| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan gendannes en Broken Partition
    Skillevægge bliver ofte korrupt på grund af virus eller andre computer fejl. I virkeligheden er problemet fælles nok , at de fleste operativsystemer faktisk er indstillet til rutinemæssigt tjekke deres partitioner ved opstart. Hvis din computer ikke er i stand til at starte ordentligt, vil populære operativsystemer som Microsoft Windows eller Mac OS X automatisk forsøge at løse den brudte partition. Men hvis reparationen mislykkes , bliver du nødt til at bruge en tredjeparts- løsning til at reparere problemet. Instruktioner
    1

    Download og brænde et system - rednings -cd med en anden computer. Det kunne være en Linux Live- rednings -cd , Hiren Boot CD eller SystemRescueCD suite. Alle disse og andre rednings -løsninger indeholder TestDisk , en premier partition - opsving værktøj (se " Resources " nedenfor).
    2

    Indsæt rednings -cd'en i computeren med brudte partition og genstarte maskinen . Hvis en meddelelse , der beder dig om at trykke på en bestemt tast for at få adgang til boot -menuen eller trykke på en bestemt tast for at starte fra cd vises, trykkes på den tilsvarende tast for at starte fra rednings disk .
    3 < p> Kør TestDisk ansøgningen. Hvis du vælger en dedikeret rednings cd som Hiren er eller SystemRescueCD , bliver du nødt til at vælge TestDisk fra Recovery -menuen. Hvis du bruger en Linux Live- rednings -cd , skal du klikke på genvejen til at starte Terminal vinduet, skriv " TestDisk ", og derefter trykke på " Enter " for at begynde .
    4

    Brug piletasterne til at fremhæve din logning præference fra lanceringen menuen og tryk "Enter " for at begynde , de fleste brugere vil ikke brug for at logge deres TestDisk session. Fra den næste liste , fremhæve den harddisk, der indeholder brudte partition , og tryk på "Enter "-tasten. Vælg den partition -table type fra listen og trykke på " Enter "-tasten. Hvis du ikke kender din partition -table -type, TestDisk typisk fremhæver den rette for dig.
    5.

    Tryk på " Enter" på det næste skærmbillede for at vælge " Analyser " og derefter vælge "Quick Søg "for at starte partition analyse. TestDisk vil søge på harddisken for eventuelle ødelagte partitioner , og derefter give dig en liste. Når listen vises, skal du trykke på " P" for at se filerne på partitionen og bekræfte, at det er den knækkede partition, du ønsker at reparere . Tryk på " Q " for at afslutte den fil , markeres den partition ved hjælp af piletasterne , og tryk derefter på " Enter" for at fortsætte.
    6

    Brug piletasterne til at vælge "Write " fra menuen, og tryk på "Enter" -tasten for at skrive den faste partition. På den sidste skærm, vil TestDisk analysere partition Boot Sector og andre vigtige boot information. Hvis "Status" option lyder " Bad ", skal du vælge " Rebuild BS " eller " Reparer MFT " indstilling, afhængigt af hvilken del af disken boot information er børsnoteret. TestDisk vælger dette for dig.
    7

    Brug piletasterne til at fremhæve " Quit ", og tryk derefter på "Enter" efter reparationen er fuldført. Tag rednings -cd'en fra computeren og derefter genstarte maskinen for at få adgang til din repareret partition.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Scan Disk Tips 
    ·Sådan deaktiveres en VAIO Smart Network 
    ·Sådan Find en Memory Leak i Windows 
    ·KB954459 : Fatal fejl under installationen 
    ·Sådan Print Hvidt på Color Paper 
    ·Sådan Setup en FTP-sted på skrivebordet 
    ·Sådan fjernes Microsoft Service Pack 2 
    ·Sådan Rediger Omnia Registry 
    ·Certificering for Udskiftning Windows i staten Missouri…
    ·Hvordan at slippe af Om Blank side 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres tilbage fra en klassisk visning Kontrolp…
    ·Sådan unhide en partition i XP 
    ·Problemer med tilslutning til en pc Fra en iMac 
    ·Sådan udføres Systemgendannelse for XP 
    ·Sådan Sync HP PSC - 1401 printer til en Windows 7 Comp…
    ·Hvordan du skifter til Ubuntu 
    ·Sådan læses en fil Summary Varighed 
    ·Hvordan til Mount en ISO-fil på Solaris 5.9 
    ·Sådan Gør min PC Bluetooth - Accessible 
    ·Windows Vista Search Tips og tricks 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com