| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
 • Basale computerfærdigheder
 • Linux
 • Mac OS
 • Ubuntu
 • Unix
 • Windows
 • Windows Vista
 • Windows XP
 •  
  Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
  Sådan formateres en XP computer
  Når du formaterer en computer, du starte forfra med en ren tavle ved at slette alle data på harddisken. Du ønsker måske at formatere en pc til at udslette alle dine personlige data fra harddisken , hvis du planlægger at donere eller give pc'en væk. Du kan også nødt til at formatere pc'en på grund af en virus eller systemfejl at returnere pc'en til dens oprindelige tilstand . Ting du skal
  Windows XP-installation disk
  ekstern harddisk eller USB-drev
  driver installation disk
  tredjeparts software installationsdisketter
  Vis Flere Instruktioner
  < br > 1

  Gør din backup . Kopiering ting som My Documents, Desktop og mappen Foretrukne . Se efter andre mapper på din harddisk for andre filer, du ønsker at bevare. Dette trin er kun nødvendigt, hvis du har brug for at gendanne data til den nyligt formateret PC. Vær sikker på at kopiere de nødvendige data til en ekstern lagerenhed eller cd'er. Tommelfinger drev og ekstern USB-eller brand -wire harddiske er bedst, da de normalt vil være stor nok til at håndtere alle dine data , hvilket gør back ups hurtigere og nemmere. Vær sikker på at tjekke din backup medier, at forsikre dine data bevares før de går videre til næste trin .
  2

  Indsæt Windows XP- installation disk og genstart pc'en med disk i cd-rom drev.
  3

  Tryk på funktionstasten for at tage dig til Start valgmuligheder eller Boot menupunkter. De funktionstaster er forskellige for forskellige pc-modeller . Du kan også nødt til at indtaste systemets BIOS . Tryk på funktionstasten for at åbne Setup. Når du er i Setup kigge efter Boot Sequence og ændre standard boot mulighed for CD-ROM. Gem dine ændringer og afslutte Setup. Pc'en vil nu se at boote fra nogen boot - stand disk indsat i cd- rom-drev ved opstart
  p Hvis du har succes , vil du se en besked: . Tryk på en vilkårlig tast for at starte på cd ... ... Vær sikker på sikker på at trykke på en tast for at starte opstart fra cd'en til at starte det format processen.
  4

  tryk på F8 at acceptere licensaftalen. Setup vil begynde at søge efter installerede version af Windows XP. Vælg disken /partition, hvor du vil installere , og vælg D for at slette partitionen . Dette vil begynde harddisken format og alle dine data vil blive tabt. Hvis du donerer pc'en være sikker på at slette alle nuværende partitioner til at fjerne alle data fra pc'en. Nu kan du oprette en ny partition , hvor Windows installerer XP , skal du vælge filsystemet NTFS og formatere disken . Se på statuslinjen , da det formater drevet. Hvis du donerer pc'en uden software stoppe efter dette trin og fjerne din Windows-cd'en . Harddisken er nu slettet og formateret til eventuelle fremtidige operativsystem installation. Hvis du geninstallerer Windows XP fortsætte opsætningen.
  5.

  Gendan pc'en , så det er fuldt operationelt. Når opsætningen er færdig fjerner Windows XP-installation disk og logge på pc'en. Kontroller at se, hvilke Enhedsdrivere er nødvendige ved at gå til Kontrolpanel og åbning system. Klik på fanen Hardware for at åbne Enhedshåndtering. Hvis det er nødvendigt nu indsætte dine chauffører disk til at geninstallere nogen hardware genkendes ikke af Windows XP. Når dette er fuldført , skal du geninstallere eventuel software, du har købt , efter at du har købt pc'en.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Systemgendannelse vil ikke arbejde for Windows XP Media…
  ·Sådan kontrolleres Domain Status på XP Network 
  ·Sådan Set en Windows XP Firewall til deling 
  ·Sådan installeres et sprog i Windows XP 
  ·Sådan Valider Windows XP Genuine 
  ·Sådan må en søgning i Windows XP for flere Fil Exten…
  ·Sådan fjernes Standard skærme i Windows XP Enhedshån…
  ·Sådan Flyt programmer til en anden partition i Windows…
  ·Sådan deaktiveres Start Up Programmer & Fine Tweak XP 
  ·Hvordan kan man øge den virtuelle hukommelse sidefilst…
    Anbefalede Artikler
  ·Dele af et vindue og deres funktioner 
  ·Sådan Find Windows Defender på XP 
  ·I hvilken rækkefølge skal du tage Core MCSE Eksamen 
  ·Sådan Aktiver NTP 
  ·Sådan at opgradere fra Karmic til Lucid 
  ·Kan Hackere Adgang til filer i din Windows gæstekonto 
  ·Sådan Find en Mac -adresse i Unix 
  ·Hvordan man åbner en DOS-prompt 
  ·Sådan gendannes NTLDR i Windows XP 
  ·Sådan opgraderer Windows XP til at læse et SDHC 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com