| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Find Out My Windows 7 CD Key
    For at aktivere en kopi af Windows 7 operativsystem , skal du indtaste produktnøglen , som normalt er placeret på disken sagen. Cases fare vild, selv om, og mange nye computere leveres med OS forudinstalleret og inkluderer ikke en disk. Hvis du finder dig selv behøver at geninstallere Windows 7 , skal du gendanne nøglen fra registreringsdatabasen. Alle Windows -versioner efter Windows XP kryptere produkt nøgler . For at finde det produkt nøgle, du bliver nødt til at downloade og bruge en af ​​de mange gratis programmer til rådighed online. Instruktioner
    Magical Jelly Bean Keyfinder
    1

    Download Magical Jelly Bean nytte ( Resource 1). Klik på "Download" indrejse ved bunden af ​​features kolonne i gratis version.
    2

    Dobbeltklik på den fil, du hentede til at installere programmet. Når installationen åbnes , klik på " Næste" for at begynde. Klik på knappen ved siden af ​​"Jeg accepterer aftalen" og klik på " Næste". Vælg installation bibliotek eller blot klikke på " Næste" for at installere den i standardmappen . Vælg om du vil oprette en ikon på skrivebordet , og klik på " Næste". Det næste vindue spørger, om du ønsker at installere Realplayer -program. Fjern markeringen i feltet , hvis du ikke gør, og klik derefter på "Næste". Klik på "Install " for at starte .
    3

    Sørg blokken ved siden af ​​" Launch Keyfinder " er markeret , og klik på " Finish ". Programmet vil køre, og åbne et vindue, der viser dig forskellige programmer , at programmet kan registrere . Klik på Windows 7 i den venstre rude.
    4

    Find dit produkt nøgle i højre rude. Nøglen er den femte linje fra toppen og er lavet af fem blokke af fem tegn hver.
    LicenseCrawler
    5

    Naviger til LicenseCrawler download-side vedligeholdes af Softonic (Resource 2 ) . Klik på " Download" indgang ved siden af ​​programmets navn for at gemme filen på din computer.
    6

    Dobbeltklik på . Exe -filen for at starte installationen . Klik på "Accepter " for at acceptere Softonic licensbetingelserne. Fravælg posten , medmindre du ønsker at installere Softonic værktøjslinjen, og klik på " Download. " Programmet installeres automatisk , og et vindue vil åbne viser LicenseCrawler mappe.
    7

    Åbn mappen og dobbeltklik på LicenseCrawler ansøgning file.Click "Kør" for at udpakke filerne og installere programmet .
    8

    Vælg dit sprog fra drop- down menuen og klik på " OK". Læs licensbetingelserne , og klik på " Accepter " for at fortsætte .
    9

    Klik på boksen ved siden af ​​" 64bit ", hvis du bruger en 64 -bit version af Windows 7 , og klik på " Søg". En reklame vindue vil åbne , da programmet udfører søgningen , men det vil lukke i 20 sekunder. Når søgningen er færdig , vil alle placeret produkt nøgler blive vist i det nederste vindue. Kig efter Windows 7 post. Cd nøgle vil blive noteret på den sidste linje i posten .
    ProduKey
    10

    Naviger til ProduKey hjemmeside , skal du rulle til midten af siden for at lokalisere downloade links og vælge den version , du vil downloade. Bemærk, at der er en særskilt version til 64 -bit systemer . Klik på det relevante link for at downloade filen til din computer.
    11

    Unzip installationsfilen , og dobbeltklik på den ProduKey.exe fil. Programmet vil køre uden at behøve at installere sig selv på din computer.
    12

    Find Windows 7 post i ProduKey vinduet. Cd'en nøglen er posten i højre kolonne .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Udskift adresselinjen i Windows 7 
    ·Sådan Fix favoritter 
    ·Sådan Fix Runtime Error 0 
    ·Skydevindue Typer 
    ·Hvordan finder man en Bluetooth på en pc Laptop 
    ·Sådan installeres et nyt vindue uden at fjerne gamle r…
    ·Geninstallere Windows Installer Package 
    ·Sådan Konverter en OEM-licens 
    ·DIY Basement Window Replacement 
    ·Sådan Reset skriftstørrelse 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilføje USB-drivere til Windows 98 startdis…
    ·Hvad gør man hvis du spilder en væske på en bærbar …
    ·Sådan nulstilles en computer Login Adgangskode til Win…
    ·Sådan Find en Lost Drive på Windows Vista 
    ·iMac Boot Options 
    ·Win XP er langsom til Boot 
    ·Sådan åbner PPS filer på en Mac 
    ·Hvad er de typer af vinduesglas 
    ·Sådan gendannes XP gendannelsespunkter 
    ·Sådan opgraderer Windows OEM 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com