| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Kan ikke aktivere Windows XP & Geninstaller Home Edition
    Hvis du har problemer med at aktivere en version af Windows XP , fordi du enten ikke har det korrekte serienummer eller nogle andre formildende omstændigheder , geninstallere operativsystemet vil ikke nødvendigvis løse problemet. Men der er tilfælde, hvor en manglende evne til at aktivere softwaren gør det sværere at geninstallere et operativsystem på grund af en manglende evne til at logge ind. Hvis nogle derfor en frisk installation ønskes , er der metoder til at geninstallere uden at være logget ind på Windows XP. Ting du skal
    Windows XP Home Edition
    Computer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Backup alle dine data, hvis det ikke allerede er . Aftørring af harddisken helt ren skal ske som led i denne proces , så hvis der er data på harddisken, som du har brug for , skal du sørge overføre det ud først . Alle andre oplysninger på din computer, såsom driver eller software-information bør også bakkes op eller anses tabt.
    2

    Genstart computeren og tryk flere gange på F2 under opstart for at komme ind i computerens BIOS -menuen. Nogle computere bruger Delete -tasten eller tasten Esc , så prøv dem under -opstart i træk , indtil du ser BIOS-menuen . Navigere i menuerne , indtil du finder en mulighed for startrækkefølgen , det sat til cd-rom eller dvd-rom , og derefter harddisken efter det. Indsæt Windows XP Home Edition -disk i den tilsvarende drevet og genstart computeren.
    3

    Tryk på en tast når du bliver bedt at starte Windows installationen. Tryk på Enter for at starte installationen , og derefter F8 for at acceptere licensaftalen. Tryk Escape for at begynde en ny XP-installation .
    4

    Se de eksisterende partitioner og vælge en af ​​tre muligheder. Slette eksisterende partitioner sletter alle data på den partition , men byder også på en ren tavle . Dette anbefales til ydeevne og eksekveres ved at trykke på D efter at have valgt den partition , du ønsker. Tryk på enter for at bekræfte , og derefter L. Gentag for alle partitioner , du ønsker at fjerne.
    5.

    Du kan nu gå videre til den anden mulighed , oprette partition. Vælg et partitionerede område og derefter trykke på C. Angiv en størrelse , og tryk på enter . Hvis klar , skal du vælge en åben partition , og tryk enter for at starte Windows- installation. Den tredje mulighed er at omformatere en eksisterende partition , som også vil tørre en partition ren, men i dette tilfælde vil ikke tilføje den til en voksende område af " ubrugt " plads. Ligeledes kan dette bruges til at indlede en Windows installation ved at trykke Enter.
    6

    Computeren genstartes og begynde installationen af ​​Windows . Følg anvisningerne for at tilpasse din Windows-installation , som krævet af softwaren. Efter alt data er input korrekt , herunder din gyldig Windows XP Home Edition serienummer, vil opsætningen færdiggøre og vinduer bør starte acceptabelt . Når du bliver bedt om at aktivere Windows , skal du klikke springe . Opsæt din internetforbindelse, og du vil blive mindet om at aktivere igen, på hvilket tidspunkt du skal have fuldstændig succes .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Administrator konto i Windows XP 
    ·Win XP er langsom til Boot 
    ·Hvordan du manuelt Rengør Windows XP Registry 
    ·Sådan oprettes en Recovery cd til Windows XP Pro SP2 
    ·Hvordan man åbner en Group Policy i Windows XP Home Ed…
    ·Sådan oprettes en 3,5 DOS Boot Disk Win XP Download 
    ·Sådan Ryd Hard Drive & geninstallere Windows XP på en…
    ·Hvordan man gør en defragmentering i Windows XP 
    ·Sådan Slet Font Caches i Windows XP 
    ·Sådan nulstilles adgangskoden til Computer Administrat…
      Anbefalede Artikler
    ·Karakteristik af en Client Operating System 
    ·Sådan Monitor Hard Drive Aktivitet i Windows 7 
    ·Sådan ændres størrelsen på en Mac Login Banner 
    ·En virus Deaktiveret My Systemgendannelse 
    ·Sådan oprettes en SSH Port på Ubuntu 
    ·Hvordan kan jeg få min computer til Stop spurgt til mi…
    ·Sådan deaktiveres dvaletilstand i Windows Vista 
    ·Hærdet lamineret glas Specifikationer 
    ·Sådan fjernes en virtuel cd fra Roxio Creator DE 
    ·Sådan gendannes en mappe på et tidligere tidspunkt 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com