| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan fjernes registreringsdatabasefilerne Totally Free
    Når du fjerner programmer fra din computer , er undertiden filer fra disse programmer efterladt i computerens registreringsdatabase . Selv om disse filer ikke give problemer i almindelighed, når de begynder at tilføje op og fylde op i registreringsdatabasen plads på din harddisk, kan du bemærke spørgsmål lige fra bremset start-up til tilfældige systemet nedlukninger . Hvis du har bemærket nogen problemer med driften af ​​din computer, kan du være i stand til at fastsætte nogle af de problemer ved at fjerne registreringsdatabasefilerne helt gratis. Instruktioner
    Manual Edit
    1

    Lav en systemgendannelse point for din computer, som kan bruges til at gendanne computeren til dens nuværende tilstand , før du fjerner eventuelle registreringsdatabasen filer. Adgang Systemgendannelse ved at gå til "Start " menuen , " Accessories ", " Systemværktøjer ", " Systemgendannelse ", og derefter vælge "Opret et gendannelsespunkt " i det vindue , der kommer op . Skriv et navn , som du nemt kan genkende og tryk "Enter " for at oprette gendannelsespunkt.
    2

    Åbn computerens Registreringseditor ved at gå til "Start " og derefter skrive " regedit " i søgefeltet . I Windows Vista og nyere versioner af Windows , eller gå til "Start", klik på " Alle programmer" åbne " Tilbehør " mappen og vælg "Kør " og derefter indtaste " regedit " i " Kør " vinduet og tryk "Enter ".
    3

    Gå til en mappe i venstre rude af Registreringseditor , og klik på en undermappe i den overordnede mappe for at se indholdet . Indholdet af den valgte mappe show i højre rude af Registreringseditor .
    4

    Rul til enhver fil , der er indeholdt i den valgte mappe og højreklik på filen for at vise en menu med indstillinger . Vælg " Delete " på listen , og derefter bekræfte, at du vil slette filen ved at klikke på " Ja". Filen fjernes fra computerens registreringsdatabase .
    5.

    Luk vinduet Registreringseditor . Så gå til "Start", svæve over højrepil siden af ​​" Power" knappen og vælg " Genstart " fra listen over nedlukningsvalgmulighederne . Computeren genstarter og alle de registreringsdatabasen filer du har fjernet permanent.
    Windows Live OneCare
    6

    Download og installerer Internet Explorer , hvis du ikke allerede har nettet browser på din computer. Internet Explorer er den eneste browser, der fungerer sammen med Windows Live OneCare registreringsdatabasen renere.
    7

    Åbn Internet Explorer ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller gå til " Start> Alle programmer > Internet Explorer. " Da IE åbner , skal du gå til den korrekte Windows Live OneCare side for dit system.
    8

    Tryk på knappen mærket " Full Service Scan. " Windows Live OneCare scanner registreringsdatabasen på din computer og viser alle de filer med fejl . Vælg den mulighed for at "Delete" de filer, når du bliver bedt om at fjerne den indskrive filer fra din computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du adgang Desktop Properties 
    ·Sådan Fix Display Driver Igfx 
    ·Sådan oprettes en Window Handle Win32Exception 
    ·Baggrunde , der ikke skader My Computer 
    ·Sådan oprettes en Windows Screensaver 
    ·Sådan installeres Mappeikoner 
    ·Sådan Fix en Broken PSU Fan 
    ·Sådan bruges WGET i Windows 
    ·Sådan bruges Recovery diske med en ny HD 
    ·Hvordan man kan støtte en Rotten Window Header 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres et Sharenavn 
    ·Sådan gendannes en Disk Fra en cd 
    ·Hvordan vil du gøre Window mindre på en iMac 
    ·Hvordan kan man øge Memory Grænse i Linux PHP 
    ·Sådan aktiveres FTP service i Windows 
    ·Avancerede værktøjer til Microsoft ActiveSync 
    ·Sådan gendannes papirkurven til Vista Desktop 
    ·Sådan Gør Task Bar Icon Small 
    ·Sådan oprettes en makro i Access til at importere data…
    ·Hvordan man har en ny Windows Tab Gå til en Home Page 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com