| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvordan at reparere en eksisterende Windows XP-installation
    Selvom Windows XP er generelt et stabilt operativsystem, kan problemerne stadig forekomme , der kan få det til at gå ned eller på anden måde blive beskadiget . Det værste af disse problemer , såsom data korruption og beskadigede eller manglende filer, kan endda forårsage OS at blive beskadiget til det punkt, at det ikke længere kan boot og fungere efter hensigten . Heldigvis , Windows XP kommer med en indbygget reparation funktion, der kan gendanne operativsystemet til at arbejde tilstand, selv om det ikke er i stand til at starte. Alt, du skal bruge er din oprindelige Windows XP- installations-cd til at reparere din eksisterende kopi af XP. Ting du skal
    Windows XP installations -cd
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Indsæt din Windows XP-cd i computerens cd-eller dvd -drevet og genstart computeren . Du bør blive spurgt , om du ønsker at starte fra cd , tryk på en tast , så computeren at starte ved hjælp af Windows XP-cd'en i stedet for standard boot -fil. Hvis du ikke bliver bedt om at starte fra cd'en , skal du genstarte computeren igen, og tryk på " F12 " på BIOS for at få adgang til boot indstillingsmenuen. Fra denne menu skal du vælge det drev , der indeholder din XP installations -cd og trykke på " Enter".
    2

    Vent på "Welcome to Setup" vises. Du får tre valgmuligheder : oprettelse af XP , lancering af Genoprettelseskonsol og afslutning af opsætningen. Tryk på " Enter" Windows XP setup, selvom du kan blive fristet til at starte genoprettelseskonsollen i stedet.
    3

    Tryk på " F8 "-tasten , når du når licensaftalen side acceptere den aftale, der er præsenteret for dig . Da du allerede har Windows XP installeret på din computer, vil du har accepteret aftalen tidligere , det skal accepteres igen for at gå videre med din reparation , dog. Hvis du ikke accepterer aftalen , vil installationsprogrammet afslutte og din eksisterende installation vil ikke blive repareret .
    4

    Vælg din eksisterende Windows XP- installation fra den liste, der er præsenteret for dig . Når det er valgt, skal du trykke på "R " for at begynde at reparere den. Sørg for at du ikke vælger at installere en ny kopi over det, da eventuelle gemte data, som du måtte have på drevet med din nuværende installation kunne gå tabt .
    5.

    Følg instruktionerne på skærmen vejledningen for at fortsætte gennem reparationsprocessen. Installationsprogrammet overskriver de beskadigede Windows XP -filer af din nuværende installation uden at det påvirker andre data , som du måske har gemt til dit drev .
    6

    Vent, mens din computer genstarter , efter at reparationen er afsluttet. Enten fjerne installations-cd'en fra cd-eller dvd -drev eller simpelthen ikke trykke på en tast når du bliver spurgt , om du ønsker at starte fra cd'en , så din kopi af Windows XP vil starte normalt . Din reparerede kopi af XP skulle nu starte op uden problemer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Windows XP Hjælp service 
    ·Sådan Genstart XP Uden en startdiskette 
    ·Sådan Set Up Windows XP til en Dual Core Processor 
    ·Sådan oprettes en Roaming profil på XP Erhverv 
    ·Sådan Login som administrator i XP Home Premium 
    ·Sådan deaktiveres CD Afbrænding på Windows XP 
    ·Sådan Omdøb digitale fotos automatisk i Windows XP 
    ·Sådan oprettes partitioner i Windows XP 
    ·Sådan Optag en cd i XP 
    ·Sådan fjerner Trend Micro Fra Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en computer med en blinkende markør 
    ·Sådan geninstalleres Windows Search Companion 
    ·Hvor hen til Reset Windows-adgangskoder 
    ·Sådan Erstat Window Grids 
    ·Oplysninger om Windows XP Jobliste Ydelse 
    ·Sådan installeres en Unzip til Linux 
    ·Sådan kopieres og gendanne filer fra en XP -cd til Win…
    ·Sådan geninstalleres manglende filer til Windows SP2 
    ·Sådan gendanne slettede filer på Linux 
    ·Sådan Gør Windows XP proceslinjen Black 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com