| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Set Up Windows XP til en Dual Core Processor
    En standard central processing unit er kun i stand til at fuldføre en matematisk beregning på et tidspunkt for din computer, men en dual core processor kan beregne to forskellige ting på én gang. Hvis din computer i øjeblikket bruger en enkelt kerne processor , og du ønsker at opgradere til en dual core for mere hastighed, vil du nødt til at opdatere Basic Input Output System ( BIOS) computeren bruger . Ikke alle programmer er designet til at arbejde med en dual core processor, så kan du også nødt til at ændre indstillingerne for hvert enkelt program installeret på din computer. Instruktioner
    1

    Åbn computerens webbrowser. Naviger til supportwebstedet for producenten af ​​din dual core processor ( se Ressourcer til to eksempler) .
    2

    Find den specifikke model af dual core processor du har, og klik på dets link . Rul ned gennem siden og klik på linket for at hente den udtrykkelige BIOS updater fil. Klik på " Gem fil " og derefter lukker din web -browser , når filen er færdig med at downloade . Sluk computeren helt.
    3

    Fjern alle ledninger fra bagsiden af ​​computeren sagen . Sæt sagen på dens side og derefter fjerne sagen skruer fra bagkanten som låser sidepanelet på plads. Træk sidepanelet. Afbryd kablet løber fra bundkortet til blæser og kølelegemet på toppen af ​​processoren. Tryk ned på klemmerne på hver side af ventilatoren . Løft blæseren og kølelegemet fra processoren og sæt den til side .
    4

    Løft processoren forsigtigt opad fra stikket på bundkortet og sæt det til side. Line op benene på bunden af ​​din nye dual core processor med hullerne på bundkortet stik. Skub dual core processor ned på soklen. Sæt blæser og kølelegemet tilbage på toppen , og derefter tilslutte kablet. Skub klemmerne tilbage på plads for at holde blæseren på processoren.
    5.

    Sæt sidepanelet tilbage på computeren, og tilslut alle kabler . Tænd maskinen , og vent på , at operativsystemet indlæses . Find den udtrykkelige BIOS updater fil, du hentede tidligere, og dobbeltklik på den. Følg vejledningen på skærmen for at installere den nye BIOS . Genstart computeren .
    6

    Åbn og køre de programmer, du normalt bruger . Kontroller at se, om nogen af ​​dem kører langsommere end normalt, hvilket vil indikere, at det ikke var programmeret til at interagere med en dual core processor. Åbn computerens vinduet Jobliste ved at trykke på "Ctrl ", " Alt" og "Slet " knapperne sammen .
    7

    Naviger til " Processer"-fanen og find navnet det program , der kører langsomt. Højreklik på posten og derefter vælge "Set Affinity " fra den menu, der popper op. Un -check afkrydsningsfeltet mærket som "CPU 1" for at indstille programmet til at udnytte én processorkerne ad gangen. Gentag processen for alle andre programmer, der kører langsommere end de burde.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Format & Do en ren installation af XP Brug af en…
    ·Sådan rydder du din Thumbnail Cache i Windows XP 
    ·Sådan Tænd en administrator -konto på Windows XP 
    ·Hvordan man laver en Recovery Partition i XP 
    ·Sådan Fix en Frysning Problem efter Gendannelse XP 
    ·Hvad er Microsoft XP Safe Mode 
    ·Sådan installeres Java i Windows XP Professional 
    ·Hvor hen til Reset Windows XP 
    ·Hvordan at oprette en allerede eksisterende anden parti…
    ·Sådan bruges en XP-installation disk til at reparere X…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan skal du tage et billede på iMac 
    ·Sådan deaktiveres en Windows Network Password 
    ·Hvordan man laver en brugeraftale Vises ved start i Win…
    ·Sådan oprettes en offentlig kalender i Exchange 2003 
    ·Sådan installeres Oracle og Ignorer SysPrereqs RHEL 5 
    ·Sådan Find adgangskoder i Documents og indstillinger 
    ·Sådan formateres en Mac Laptop 
    ·Sådan Find produktnøglen fra en Dell- cd til Windows …
    ·Fordele ved Windows XP 
    ·Sådan ændres Justitskontor tilladelser 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com