| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Jeg har en Acer Aspire Computer At jeg genstartet til fabriksindstillingerne og nu kan jeg ikke få det til at starte
    De fleste computere har en indbygget partition , der indeholder data, der anvendes til at gendanne operativsystemet til fabriksindstillingerne . D2D eller disk -til- disk , er navnet på den software på partition inkluderet i Acer Aspire bærbare modeller . Gendannelse af computeren til den oprindelige tilstand skal genoprette funktionen til pc'en, men visse omstændigheder kan påvirke computerens ydeevne efter et forsøg opsving. Ufuldstændig installation

    Ikke at følge D2D fra start til slut kan gøre operativsystemet i stand til at starte op. Acer tilstræber kører Windows Vista og Windows 7 har brug for et velfungerende Windows Boot Manager eller BOOTMGR , fil mens tilstræber kører Windows XP behøver fungerende NTLDR , Ntdetect.com og Boot.ini -filer . Desuden operativsystemet bruger en hierarkisk database kaldet registreringsdatabasen for at konfigurere opførsel , drift og udseende af systemet , software og hardware. Hvis boot filer eller registreringsdatabasen er korrupte , vil Acer Aspire ikke indlæse OS .
    Virusinfektion

    bootsektorer virus ændrer koden , at computeren skal bruge, når lanceringen af ​​bootstrap loader - komponenten er ansvarlig for indlæsning af operativsystemet. Den virus invaderer en harddisk master boot record, den oprindelige sektor eller 512-4096 byte segment , på disken. MBR indeholder en partition tabel, som beskriver placeringen af ​​de logiske divisioner indeholdt på disken og de ​​nødvendige oplysninger til at starte pc'en. Geninstallation af operativsystemet er undertiden en anbefalede metode til håndtering bootsektorvirus fordi det formater indholdet af drevet, men omformatering ofte undlader at løse disse infektioner. Bootsektorvirus skal fjernes med en bootbar anti -virus software.

    Korrupt Drive

    Bad sektorer er dem , som computeren ikke kan læse eller få adgang . Nogle ellers raske diske indeholde en eller to dårlige sektorer eller vil udvikle et par dårlige sektorer over tid , men hvis en disk indeholder en masse korrupte sektorer disken skal udskiftes. Geninstallation af operativsystemet til Acer Aspire skulle blokere dårlige sektorer af brug , men når disse korrupte segmenter har overhalet drevet, enheden vil ikke længere fungere som det skal. Mekanisk svigt , som opstår, når en kritisk harddisk komponent pauser, kan også ødelægge funktionen af ​​harddisken. Hvis drevet er dårlig , vil Aspire ikke starte operativsystemet.
    Loose Drive

    Dropper Acer Aspire kan forårsage hardwareenheder til at komme afbrudt fra bundkortet. Placeringen af ​​harddisken varierer fra model til model, men de fleste drev er fundet under et panel på undersiden af den bærbare. Stikkene på harddisken skal sættes helt ind i porten findes inde i rummet . Hvis harddisken ikke er tilsluttet til bestyrelsen , vil pc'en ikke se det på opstart og vil ikke gå forbi boot-skærmen . Bemærk, at hvis bundkortet er defekt , kan det ikke se drevet, selv hvis det er tilsluttet korrekt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Test trussel mod den indre gyldighed 
    ·Sådan indstilles standard Windows Screen Saver 
    ·Sådan ændre skærmindstillingerne på en Dell Inspiro…
    ·8GB Monster Drive Instruktioner 
    ·Sådan deaktiveres WinHTTP Web Proxy Auto- Discovery 
    ·Hvordan Klon en Windows 2000 Server 
    ·Sådan Tillad Oprettelse af miniaturebilleder 
    ·Sådan gendannes Værktøjer Mappeindstillinger 
    ·Hvad er MS Windows CE 
    ·Sådan Se Product Code på en Dell Inspiron 2200 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man skriver et lovforslag Template 
    ·Sådan aktiveres automatisk Complete funktionen i Windo…
    ·Sådan konfigureres Samba til at acceptere et Password 
    ·Sådan kopieres en disk til en harddisk 
    ·Windows Service Pack 2 Vil ikke Ladning 
    ·Sådan justeres en skærm med en Vista OS 
    ·Sådan deaktiveres delte mapper 
    ·Sådan Slet Citrix ICA præferencer 
    ·Sådan Tænd HP Windows XP Sound på computer 
    ·Sådan fjernes OpenSUSE Dual Boot 11 på Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com