| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows 7 Clock er forkert
    Windows 7 automatisk konfigureret til at kontakte en internetbaseret tidsserver gang om ugen til at synkronisere computerens tid. Hvis din computers systembakken viser forkert tid , kan et netværk problemet forhindrer computeren i at få adgang til den tid server - eller computeren kan have tid synkronisering deaktiveret. Undersøg konfigurationen af ​​"Dato og tid " i menuen i Windows 7 til at løse de mest almindelige årsager til dette problem. Forkerte systemets dato

    Windows synkroniserer computerens ur med en tidsserver på internettet kun hvis systemet dato på din computer er korrekt. Hvis din computer har den forkerte systemets dato , vil Windows vise en fejlmeddelelse , når computeren forsøger at synkronisere . Højreklik på uret , og vælg derefter " Juster dato /tid ". Klik på "Dato og tid " fanen, og klik derefter på "Skift dato og klokkeslæt" knappen for at indstille den korrekte dato .
    Dead CMOS Battery

    Computeren har en intern mønt- celle batteri , der giver sin indre ur til at holde gang - blandt andre funktioner - mens computeren er slukket. Hvis din computer konsekvent viser forkert dato og tid , når du tænder for den, kun for at vende tilbage til den korrekte tid efter synkronisering med en tidsserver på internettet , er det tid til at udskifte CMOS-batteriet . Kontakt den manual for din computer til at lære at gøre dette.
    Internet Synkronisering Handicappede

    kun Windows synkroniserer med en tidsserver på internettet , hvis denne mulighed er aktiveret . For at aktivere Internet tid synkronisering, skal du højreklikke på uret , og vælg " Juster dato /tid ". Klik på "Internet Time" fanen, og klik derefter på " Skift indstillinger "-knappen. Klik på " Synkroniser med en tidsserver på internettet " afkrydsningsfeltet , og klik derefter på "OK".
    Network Problem

    Din computer kan ikke synkronisere med en internettjeneste tid server, hvis en midlertidig eller permanent netværksproblem forhindrer computeren i at få adgang til serveren . Hvis en server oplever et midlertidigt overbelastning problem, kan du løse dette ved at synkronisere med en anden server. Åbn "Internet Time Settings "-menuen ( se afsnit 3) , og derefter vælge en ny tidsserver fra drop- down menu. Klik på " Opdater nu " for at opdatere din computers tid med det samme. Hvis du ikke er i stand til at synkronisere med alle internet tidsserver , skal du kontakte din netværksadministrator for at se, om din organisations firewall forhindrer dette.
    Forkert Time Zone

    Når computeren synkroniserer med en tidsserver på internettet , bestemmer din computer det rigtige tidspunkt til at vise baseret på den tidszone , du har valgt , når du indstiller Windows op for første gang . Hvis du har valgt et forkert tidszone eller flyttet til en ny bolig , kan den oprindelige tid valgte zone være forkert. Højreklik på uret , og derefter klikke på "Tilpas Date /Time ". Klik på "Dato og tid " fanen, og klik derefter på "Skift Time Zone" -knappen for at vælge den korrekte tidszone.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres AT & T højhastighedsinternet Uden CD 
    ·Er Lsass.exe brug for internettet 
    ·Windows Stifinder Desktop Is Dead , Langsom og Kravler 
    ·Sådan ændres størrelsen på partitionen i Computer M…
    ·Sådan gendannes en System Program 
    ·Sådan fejlfinder STARTTLS Certificate Error 12014 
    ·Sådan konfigureres andre brugere adgang til en compute…
    ·Sådan Boot Compaq Proliant i fejlsikret tilstand 
    ·Hvordan man åbner en CMD 
    ·Hvordan laver de Windows altid på toppen i Windows 7 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at sende en ny e-mail -adresse til All 
    ·Sådan at åbne drevet på en eMachine 
    ·Sådan Slet alle , men den seneste systemgendannelse Po…
    ·Sådan ændre Windows XP- installation 
    ·Sådan spiller en MP3-cd på en Apple Computer 
    ·Hvordan man laver en Tiki Totem Pole 
    ·Sådan Find MAC-adresser Med Mac OS X Leopard 
    ·Sådan, hvis du har 32-bit Windows XP 
    ·Sådan Tilpas mapper på en Mac Dock 
    ·Sådan oprettes en Sticky Note 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com