| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows XP Security Ejerskab Tutorial
    Microsoft Windows XP indeholder mange opgraderinger end tidligere versioner af den populære operativsystem . En af de største ændringer er foretaget i løbet af disse opgraderinger er på sikkerhedsområdet . Windows XP har gjort det nemmere end nogensinde at styre, hvem der kan få adgang til og redigere filer på din computer, og hvordan sikkerhed tilladelser håndteres. Sikkerhed Ejerskab

    Ejerskab i Windows XP væsentlige er sikkerheden tilladelse gives for hver fil eller mappe , der er oprettet på computeren. Den " ejer" af filen er den eneste, der kan redigere eller flytte filen . Derudover ejer af en fil eller mappe kan til gengæld sat visse tilladelser for det pågældende element. Disse tilladelser kan ændre forskellige sikkerhedsindstillinger såsom deling af filen via et netværk eller evne til at manipulere filen ved dem med andre konti på computeren. Som standard er den oprindelige skaberen af ​​den fil eller mappe den, der er givet ejerskab til det. Da Windows XP giver mulighed for flere brugerkonti på en enkelt computer , ideen om kun skaberen har oprindeligt ejerskab er vigtig. Dette forhindrer andre brugere i at ændre sikkerhedsindstillingerne for denne fil uden først at blive tildelt ejerskab. Ejerskab ydes med "tage ejerskab" sikkerheds tilladelse. Giver en bruger "tage ejerskab" tilladelse ikke automatisk give dem ejerskab, selv om. Når denne tilladelse er givet for en fil , som brugeren skal stadig adgang til denne filens sikkerhedsindstillinger og tage ejerskab. Deraf navnet "tage ejerskab tilladelse. " Endelig er det vigtigt at bemærke, at på alle Windows XP-computer administratoren har ejerskab af alle filer og mapper automatisk. Til gengæld kan administratoren give "tage ejerskab" tilladelse til andre brugere , uanset om administratoren var skaberen af filen i første omgang.
    Grant og Take Ejerskab
    < br >

    anden bruger til at overtage ejerskabet af en fil eller mappe den nuværende ejer skal først give tilladelse . For at gøre dette skal du logge på Windows som bruger med eje eller systemadministratoren. Find den fil eller mappe, du ønsker at give ejerskab til og højreklik på den . Vælg "Egenskaber " fra den menu, der vises, og i pop- up -vinduet skal du klikke på fanen "Sikkerhed" langs toppen . Klik på knappen "Avanceret" og et nyt vindue vises . Klik på " Owner " fanen øverst i vinduet og på den side, der vises , vil være en kasse mærket " Change ejer til . " Denne boks vil vise en liste over brugere der er registreret på den pågældende computer system. Vælg den bruger, du ønsker at give den "tage ejerskab" tilladelse til , og klik derefter på "OK" for at lukke vinduet . At brugeren skal nu overtage ejerskabet af filen eller mappen for at fuldføre overførslen af ejendomsretten. Log ind som brugeren tildelt " ejerskab" tilladelse og navigere til den samme fil eller mappe. Adgang til " Owner " side på samme måde som før, og i " Change ejeren til" box , vil du se det nye brugernavn. Klik på brugerens navn, og klik på "OK " for at afslutte overdragelsen af ​​ejendomsretten og lukke vinduerne.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan vedhæfter jeg en bærbar til en projektor med …
    ·Sådan gendannes Windows XP Temaer 
    ·Sådan gendannes en Dial Up password i Windows XP 
    ·Sådan gendannes XP Uden Setup Process 
    ·Sådan Lås computer i XP 
    ·Sådan installeres Windows XP uden CD 
    ·Sådan installeres Plug & Play drivere til Windows XP 
    ·Sådan ændres brugere i Windows XP Embedded 
    ·Sådan installeres Windows 95 Over XP Pro 
    ·Sådan gendannes en skjult fil i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Format Macintosh-computere 
    ·Sådan oprettes en Linux dual boot-system 
    ·Hvordan indstiller jeg en pauseskærm til Kom efter 5 m…
    ·Sådan deaktiveres Indeksering i 2003 
    ·Hvad er de forskellige typer af Microsoft Window Contro…
    ·Windows XP Pro Systemkrav 
    ·Hvordan kan man øge den e-mail størrelse på Mac-comp…
    ·Grundlæggende ved at bruge en Apple Mac Computer 
    ·Sådan oprettes en System Recovery Disk til en HP 
    ·Sådan installeres ActiveX på Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com