| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan aktiveres XP Home
    Inden 30 dage efter installation af Windows XP Home på en computer , skal operativsystemet aktiveres. Under aktiveringen , der kaldes en entydig streng på 25 bogstaver og tal , et produkt nøgle, sendes til Microsoft. Det produkt nøgle kontrollerer, at den kopi af Windows er installeret på din computer bruges til at kun maskinen , og er ikke blevet kopieret ulovligt. For at holde din computer fungerer normalt , aktivere Windows XP Home inden 30 dage efter det er installeret. Ting du skal
    internetforbindelse
    Windows XP-produkt nøgle
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Klik på " Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen . Klik på " Alle programmer ", "Accessories ", " Systemværktøjer " og " aktivere Windows ." Alternativt ramte Windows-logoet og "R" tasterne på tastaturet samtidigt og skrive " oobe /msoobe /a " uden anførselstegn i " Kør "-boksen, og trykke på "Enter "-tasten.
    2

    Klik radioen knappen " Ja , lad os aktivere Windows over internettet nu. " Klik på "Næste". Dette vil vise den officielle erklæring af privatlivets fred for aktiveringsprocessen. Klik på " Next" efter at have læst det
    3

    Klik på alternativknappen mærket " Nej, jeg ønsker ikke at registrere nu, lad os bare aktivere Windows ", ". . Next" , og klik I de fleste tilfælde betyder produktnøgle til Windows ikke skal indtastes på dette tidspunkt, da det vil have været opført , når Windows først blev installeret. Du bør dog have den klar , hvis der er et problem. Produktet er placeret på en mærkat , der er inkluderet, hvis du har købt en boxed version af Windows , eller fastgjort til den fysiske notebook eller computer tårnet, hvis du har købt din computer med Windows pre- installeret.
    4

    Klik på "OK " for at fuldføre aktiveringsprocessen , hvis der ikke problemer findes med dit Windows produkt nøgle . Hvis din kopi af Windows er blevet aktiveret for mange gange , dog kan du blive bedt om at ringe til Microsoft. Vend tilbage til det vigtigste produkt aktivering skærmen.
    5.

    Klik radioen knappen " Ja, jeg vil ringe til en kundeservicemedarbejder til at aktivere Windows nu," og klik på " Næste". Du bliver nødt til at læse den officielle privatliv sætning og klik på "Næste " for anden gang. Skærmen vil skifte til et vindue med en kode kaldet en "Installation ID " sammen med et telefonnummer at ringe til.
    6

    Ring nummeret vises på skærmen , og følg vejledningen for at tale med en kunde servicetekniker. Vær parat til at give din installations-id til repræsentanten , sammen med din Windows-produktnøgle . Forklar , hvorfor du er re -installere Windows - f.eks fordi du har købt en ny harddisk. Repræsentanten vil give dig en " bekræftelses-id ", og afslutte opkaldet.
    7

    Skriv bekræftelses-id i Windows XP Home aktivering , skal du klikke på "OK ". Din Windows-installation vil blive aktiveret.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Installer et rodcertifikat til Windows XP 
    ·Sådan deaktiveres ubrugte porte til Fremskynde Boot Ti…
    ·Sådan Fix MFT i Windows XP 
    ·Sådan Tag et skærmbillede i XP 
    ·Sådan Reparation Switch User Option for My Login Med W…
    ·Sådan fjernes Windows Messenger i XP SP3 
    ·Sådan Find Normal.dot i Windows XP Professional 
    ·Sådan installeres Windows XP Temaer 
    ·Sådan installeres Windows XP på din EeePC Windows Ins…
    ·Hvordan at slippe af Logon Screen i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan nulstiller jeg alle gruppepolitikker 
    ·Sådan Partition Linux Med GParted 
    ·Sådan fjernes VLC DirectX Output Proceslinje 
    ·Sådan Glaze Hollow metalstel 
    ·Sådan Luk en Apple -konto 
    ·Sådan ændres værdien i registreringsdatabasen Comman…
    ·Sådan Stop Windows Installer Fra Coming Up 
    ·Hvordan Tør en Computer Clean & Start Over 
    ·Sådan slukke for lyden på en Dell Computer 
    ·Sådan får du en program på proceslinjen som en genve…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com