| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Problemer med installation af Windows XP SP2
    Service Pack 2 eller SP2 til Windows XP-operativsystemet , eller OS indeholder software patches og opdateringer , hvoraf mange er designet til at skærpe sikkerheden og beskytte OS når en computer er forbundet til et netværk , især internettet . Det indeholder også ekstra software drivere , udvidelse af antallet af hardwareenheder , at OS vil støtte uden tilsætning af ekstra software . Den komplekse karakter af SP2 pakke af opdateringer betyder, at SP2 installation rutiner undertiden konflikt med software og konfiguration ændringer på nogle computere. Adgang nægtet

    Installationen af ​​SP2 kræver installation programmer for at få ubegrænset adgang til OS system registreringsdatabasen . Registreringsdatabasen er en database over systemets processer og hardware program instruktioner og indeholder oplysninger om, hvordan tjenester , program processer og hardwaredrivere skal køre . For at opdatere registreringsdatabasen, SP2 installationsprogrammer nødt til at slette nogle nøgler fra registreringsdatabasen, som ikke vil blive behov for efter installationen. Andre nøgler i registreringsdatabasen skal opdateres . Hvis du får en " Adgang nægtet "-meddelelse under installationen af ​​SP2 , en logfil kaldet " Svcpack.log " er skabt i "Windows " mappen , og dette vil liste alle henvisninger til nøgler i registreringsdatabasen , der ikke kan tilgås . Du kan redigere disse nøgler i registreringsdatabasen ved hjælp af et hjælpeprogram kaldet " Regedit ", men du skal være opmærksom på, at gøre forkerte ændringer i registreringsdatabasen kan gøre OS ubrugelig. En enklere metode er at gendanne registreringsdatabasen til standardindstillingerne , før du installerer SP2 , fordi SP2 er designet til at arbejde med en OS har standard sikkerhed adgangstilladelser .
    P Der er ingen specifik værktøj til at returnere indstillinger i registreringsdatabasen tilbage til deres standardindstillinger , men du kan udføre en Systemgendannelse , ved hjælp af Systemgendannelse findes i Windows hjælp og support. Brug Systemgendannelse kalenderen for at gendanne OS registreringsdatabasen til den ældste gendannelsespunkt , hvilket vil være en dato hurtigt efter OS blev installeret. Dette vil fjerne alle programmer du havde installeret efter denne dato , og disse skal geninstalleres , men alle dine brugerindstillinger , såsom desktop præferencer, plus eventuelle datafiler , du har oprettet og gemt , vil forblive intakt.

    Adware Problemer

    Adware er software, der er designet til automatisk at hente reklamemateriale til en computer. Det er en baggrund proces, som betyder, at det kører uden at annoncere til alle, der bruger den computer, det kører. Når den er downloadet reklamer , adware er ansvarlig for at sikre , at den downloadede reklame vises på computeren. Service Pack 2 indeholder sikkerhedsopdateringer , der kan forhindre nogle adware-programmer fra at downloade og køre reklamer , og nogle adware-programmer indeholder indstillinger, der forhindrer SP2 fra installation . Du bør altid fjerne alle adware fra en computer , før du installerer SP2. Dette kan være svært, fordi adware ikke altid er let at finde, når det er installeret på din computer. Du kan købe og hente mange computer rengøring programmer, som vil skanne din computer og slet eventuelle adware-programmer fundet .

    Files I brug

    Sommetider under installationen af SP2 , mislykkes installationen , fordi installationsprogrammet programmer finder , at filer, de har brug for at få adgang til , er allerede i brug. Dette kan ske, når programmer, du har installeret , er allerede konfigureret til at bruge disse filer automatisk. En nem måde at overvinde dette problem er at genstarte computeren i "Safe Mode". Fejlsikret tilstand er en start mulighed, at du kan vælge , før Windows er indlæst under opstart rutine. Genstart computeren , og hold eller kontinuerligt trykke F8 -tasten på den øverste række på tastaturet. Du vil til sidst se en mulighed skærm, så du kan starte i fejlsikret tilstand . Fejlsikret tilstand kører kun OS processer og tjenester , der er afgørende for computeren til at arbejde. Det betyder ikke indlæse andre programmer , så når du har startet din computer i fejlsikret tilstand , kan du installere SP2 , fordi ingen programmer vil bruge de filer, som SP2 installation programmer har brug for. Når SP2 er installeret, kan du genstarte computeren normalt igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg geninstallerer Windows XP på en Dell b…
    ·Sådan Fix en internetforbindelse , der ikke fungerer i…
    ·Sådan installeres XP på en Vaio PCG- 8V1L Laptop 
    ·Sådan deaktiveres Windows XP Login ved opstart 
    ·Sådan installeres Windows XP til en SATA disk 
    ·Windows XP Professional Anbefalet Systemkrav 
    ·Sådan installeres en Raid driveren på Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres XP uden at miste data 
    ·Sådan fjernes VirtualBox På Windows XP 
    ·Sådan Gør Mig HP Printer kompatibel med Windows XP 64…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Gør Letters Bigger på Dell Computers 
    ·Sådan installeres en Brother 7820N fax Driver til en M…
    ·Sådan fjernes WGA Meddelelser i Windows XP 
    ·Sådan Fix en Setup Kan ikke installere Windows XP på …
    ·Sådan installeres gamle vinduer 
    ·Service Pack 1 kan ikke installeres på XP 
    ·Sådan oprettes Histogrammer med Oracle 
    ·Sådan oprettes en 2. partition i Leopard 
    ·Hvordan laver Foretrukne Med en Mac 
    ·Sådan Læs Comics på Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com