| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows OS Bug : Start Box Forsvinder
    Hvis du ikke kan se din computers Start- knappen og proceslinjen , er det ikke et resultat af et operativsystem bug . I de fleste tilfælde kan du ændre konfigurationen af ​​Windows-skrivebordet for at vise disse elementer med kun et par klik. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at undersøge for filbeskadigelse og korruption. Skjult Taskbar

    Hvis hele Windows-proceslinjen forsvinder med knappen Start, den mest sandsynlige årsag er, at du har konfigureret proceslinjen for at skjule sig automatisk, når du flytter musemarkøren væk. Når dette sker , fastgjorte proceslinjen poster, knapper til kørende programmer og poster i meddelelsesområdet også forsvinde . Du kan ændre dette ved at flytte musemarkøren til hver kant af skærmen, indtil du ser på proceslinjen , og derefter højreklikke på proceslinjen og vælge "Egenskaber" i menuen. Fravælg "Auto - skjule proceslinjen ", og klik på "OK " for at gøre knappen Start og andre emner dukker op igen .
    Taskbar Size Changed
    p Du kan ændre størrelsen på proceslinjen i Windows manuelt. Når du gør dette , proceslinjen ikke igen, når du flytter musemarkøren . I stedet bør du se en fast linje ved en kant af skærmen. Når du flytter musemarkøren over linjen, det bliver til en dobbelt pil . Du kan få den Start -knappen og proceslinjen tilbage ved at holde museknappen nede , mens markøren er en dobbelt pil og trække proceslinjen tilbage til sin oprindelige størrelse. Lås proceslinjen på plads ved at højreklikke på den og vælge " Lås proceslinjen " på menuen. Hvis du har re- sized proceslinjen, kan du også få vist den automatisk ved at trykke på "Ctrl" og " Esc " samtidigt.
    Windows Stifinder System Process

    Windows Stifinder er et system proces, der giver dig mulighed for at navigere din computers mapper og starte programmer . Den viser også knappen Start og proceslinjen nederst på skærmen. Windows Stifinder er en grundlæggende system proces, der skal køre på alle tidspunkter. I nogle tilfælde kan det imidlertid ned og lukke ned . Det er også muligt for en virus at lukke den med magt . Du kan genstarte Windows Stifinder ved at trykke på Windows-tasten og "R" samtidigt og skrive " Explorer " i dialogboksen . Hvis startknappen og proceslinjen igen, når du trykker på " Enter ", er det klogt at køre en fuld virusscanning og fjerne eventuelle fundne infektioner.
    Reparation systemfiler

    Hvis du ikke er i stand til at gendanne knappen Start gennem nogen fejlfinding metode , skader på et kritisk system fil kan forhindre knappen blive vist . Windows System File Checker kan løse dette problem. Hvis du vil køre SFC , trykke på Windows- tasten for at åbne menuen Start og skrive "cmd" at gøre " cmd.exe " ikon. Højreklik på ikonet og vælg " Kør som Administrator" på menuen. Når Kommandoprompt vises , skal du skrive " sfc /scannow " og tryk " Enter " for at scanne efter og erstatte beskadigede systemfiler.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Indstil LCD-lysstyrke på Acer 4000 Series 
    ·Sådan deaktiveres en Screen Saver i Netflix 
    ·Sådan Konverter PBP filer til ISO & Bin Files 
    ·EMachines T3985 Recovery 
    ·Sådan installeres en Tablet PC Edition 
    ·Sådan at tvinge Windows til at slette en fil 
    ·Hvordan man omdirigerer LPT1 til en fil 
    ·Sådan bruges Gendan Diske til en Sony Vaio 
    ·Hvordan man kan reducere Buffering i Adobe Flash 9 
    ·Sådan gendannes en HP til store-købte Indstillinger 
      Anbefalede Artikler
    ·Min computer går automatisk i strømsparetilstand & Go…
    ·Sådan installeres Windows XP på en Toshiba X205 - SLI…
    ·Sådan Fjern HP Welcome Center 
    ·Sådan Format min computer med Windows Vista installere…
    ·Sådan checke signalkablet på en pc 
    ·Sådan pakkes produktnøglen fra en XP-installation 
    ·Sådan deaktiveres Iomega software på en Mac 
    ·Sådan testes RAM på Linux 
    ·Sådan får du vist Standardgateway på en Multi- Homed…
    ·Sådan åbner MHT dokumenter på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com