| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvorfor er en NTFS Partition mere sikker end en FAT32
    ? Partitionering en harddisk i to eller flere volumener organiserer og hjælper med at beskytte vigtige filer og data . Efter oprettelse af en partition , kan du yderligere øge datasikkerheden ved formatering - at skabe den struktur, der organiserer data inden for hver partition - ved hjælp af et NTFS-filsystem når det er muligt . Undtagen i en sag, hvor dit operativsystem understøtter kun FAT32, gør sikkerhedsfunktioner i NTFS det en bedre og mere sikre valg . Kryptering

    En NTFS partition indeholder en fil krypteringssystem, der ikke er tilgængelig i en FAT32 partition. Filkryptering hjælper med at holde data i filer og mapper private ved at ændre dens format , hvilket gør det utilgængelige for visning uden at indtaste en offentlig og en privat dekrypteringsnøgle. Uden de korrekte dekryptering nøgler, modtager brugeren en fejlmeddelelse, hvis eller når han forsøger at åbne en fil på partitionen . På et FAT32 -filsystem, nogen får adgang til partition - uanset om en bruger eller en hacker - . Også får adgang til sine filer, mapper og data
    Tilladelser
    < p> muligheden for at indstille tilladelser i NTFS - og ikke i FAT32 - er en mulighed , at yderligere øger sikkerheden i en NTFS partition. Tilladelsesniveauer inkluderer fuld kontrol , ændre, læse og eksekvere , liste mappens indhold , læse og /eller skrive, som hver indeholder specifikke tilladelser , der svarer til niveauet . For eksempel har en bruger, der har fuld kontrol alle de 14 tilgængelige tilladelser , mens en bruger, som har læst tilladelser kun har fem. Som administrator for computeren , har du mulighed for at angive tilladelser for grupper eller individuelle brugere .
    Fejlhåndtering

    Fejlhåndteringsprocedurer kapaciteter i en NTFS-partition stigning data integritet og lette data recovery. Mens en NTFS-partition ikke kan , bør og ikke håndtere alle disk -relaterede fejl "on the fly ", en proces, der kaldes transaktionsbeslutning NTFS - tilgængelige på Windows Vista og nyere systemer - kan eliminere delvise ændringer data, før de påvirker dit system. Transaktionsbeslutning NTFS har en tilbagerulning system, der kan slette eller rollback transaktioner såsom at ændre eller slette data i en fil eller en mappe , hvis computer problemer eller en begivenhed som et strømsvigt forhindrer dig i at fuldføre transaktionen. En NTFS partition har også indstillinger for gendannelse , der giver dig mulighed for at sætte et checkpoint og inddrive de fleste, hvis ikke alle, de indtastede data fra den dato og tidspunkt for checkpointet .
    Overvejelser
    < p> på trods af at formatere en partition med et NTFS-filsystem betyder en større grad af datasikkerhed, er det ikke en mulighed for ældre operativsystemer . Overvej at opgradere dit operativsystem , hvis du kører Windows 95, 98 eller Windows Millennium Edition, som hver kræver bruger FAT32 som din eneste mulighed. Hvis du stadig bruger et FAT32-filsystem i forbindelse med en nyere version af Windows , har du mulighed for at konvertere fra FAT32 til NTFS.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres en Desktop Baggrund 
    ·Sådan forhindrer Automatiske opdateringer 
    ·Hvordan til at kopiere filer fra en cd til min HD Med e…
    ·Sådan ændres en Header på WordPress 3.0 Tematisk 
    ·Hvordan til automatisk at skifte MP3 filnavne 
    ·Hvordan skal tjekkes baggrundsprocesser 
    ·Sådan Fix problemer i Windows Freeware Software 
    ·Sådan får du en Shirt s Texture ID From Roblox 
    ·Sådan Reset fil Extensions 
    ·Sådan Return computerens filer til en tidligere dato 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Work Around the Windows XP Validation Tool 
    ·Sådan fjernes en CD fra en iMac 
    ·Hvordan at slippe af en virus på Vista 
    ·Sådan får du adgang en NTFS Partition i DOS 
    ·Sådan får MMORPGs at arbejde på Ubuntu 
    ·Sådan Slut en Mac Running Parallels & en pc ved hjælp…
    ·Sådan Slet unødvendige filer i Windows 7 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP med en geninstallation…
    ·Sådan Stop Hi- Speed ​​USB Hub Alerts 
    ·Sådan bruges DOS i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com