| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    OCX Registrering Tools
    ActiveX -filer er kendt som OCX (OCX ). Filer , og de er OLE (Object Linking and Embedding ) kontrolværktøjer . ActiveX er en platform , der identificerer softwarekomponenter , der kan genbruges , hvilket betyder andre systemer kan bruge disse komponenter. Disse filer findes i Microsoft Windows-operativsystemet . OCX -filer skal være registreret korrekt for applikationer til at fungere korrekt. DllRegSvr 1.1
    p Dette er et gratis værktøj, der giver brugerne mulighed for at registrere ActiveX OCX og DLL ( dynamic- link library ) filer. Den er kompatibel med Windows 98 , 2000, XP og Vista. Dette værktøj er kun tilgængelig på engelsk. Den DllRegSvr 1.1 benytter en grafisk brugergrænseflade ( GUI ) til at køre kommandoer. Det betyder, at brugere kan manipulere data og applikationer ved hjælp af billeder i modsætning til ved hjælp af kun Kommandoprompt , hvilket kræver en bruger at indtaste koden.
    Microsoft Register Server

    værktøjet køres vha. Regsver32.exe kommando, og det er foreneligt med kun 32 -bit computere, der kører et Microsoft Visual FoxPro program. Microsoft Register Server giver brugerne manuelt registrere OCX filer på disse typer af computere. Visual FoxPro applikationer vil ikke fungere korrekt, hvis OCX ikke er installeret korrekt . Hvis et program er installeret ved hjælp af Setup Wizard eller InstallShield Express, skal det registreres korrekt , så længe brugeren valgte OLE kassen. Hvis de ikke gjorde det, bliver de nødt til at bruge Regsver32.exe kommandoen til at registrere OCX -fil. Dette værktøj er kompatibelt med Microsoft Visual FoxPro 3,0 , 5,0 , 6,0 , 7,0 og 9,0 .
    Administrer Registry ActiveX Control 2,0
    p Dette er et shareware program, der giver brugerne mulighed for at registrere ActiveX elementer i registreringsdatabasen og giver fuld adgang til Windows registreringsdatabasen. Værktøjet har en grænseflade, der gør det muligt for brugerne at se aktuelt registrerede filer. Det giver også brugerne mulighed for at afmelde OCX filer, eller registrere nye kontroller , alt via knapper, så selv nye udviklere til at ændre oplysninger i registreringsdatabasen . Dette værktøj er kompatibelt med Microsoft Visual C + + 6 , Visual C + +, . NET, Visual Basic 6 og Visual Basic. NET . Den er også kompatibel med Borland Delphi 7 og C + + Builder 6. . Administrer Registry ActiveX Control 2.0 er kompatibel med følgende versioner af Windows : . 98 , 2000, 2003 , ME , NT og XP
    Emsa Register DLL Tool

    Brugere kan bruge denne gratis værktøj til at registrere . EXE ( eksekverbar ) , OCX og DLL -filer , og det vil også give oplysninger om disse registreringsdatabasen filer. Andre funktioner omfatter muligheden for at afmelde filer, og sammenligne to ActiveX filer, der har det samme navn. EMSA Register DLL Tool bruger også shell extensions ( Component Object Model , COM , processer), at registrere og afmelde filer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan nulstilles en Windows Password med Knoppix 
    ·Sådan Reparation E- 74 Fejl 
    ·Sådan brænde film der er større end 4,7 gigabyte 
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Media Center 
    ·Sådan Stop Programs starte, når jeg starter Windows 
    ·Sådan fjernes Net Framework 2.0 Service Pack 1 
    ·Sådan gendannes en Hard Disk Boot Record 
    ·Sådan Tether på Droid X 
    ·Sådan Reset Mappetilladelser 
    ·Sådan bruges Windows klassisk Baggrund & indsætte et …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstallere programmet MSVCR70.DLL på BT Inte…
    ·Sådan spiller PS2 spil i Ubuntu 
    ·Hvordan til at omfatte nye mapper i Hjemmegruppe 
    ·Hvordan man laver en Speed ​​Racer Car 
    ·Sådan Bo et Extended Linux partition 
    ·Sådan Pass en video til en Memory USB 
    ·Hvordan man laver en Windows XP Recovery Diskette 
    ·Sådan oprettes en Windows 2000 -startdiskette 
    ·Sådan kopieres mit operativsystem til en cd 
    ·Sådan Size Schedule Bars i Primavera P6 Program 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com