har en krypteret " checksum " eller hardware fra computeren bliver aktiveret og skal verificeres via internettet eller telefon. Når kontrolleres for den specifikke computer softwaren er installeret på , kan det ikke kontrolleres på et andet system uden køb af en ny licens for det pågældende system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Syntax fejl under XP-installation 
    ·Sådan installeres XP Over Top på en Dell Latitude D82…
    ·Introduktion til Windows XP Professional 
    ·Sådan fjernes tapet fra XP Professional 
    ·Sådan installeres Clean Up Utility i Windows XP 
    ·Sådan fjernes XP fra computeren 
    ·Sådan installeres Windows XP på en ny harddisk 
    ·Sådan ændres Workgroup Name i Windows XP Home Edition…
    ·Sådan ændres en mus Pointer i Win XP 
    ·Sådan Transfer en XP System til en ny harddisk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set en Screensaver 
    ·Sådan Konverter WMV PC til WMV Mac ​​
    ·Sådan Turn Off Trackmania Music 
    ·Sådan Stop Taskbar Balloner 
    ·Sådan Tilslut en MacBook til Ubuntu 
    ·Sådan kopieres og Paste i Apple 
    ·Sådan ændres din pc er kedeligt Desktop Wallpaper 
    ·Hvordan man laver en DX375 Wireless 
    ·Sådan Fix Computer Registry Problemer 
    ·Sådan Reformater Windows på en Toshiba bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com