| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows Stemmestyring
    Windows ' Speech Recognition funktion kan du betjene din computer ved hjælp af talekommandoer stedet for standard mus og tastatur input. Med talegenkendelse kan du diktere tekst , åbne og skifte mellem programmer og udføre mange af de andre funktioner, som du kan udfylde med musen og tastaturet. For at få mest muligt ud af talegenkendelse , skal du ordentligt kalibrere mikrofonen , lære almindelige kommandoer ved at køre tutorial og toget Talegenkendelse til bedre at forstå dine talende mønstre . Bruger

    Diktat er en af ​​de mere almindelige anvendelser af stemmestyring. Windows har snesevis af kommandoer , som erstatter tastaturet eller musen ækvivalenter , så du kan udføre standard tekstbehandling opgaver såsom at oprette et nyt afsnit , fed tekst og slette nogen af ​​dine diktater . Windows Talegenkendelse går ud over simpel diktat ved at give total kontrol over din computer. Du kan åbne filer og programmer , ofte ved at sige den handling, du vil udføre. For eksempel, når du bruger musen , du har brug for at dobbeltklikke på papirkurven for at åbne den. Stemmen kontrolniveau svarende er at sige " Dobbeltklik på papirkurven. " Selvom talekommandoer er intuitive , vil du have en bedre forståelse af , hvornår og hvordan man bruger talekommandoer jo længere du bruger programmet . Du kan se en liste over kommandoer, som du kan bruge ved at sige " Hvad kan jeg sige? "
    Setup

    Microphone kalibrering er nødvendig for at få den bedste oplevelse med Windows Talegenkendelse . Hvis mikrofonen lydstyrken er for høj eller for blød, kan Windows fejlfortolker dine kommandoer eller diktat . Mikrofon kalibreringen er afsluttet ved hjælp af mikrofon Setup Wizard, som du kan få adgang ved at flytte musemarkøren til det øverste højre hjørne af skærmen , klikke på "Søg" og indtaste "Konfigurer en mikrofon. " Klik på "Indstillinger" og derefter " Opsætning af en mikrofon. " I Setup Wizard vil du blive bedt om at indtaste den type mikrofon , du bruger, og til at sige et par sætninger for at justere mikrofonens lydstyrke til det ideelle niveau .

    tutorial

    Windows indeholder en Talegenkendelse tutorial til at dække det grundlæggende i at bruge funktionen. Det er et interaktivt program, der tager cirka 30 minutter at udfylde. Du kan starte tutorial ved at flytte musemarkøren til det øverste højre hjørne af skærmen , klikke på "Søg" og skrive " Talegenkendelse . " Klik på "Indstillinger ", " Talegenkendelse " og derefter " Tag tale tutorial . "Windows guider dig gennem tutorial, som du kan udfylde ved at følge vejledningen på skærmen.
    Uddannelse

    En stemme profil bliver oprettet, når du bruger Windows Talegenkendelse , og oplysninger føjes til den profil , hver gang du bruger det. Talegenkendelse nøjagtighed er forbedret med mere information i din stemme profil. Du kan bruge Voice Training værktøj til at træne din computer for bedre at forstå din stemme. For at starte Voice Training , skriv " Speech Recognition " i Windows søgning skal du klikke på "Indstillinger ", " Talegenkendelse " og derefter " Træn din computer for bedre at forstå dig . " Du får en række udtryk for at læse ind i mikrofonen , hjælper som Windows bedre lærer din stemme. Når du bruger Voice Training nytte, tale ved en normal lydstyrke og tempo , så Windows lærer din normale tale mønstre .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Log på Sen Computer Havne 
    ·64 Bit Vs. 32 Bit Kompatibilitet 
    ·Sådan rengør computeren via menuen Start 
    ·Sådan Set Up Microsoft Windows Server 2003 miljø 
    ·Sådan ændres Windows Service Pack i registreringsdata…
    ·Sådan gendannes en ugyldig Anvendelse i Win32 
    ·Sådan installeres drivere til netværkskort 
    ·Sådan formateres en ny harddisk 
    ·Hvordan skal tjekkes efter Vistas Service Pack 1 
    ·Sådan Udpeg CPU-brug 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Administrator Password på Windows Vista…
    ·Hvordan sætter jeg film på en iPod med en Mac 
    ·Hvordan at begrænse Systemgendannelse 
    ·Definition af en Unix Operating System 
    ·Sådan deaktiveres TTY 
    ·Sådan Konverter Windows XP til spansk 
    ·Downloading Windows Installer-pakken til Windows XP 
    ·Sådan ændre en administratoradgangskode Fra en gæste…
    ·Sådan Monter ekstern NTFS File System på Redhat Linux…
    ·Sådan fjernes en Trailing Space i en batch Variabel 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com