| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    The Bottom Taskbar mangler i Windows XP
    Windows XP bliver meget sværere at bruge, når du ikke kan se eller finde på proceslinjen. Proceslinjen er, at nyttige blå bjælke over bunden , der har dit ur, Start -knappen og en liste over alle dine aktive programmer. Det kan forsvinde i et par forskellige årsager , til tider på grund af en fejl eller software problem og nogle gange på grund af en mis- klik. Utilsigtet klikke og trække

    Windows-proceslinjen er ikke låst på plads som standard på alle systemer , og nogle gange - uanset om du mener det eller ej - du klikke og holde på en plads i proceslinjen og trække det rundt . Proceslinjen finder vej - med din hjælp - til venstre, til højre og toppen af ​​skærmen , når du holder museknappen nede , og svirp musen. Det er helt tilfældig, men det sker. Hvis din proceslinje er overalt, men i bunden af ​​Windows XP, skal du blot klikke i det tomme rum og trække den ned igen.
    Auto -Hide

    Windows XP proceslinjen har en "auto -hide " option , som gør proceslinjen usynlig, når du bruger et program. Flyt musemarkøren til bunden af skærmen , hvor proceslinjen skal være, og se om det ser ud . Alternativt kan du trykke på "Start "-tasten eller " Windows" -tasten på tastaturet for at gøre startmenuen vises, eller tryk på " CTRL " og " ESC ". Hvis start bar vises , skal du højreklikke på den og vælg " Egenskaber". Fjern markeringen i feltet ved siden af ​​" Auto- skjule proceslinjen " og klik "Okay ".
    Task Manager

    Når proceslinjen ikke vises når du trykker på "Windows " -tasten eller holder musen over det område , der er et program stopper Windows fra fyldning korrekt . Tryk på " CTRL ", " ALT " og " Del" sammen for at åbne Task Manager og kigge efter et program med " svarer ikke" ved siden af ​​den i parentes. Hvis du ikke kan få adgang til Jobliste , problemet er ikke med på proceslinjen , men med programmer, der kører i baggrunden.
    Startproblemer

    Windows indlæser automatisk en gruppe af programmer kaldet " startup programmer " , hver gang computeren tændes. Disse programmer omfatter Windows-specifikke værker, anti- virus softwaren og enheden ledere til printere , webcams eller digitale kameraer . Når en af ​​disse programmer undlader at indlæse korrekt , Windows hænger og indlæser ikke proceslinjen. Turnoff din computer og vent et par sekunder, og derefter tænde den igen . Tryk på " F8 "-tasten , inden Windows -skærmen ser ud til at få adgang til menuen Start , skal du bruge piletasterne til at vælge " Safe Mode " og tryk " Enter". Windows indlæser fejlsikret tilstand , en diagnostisk /fejlfinding version af XP. Safe Mode indlæser ikke startup programmer , så hvis din proceslinjen frem her ved du, at en af ​​dine programmer ned.

    Klik på " Start" i fejlsikret tilstand , "Kør" vælge og derefter skrive " msconfig " ind dialogboksen og trykke på " Enter". Klik på " Start " og derefter på " Fravælg alle ". Tryk på " Okay" og derefter " Genstart nu". Lad Windows indlæses normalt. Hvis dit skrivebord kommer op denne gang , søges efter programmer i "Opstart " liste én ad gangen, indtil du identificere problemet program. Afinstallere det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du vist et Password Policy i XP 
    ·Sådan Reparation XP Pro Registry 
    ·Sådan : Kodeord på en fil i XP 
    ·Sådan downloader & Spar Windows XP opdateringer 
    ·Sådan geninstalleres ICS i XP 
    ·Sådan slukke Windows XP Logon skærm ved start 
    ·Hvordan man laver en Windows XP Disk 
    ·Sådan gendannes XP Service Settings 
    ·Hvordan kan jeg lave Explorer.exe til Windows XP 
    ·Windows XP Installation af software 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop en computer fra nulstilling Efter en blå s…
    ·Internet Explorer 8 Lukker uventet på Windows XP 
    ·Sådan installeres Microsoft LifeCam Cinema Få Fejl 
    ·Sådan Upload en video med Vista fra et kamera 
    ·Hvordan at slippe af Badges 
    ·Sådan tilføjes Day & Date til desktop 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Amilo Xi 2428 
    ·Sådan Format NTFS harddiske 
    ·Sådan genkender Shells 
    ·Hvordan kan jeg Mark en XP partition som Primary 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com