| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Ulemper ved Windows 64 Bit Vs. Windows 32 bit
    Mange Windows Vista og 7 computere tilbyder dig mulighed for at oprette enten en 32- bit eller 64- bit operativsystem. Ideelt set vil den 64-bit -system gavne dig med større hastighed og bedre generel ydeevne til multitasking . Men da 64-bit teknologien er nyere, der er nogle ulemper ved at bruge denne version af Windows. Hardware Issues

    hardware på computeren , såsom tastatur, mus eller touchpad , diskdrev og printere kræver alle software, der fortæller computeren , hvor og hvordan man kan få adgang til dem . Denne software kaldes en driver, og det præsenterer det største kompatibilitet problem for 64 bit-systemer. De fleste 32 bit software vil køre på 64 -bit systemer , men softwaredrivere ofte ikke kan. Det betyder, at du skal hente en ny driver for hver hardware komponent, som du føjer til computeren , og ikke al hardware har 64 bit drivere til rådighed. Indbygget hardware såsom fabriksinstallerede diskdrev eller tastatur og mus , der fulgte med din computer skal indeholde 64 bit -drivere. De spørgsmål opstår, når du tilføjer ny hardware, såsom at forsøge at tilslutte op til en printer.
    Software Compatibility

    Gratis downloades software er et dagligt syn for mange computerbrugere . Det meste af denne software vil arbejde med både 32 og 64 bit -systemer, men nogle gange har man brug for en anden version . For eksempel vil den standard iTunes-software til Windows- pc'er, der ikke fungerer korrekt på en 64 bit system. Apple tilbyder en speciel version af iTunes til 64 bit Windows-brugere , men du kan downloade den forkerte version , hvis du ikke kender til at lede efter den rigtige. Det er tilfældet med anden software så godt, så du altid læse de tekniske specifikationer omhyggeligt. Du kan ikke automatisk antage, at Windows-kompatible software-downloads vil arbejde på en 64 bit system.
    Mangel på Øget ydeevne

    Selv hvis din 32 bit software kører korrekt i 64 bit version af Windows , kan det køre i en 32 bit måde , fordi det ikke var designet til nyere system . Det betyder, at den øgede ydeevne 64 bit operativsystem vil påvirke, hvordan reagerer din computer er under processer, der relaterer direkte til operativsystemet, såsom at skifte mellem vinduer , men de individuelle 32-bit programmer vil se nogen stigning i ydeevne. Medmindre du ofte skifter vinduer og finde Tidsforsinkelsen mærkbar , vil du ikke mærke nogen fordel af den 64 bit installation.
    General Bugs

    Enhver ny system har bugs, og det tager tid for softwareudviklere at finde og løse disse problemer. Siden 64 bit teknologien er nyere end 32 bit, har udviklerne haft mindre tid til at fejlfinde og løse problemer. Forvent dit 64 bit system til at have flere glitches end en 32 bit system i almindelighed på grund af dette faktum. Programmer kan fryse eller nedbrud , især hvis du bruger software, der ikke 64 bit optimeret og ikke almindeligt anvendt , da det ikke kan have været afprøvet på en 64 bit system. Derudover er der i både Vista og Windows 7 udgivelser, kan nogle tilgængelige funktioner i de 32 bit systemer ikke være tilgængelige i 64 bit-systemer , avanceret tekst til tale kapaciteter , for eksempel
    < . br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Burn ISO Fra Roxio 
    ·Screen Shot Vejledning til Windows 
    ·Sådan Reparation mshtml.dll Fejl 
    ·Sådan fjernes Udvidet sikkerhed i Windows 2008 
    ·Sådan ændres Windows Startup Sound 
    ·Sådan Set Up SMTP-server i IIS 
    ·Sådan installeres den nyeste version af WinMX 
    ·Hvordan sletter jeg gemte billeder på min computer 
    ·Sådan slettes en harddisk på en Hewlett- Packard comp…
    ·Hvordan kan jeg gå tilbage og indstille en computer, f…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver ikke flyttes filer Movable 
    ·Sådan fjernes en printerdriver i Windows XP 
    ·Kan du installere Windows XP fra en tommelfinger drev 
    ·Sådan Find en ISO-billedfil på en pc 
    ·Sådan oprettes en TGZ fil i Windows 
    ·Sådan downloader Linux Mint 9 
    ·Hvad er de lille hvide kasser med blå pile på mine sk…
    ·Sådan Clean Installer Windows på en Sony Vaio 
    ·Sådan foretages fejlfinding NTLDR mangler 
    ·Sådan Udvid en fil på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com