| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvad er XP Professional Black Edition
    ? Har en forespørgsel på en søgemaskine til Windows XP Professional Black Edition og du sandsynligvis vil have svært ved at finde en generel beskrivelse af navnet. Dette skyldes, at denne Windows-software version ikke er tilgængelig på et generelt forbruger -niveau. I stedet Black Edition giver en ikke-understøttet , stand-alone pakke operativsystem med et nummer eller unikke fordele for computer superbrugere . Årsagen til Black

    Navnet giver softwaren en følelse af off -the- record, klassificeret status, men Windows XP Black Edition er langt fra et hemmeligt regeringsprogram . Faktisk repræsenterer titlen en version af Windows operativsystem -software , der er " uden opsyn. " Dette indebærer som udgangspunkt software fungerer uden nogen støtte fra Microsoft. Teknisk set Black Edition er en piratkopieret version, der er ulovligt at distribuere eller bruge. Men det har ikke stoppet talrige peer handel forretninger på internettet fra at flytte softwareversion
    Fordele
    p mest åbenlyse fordel ved Sort er den pris; . Være en piratkopieret software, er det gratis til rådighed for folk, der ved hvor det er. Det er klart , det er langt bedre for en tegnebog end at bruge $ 100 til $ 150 på en ny kommerciel XP -pakke fra butikken .

    Black Edition har et par unikke funktioner, som giver det en fordel til andre versioner af Windows XP. For det første Black Edition kører med langt mindre hukommelse , så en computer til at køre hurtigere og lettere i forhold til traditionel XP kode.

    Derudover XP Black indeholder ingen krav om en aktiveringsnøgle . Den kan sættes op og drives uden Tradewinds tilladelser eller licenser spørgsmål.
    Software Features

    XP Black kommer med en række standard softwareprogrammer , at enhver brugeren vil finde nyttige eller forventer . Media Player, Adobe Acrobat , Java , Firefox Internet Browser , Internet Explorer , Zone Alarm, Nero Lite og meget mere. Det kommer ikke med nogen kontor produktivitet software , men de fleste Windows- pakker ikke og brugere har en tendens til at ville skræddersy deres pc'er til specifikke tilgange anyways.
    Teknisk information
    < p> størrelsen af ​​XP Sorte ringe i omkring 630 megabyte , hvilket er en tisse i forhold til en standard kommerciel version af Windows XP. Denne langt reduceret version kører med mindre kode , og som et resultat har tendens til at være langt mere pålidelig som et resultat . Mindre kode til at have til at oversætte gør programmet hurtigere og lettere at bearbejde . Resultatet er en meget enklere , glattere operativsystem i sammenligning.
    Ulempen ved Black

    Problemet med enhver software piratkopier og distribueres ulovligt tendens til at være , at ingen ved, hvor sikker den er. Som et resultat , kan koden bag softwaren være overalt . Kørsel denne form for software som et operativsystem temmelig åbner en pc til en hacker eller trojanske program, der ved, hvordan man åbner piratkopierede pakke sårbarheder. Som det gamle ordsprog siger, intet godt kommer virkelig gratis. Der er altid en pris, og med piratkopieret software er det en tendens til at være sikkerhed for det system, den kører på .

    Selv hvis du ikke har sikkerhedsproblemer , helst piratkopierede XP er forbundet til internettet , kan du vil finde dig selv at blive rusket som en sindssyg for at gøre pakken lovlig. Dette skyldes, at enhver kopi af Windows nu kommunikerer med Microsoft , og hvis det ikke er ægte , vil blinke en buggy advarsel for at gøre det lovligt. Det er irriterende, det kan afvises , men den nagende kommer altid tilbage. Sådan er prisen for piratkopiering .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Clean Up Windows XP virtuel hukommelse 
    ·Hvordan kan jeg Mark en XP partition som Primary 
    ·Sådan gendannes papirkurven i XP 
    ·Hvordan man kan omgå en Windows XP Password Login 
    ·Sådan opdaterer Group Policy til Windows XP 
    ·Ulemperne ved Windows XP 
    ·Sådan tilføjes et Bluetooth-headset til Windows XP 
    ·Hvordan at kontrollere, hvor længe computeren har vær…
    ·Hvordan kan man se Hvis en maskine XPe eller XP Pro 
    ·Strømstyring for en Windows XP System 32 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Put Windows 7 på en Acer Aspire Netbook 
    ·Fjernelse Windows Startup Programs 
    ·Sådan oprettes en Screen Movie i iMac 
    ·Sådan installeres et pegefelt 
    ·Sådan udskriver på Ubuntu 10.04 
    ·Sådan Fremskynde højreklikke 
    ·Sådan Fix Debug fejl 
    ·Hvordan laver grafik i Vandmærker 
    ·Sådan opdaterer Uden Windows Genuine Advantage 
    ·Hvordan at tilføje Netflix til Plex 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com