| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvorfor er nogle ikoner ICOs & Others DLL
    Du må kaste affald i dem dagligt , og trække dem hen skrivebordet, men du kan ikke vide, hvad ikoner virkelig er. Disse bittesmå billeder, fundet på mapper , værktøjslinjer og browsere , kan eksistere som individuelle ICO filer eller inde -filer er kendt som DLL-filer. Din computer kan arbejde med ikoner , uanset deres oprindelse. Nogle ikoner er ICOs og andre er ikke , fordi ikonet skabere vælger at distribuere dem på forskellige måder. ICO filer

    Mange steder giver dig mulighed for at downloade gratis ICO filer , men du kan foretrække at oprette din egen så godt. Gør dette ved at male et billede med et grafikprogram , gemme filen som en bitmap og derefter omdanne det til en ICO . Du har brug for særlig software til at gøre det, men du kan finde det på nettet . Når du har en ICO , kan du bruge som et mappeikon , indkapsle det i applikationer du bygger eller gøre det til en favicon , der vises i en browsers adresselinje , når brugerne besøger din hjemmeside . Mange computerbrugere oprette ICOs som enkeltstående filer, da de ikke har behov for at bruge andre metoder .
    DLL

    Dynamic Link Libraries lever hele din computer. Find dem i din Windows mappe og i mapperne programmer, du installerer . En DLL , der er en enkelt fil , kan indeholde programmering logik og vigtige oplysninger. DLL-filer er nyttige, fordi forskellige programmer kan dele en enkelt DLL og bruge dens indhold. Du måske aldrig downloade DLL , men de stadig ender på din computer, fordi installationsprogrammer kan sætte dem der. Du kan ikke lave en DLL køre ved at dobbeltklikke på det. Ansøgninger kan dog få adgang til en DLL informations programmering.
    DLL'er billede Biblioteker

    Shell32.dll -fil, der findes i Windows-biblioteket , holder komponenter der hjælper med at holde Windows kører. Denne fil er også hjemsted for mange af de ikoner, som du ser i Windows. Højreklik på en mappe , for eksempel, og du kan få adgang til Egenskaber, der tillader dig at ændre mappens ikon. Når du klikker på dette vindue er " Skift ikon " knappen , vil du se alle de ikoner , der findes i Shell32.dll filen. Dobbeltklik på et ikon for at anvende det i en mappe eller blot bladre gennem indsamling for at se de mange forskellige gratis ikoner , der findes på din computer.
    Overvejelser

    Nogle programmer kan omfatte ICO filer i deres download- pakker. Hvis ja, kan du søge efter ICO filer i programmets mappe og kopiere dem , hvis du gerne vil bruge dem andre steder . Andre programmer kan skjule deres ikoner inde DLL-filer ligner Shell32.dll . Du kan ikke se ikonerne inde i en af ​​disse DLL ved at dobbeltklikke på det, men du kan downloade særlig software , der kan udtrække disse billeder. Hvis du gerne vil dele dine ikoner med andre, kan du sende dem ICO filer . Ellers vil de har brug for særlig software samt at se ikoner , der er bosiddende i DLL-filer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan skal tjekkes NTFS Partition Information 
    ·Termoruder Window Styles 
    ·Sådan kopieres film til en Xbox HDD 
    ·Sådan Konverter et logo til True Type Font 
    ·Hvordan tilføje et link til proceslinjen 
    ·Sådan Find en produktnøgle i System 
    ·Hvordan man laver en Logitech Wireless Keyboard Tilslut…
    ·Sådan Find en Windows 2000 Pro CD Key på cd 
    ·Sådan helt ren Windows Off en harddisk 
    ·Sådan fjernes et Windows-program sikkert 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Windows XP Pro på en 3110CT 
    ·Hvor hen til Lave Windows XP GUI Boot Window 
    ·Sådan Bring Back slettede konti på Windows Vista 
    ·Sådan importeres en PGP-nøgle til en Mac OS X 
    ·Sådan ompartitioneres i Ubuntu & Installer XP på part…
    ·Sådan ændres NRG til ISO i Ubuntu 
    ·Sådan installeres Microsoft Windows Tidstjeneste 
    ·Krav til Dual- Boot Windows & Linux 
    ·Sådan Defragmenter DOS 
    ·Sådan Fix en Endless Reboot efter installation af Serv…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com