| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Put Up Block Window Trim
    Når visualisere vindue trim , de fleste mennesker billede fire stykker af trim omkring vinduet. Dette er den mest grundlæggende vindue trim og er nem at installere. En mere udsmykkede måde at installere vinduet trim er at bruge dekorative blokke i vinduets fire hjørner. Disse blokke er generelt bruges med mere kunstfærdigt formet trim støbning . Installation blok vindue trim er ikke meget anderledes end at installere almindelig trim, men det tilføjer en elegance til rummet. Ting du skal
    Målebånd
    Blyant
    Lige kant
    geringssav
    Træ lim
    Trykluft sømpistol
    Finishing negle
    Rag
    Carpenters flyet < br >
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Measure 1/4-inch ud fra den side kant af vinduet beklædning. Gør dette på toppen, midten og bunden. Slut disse linjer med en lige kant og trække en lys linje. Dette indikerer afslører linje . Gør det samme på de tre resterende jambs .
    2

    Hold et stykke trimme op på vinduets højre side. Line up trim er inde kant med afslører linje. Placer et mærke på trim , hvor den vandrette top og bund afslører linier skærer det. Skær trim på disse to mærker , lige over , med en geringssav . Gentag dette trin for vinduets venstre side.
    3

    Spred en perle af træ lim på trim ryg kant, hvor den overlapper vinduet beklædning . Placer trim s indvendige kant på afslører linje og line up de øverste og nederste kanter med top og bund afslører linjer.
    4

    Brug en pneumatisk sømpistol til at køre efterbehandling søm gennem trim, ind i vindue beklædning . Drive en anden række af efterbehandling søm i væggen for at fastgøre trim på plads . Brug en klud til at tørre væk overskydende trælim , der sivede ud . Gentag trin tre og fire til trim på den anden side af vinduet .
    5.

    Hold et stykke trimme op til vinduets øverste beklædning. Line up trim bund kant med afslører linje. Placer et mærke på trim , hvor den krydser hver side trim, så den øverste trim s nederste hjørne rører sidebeklædning er inde hjørnet. Skær trim på disse mærker , lige over. Gentag dette trin for den nederste trim brik .
    6

    Placer en stribe trælim langs bagsiden af trim , hvor den rører vinduet beklædning. Line up den nederste kant med afslører linje. Fastgør trim til vinduet beklædning. Kør efterbehandling søm i trim øvre del. Gentag dette trin for den nederste trim brik .
    7

    Hold et hjørne blok op til en af ​​vinduet hjørner. Brug en tømrer fly at barbere træ fra blokken hvis det er nødvendigt at gøre en god pasform. Sted trælim langs kanterne af blokken, der vil berøre vinduet trim . Vend blok over og sprede trælim langs ryggen . Skub blokken på plads, og hamrer en efterbehandling søm ind hvert hjørne. Gentag med de tre resterende hjørner.
    8

    Brug din finger til at placere en lille mængde træ kit i hvert søm hul. Match træ kit til trim pletten eller bruge tige træ kit .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes et billede med tastetryk 
    ·Hvordan til at hænge en Styrofoam Cornice 
    ·Sådan fjernes Fragmenteret World of Warcraft Files 
    ·Sådan deaktiveres LED-indikatorer på en bærbar HP 
    ·Hvordan kan jeg tilføje en anden driver på en HP USB …
    ·Hvordan får du det Scrollbar på en Touchpad at arbejd…
    ·Sådan skal du tage din computer Off Mute 
    ·Sådan oprettes data diagrammer 
    ·Sådan fjernes Gentagelse InfoPath 
    ·Hvordan at reparere en fejl Loading OS Med en dual boot…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvor hen til Genoprette filer fra en slettet Vista kont…
    ·Sådan redigeres Song Information i Windows 
    ·Sådan kopieres Aktivitet Beskrivelse Kun i Primavera P…
    ·Sådan tilføjes SSL 2.0 
    ·Sådan kontrolleres historie på en XP computer 
    ·Sådan Konverter lyd i Ubuntu 
    ·Hvordan laver proceslinjen Span på Dual Screens 
    ·Ubuntu Command Uddrag Tar 
    ·Sådan Network Med en Wireless Laptop 
    ·Sådan spiller Windows Media DRM indhold på Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com