| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan gendannes registreringsdatabasen fra din Sidste Checkpoint
    Du kan gendanne systemfiler og indstillinger i registreringsdatabasen i Windows med et værktøj kaldet " Systemgendannelse ". Systemgendannelse tager med jævne mellemrum " snapshots" af sine systemfiler og indstillinger i registreringsdatabasen . Disse snapshots , kaldet gendannelsespunkter , genereres automatisk forud for installation af nye programmer og andre store systemændringer. Hvis du vil gendanne en computer til et tidligere system, checkpoint , kan du bruge Systemgendannelse guiden. Instruktioner
    Udfør Systemgendannelse i Windows XP
    1

    Log ind på Windows med en konto med administratorrettigheder.
    2

    Åbn "Start" menuen , peg på " alle programmer , "gå til " Tilbehør "og derefter" Systemværktøjer ", og vælg" Systemgendannelse "for at starte Systemgendannelse guiden .
    3

    Vælg" Gendan min computer til et tidligere tid . " Klik på "Næste " for at gå til det næste prompt , der viser en kalender liste alle de gendannelsespunkter oprettet i den aktuelle måned og år . Kun datoer, der fed have gendannelsespunkter.
    4

    Klik på den seneste dato med fed skrift. Så kig i " På denne liste , skal du klikke et gendannelsespunkt " boksen for at se en liste over alle de gendannelsespunkter oprettet på den valgte dato. Klik på et gendannelsespunkt beskrevet som "System Checkpoint ". Hvis du ikke kan se en " System Checkpoint " gendannelsespunkt på listen, skal du klikke på den næste nyeste fed dato i kalenderen for at undersøge denne dato er gendannelsespunkt listen. Fortsæt, indtil du finder en dato, der har en "System Checkpoint " gendannelsespunkt på listen .
    5.

    Vælg datoen ved at klikke på "System Checkpoint " gendannelsespunkt .
    6

    Klik på "Næste". Klik på "Næste " igen for at bekræfte, at du ønsker at bruge det valgte gendannelsespunkt. Windows automatisk implementerer systemændringer. Windows vil lukke ned og genstarte sig selv. Efter genstart , hvis systemet restaurering var en succes vil du modtage en meddelelse om, at computeren er blevet gendannet til det punkt, du har angivet.
    Udføre Systemgendannelse i Windows 7
    < br > 7.

    Log ind på Windows med en konto med administratorrettigheder.
    8

    Åbn "Start "-menuen. Type " Systemgendannelse " i "Søg "-boksen, og tryk på " Enter " for at starte Systemgendannelse guiden .
    9

    Klik på " Vælg et andet gendannelsespunkt " radio-knappen . Klik på "Næste " for at gå til det næste prompt , som viser en liste over de mest aktuelle gendannelsespunkter .
    10

    Undersøg "Beskrivelse" for hver af de anførte gendannelsespunkter . Som du går ned på listen, skal du klikke på det første gendannelsespunkt , der har en beskrivelse, der hedder " System: . Schedule Checkpoint " Klik på "Næste". Du vil blive bedt om at bekræfte , at dette faktisk er gendannelsespunkt , du gerne vil bruge .
    11

    Klik på " Færdig" for at bekræfte, at du ønsker at bruge det valgte gendannelsespunkt . Klik på " Ja", når du bliver bedt om at fortsætte. Windows automatisk implementerer systemændringer. Windows vil lukke ned og genstarte sig selv. Efter genstart , hvis systemet restaurering var en succes vil du modtage en meddelelse om, at computeren er blevet gendannet til det punkt, du har angivet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Font kursiv og fed 
    ·Hvordan man laver en enkelt foto fra en Slide Show 
    ·Sådan Roter et proceslinjen 
    ·Hvordan til at reducere størrelsen på en MP3- fil 
    ·Sådan slås Visse Windows 
    ·Sådan installeres Bay eller Bow Windows 
    ·Hvordan kan jeg kopiere en WMV-fil fra et websted 
    ·Hvordan man opbygger træhus Skodder 
    ·Sådan aktiveres Autoplay til cd'er 
    ·Sådan fjerner dubletter på en Palm Desktop 6.2 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan man se Hvis du har et ægte Microsoft-produ…
    ·Sådan Format Windows XP Manuelt 
    ·Mac Udvidet filstørrelse, der 
    ·Sådan Find identiske filer på en iMac 
    ·Hvordan man gør en systemgendannelse fra startmenuen i…
    ·Sådan Lose VNC Kontrol af Ubuntu 
    ·Sådan pakkes Logbog 
    ·Sådan kører Vista 64 -bit og Windows XP på samme tid…
    ·Hvordan til grundigt at fjerne McAfee 
    ·Windows XP SP2 Installation 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com