| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan Vinyl Windows og Siding påvirker miljøet
    ? I dagens stadig mere øko- bevidste verden , kan det være vigtigt for folk konstruere nye boliger til at sikre, at de bruger mest energi - effektive materialer , især hvis dette vil gå i retning af at få National Green Opbygning Certificering. Vinyl vinduer og sidespor har både gode og dårlige virkninger på miljøet og øko-venlighed af materialet er stadig kontroversielt . Isolering

    Vinyl vinduer er et af de produkter , der er anført af Department of Energy for at give god isolering til hjem . Det betyder, at det er mere dygtig end nogle andre materialer på at holde varmen inde i hjemmet , hvilket sænker husejeren behov for at brænde brændstof . Vinyl vinduer fås også med isolering pakket inde i hulrummet , hvilket yderligere forbedrer produktets R-værdi , et mål for de isolerende egenskaber af materialer .

    Ifølge ColoradoEnergy.org , hule vinylen sidespor har en R - værdi på 0,61 . Mens dette er den samme som aluminium eller stål sidespor , er det lavere end de angivne tal for krydsfiner eller facet - lappede træ. Vinyl, aluminium eller stål sidespor med en halv tomme af isoleringsplade viste sig at være den bedste isolator blandt de nævnte materialer , med en R- værdi på 1,80 .
    Greenhouse Gasser

    Vinyl Institute hævder produktionen af ​​poly chlorid vinyl (PVC ), der anvendes til vinyl vinduer og sidespor udleder 20 procent mindre kuldioxid end andre plasttyper , som dens fremstilling ikke tager megen energi og råvarer , der går til at gøre en stor del af det er salt - hvorfra klor er udvundet
    Recycling

    Vinyl , anvendt til at gøre vinduer eller sidespor, er. genanvendeligt materiale . Den Vinyl Institute, som har vundet en pris fra WasteCap Wisconsin for at støtte genbrug af vinyl sidespor, rapporterer, at over en milliard pounds af materialet genanvendes hvert år.

    Skaberne af " Blå Vinyl ", en dokumentarfilm film om virkningerne af vinyl på arbejdstagere , hævder , at stoffet ikke er let at genbruge. En af grundene til dette er, at det indeholder mange kemiske additiver , som gør det vanskeligt for genbrugeren at forudsige, hvad produktet af genvindingsprocessen vil indeholde . Filmskabere noterede mængden af ​​klor i vinyl gør produktet farligt at brænde. Når chlorid opvarmes til høje temperaturer , den producerer hydrogenchlorid , hvilket igen bliver saltsyre , en stærkt ætsende stof .

    Dette betyder, at genvindingsvirksomheder møjsommeligt må adskille enhver vinyl fra andre plasttyper, der kan uegnede til genbruge hvis forurenet med hydrogenchlorid . Saltsyre kan beskadige maskinen, der benyttes af genbrugsvirksomheder , og en gang i genbrug, vinyl tendens til at blive brugt til at fremstille billige produkter - hvilket betyder genvindingsvirksomheder kun gøre en lille margin . Alt dette fører til genbrug af vinyl bliver et dyrt og kompliceret venture .

    Som et resultat , er det ofte faktisk bortskaffes på losseplads , Blå Vinyl fordringer. Susan Davis for Spectrum fine hjem sikkerhedskopierer denne erklæring, da hun skrev i US Green Building Council er " Green Home Guide" , at kun én procent af de 14 billion pounds af vinyl produceres årligt genanvendes.
    miljøgifte

    vinylbeklædning Institute hævder vinyl sidespor " ikke udgør nogen alvorlige sundhedsmæssige risici " og udsender færre giftstoffer end andre typer af facadebeklædning .

    Mange uenige i dette udsagn , dog. Tilsætningsstoffer kendt som phthalater ( salte eller estere af phthalater syre) fundet i PVC, der anvendes til at lave vinyl vinduer , sidespor og andre produkter kan forårsage problemer , ifølge " Architecture Week . " Nyheden udbyder anfører, at disse kemikalier kan forårsage skader på DNA og især den mandlige reproduktive system.

    Ved fremstilling af vinyl, er forurenende stoffer kendt som dioxin i atmosfæren . Den vinylbeklædning Institute hævder , at der fra år 2000 produktion af PVC frigøres færre dioxiner i miljøet end industrielle brændefyring , diesel lastbiler , cementfremstilling og tungt udstyr.

    Dette var tre år efter Greenpeace beskrev materialet som "det værste plastik for miljøet, " hævder det havde foretaget en to-årig undersøgelse fastslog, at det var " en førende kilde dioxin nedfald i miljøet. " The World Health Organization , at udsættelse for dioxiner kan forårsage kræft , og kan have en negativ indflydelse de nervøse , reproduktive , immun -og hormonsystem .
    Bortskaffelse

    Aktivister mod brug af vinyl vinduer og sidespor, hævder, at materialet er svært at fjernes sikkert. Brændende stoffet frigiver dioxiner , som bærer over lange afstande , samt forlader giftige materialer i den resulterende aske . Bortskaffelse af vinyl vinduer og vinyl sidespor på lossepladser kan forårsage farlige kemikalier til sive ned i grundvandet og jord.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Send & modtag SMS med Bluetooth 
    ·Sådan fjernes gamle Aluminum Indrammet Windows fra et …
    ·Sådan Læs registreringsdatabasefilerne på en Windows…
    ·Sådan aktiveres C \\ Windows \\ System32 \\ compmgmt.m…
    ·Sådan Tilslut en PC til Bavia Som Monitor 
    ·XP er Virus Protection Program vil ikke lade mig vist e…
    ·Hvordan at slippe af Flux Application 
    ·Sådan Turn Off the IBM Finger Mouse 
    ·Sådan Shutdown anden computer fra Yours 
    ·Forstå Windows Mobile Registry 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Kill BHO på Startup 
    ·Sådan Hent adgangskode på Windows XP 
    ·Hvordan man laver en Whitelist i squidGuard 
    ·Hvordan du ændrer din DNS uden at ødelægge internett…
    ·Sådan Slet C Drive & geninstallere Windows XP 
    ·Russisk sprog Support til Windows 
    ·Sådan spiller konsolspil på din Mac 
    ·Hvordan laver salpeter 
    ·Sådan at frigøre plads på Windows XP 
    ·Sådan låse en Mac Mini 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com