| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Computer Technology & Crime Fighting
    Moderne teknologi har fuldstændig revolutioneret , hvordan forbrydelser undersøges og løses. Oplysninger, der bruges til at tage uger eller måneder at opdage kan nu bestemmes i løbet af få timer eller dage. Lokalisering af en mistænkt kan undertiden ske på få sekunder , hvis han har en aktuel adresse eller telefonnummer til rådighed på internettet . De retshåndhævende embedsmænd har måttet være uddannet på nye computerteknologi , så de kan høste det maksimale udbytte i sine anvendelser retning af at fange forbrydere og løse forbrydelser. Nationale databaser

    Et stort fordel, at retshåndhævelse nu nyder takket være moderne computerteknologi er evnen til at forbinde informationsdatabaser fra forskellige retshåndhævende myndigheder. Hvor en mistænkt plejede at være i stand til at hoppe stat linjer for at undgå afsløring, computere gør det meget lettere for officerer til at være opmærksomme på forbrydelser uden for deres jurisdiktion , således at mønstre kan opdages , og forbrydere kan spores med bistand fra andre agenturer . < br >
    Surveillance

    Moderne kameraer ikke kun give retshåndhævende mange flere muligheder i at identificere mistænkte på et gerningssted , men digital hukommelse også giver mulighed for langt større mængder af data, der skal lagres mere effektivt over en længere periode . Optagelserne , der er trukket ud af overvågningssystemet er normalt af bedre kvalitet end de analoge bånd Gårsdagens. Computere kan nu rydde op i billedet for at få en klar gengivelse af en mistænkt ansigt til enten et id eller retten beviser.

    Internet-søgninger

    Når en mistænkte går på flugt fra retshåndhævelse , vil han stadig ofte opsøge gamle venner, familie og kolleger, så han kan få hjælp i hans flugt. Politifolk kan nu finde navne og mulige adresser på potentielle kontakter over internettet, hvor sociale sider som Facebook og andre internetsider tilbyder et stort sortiment af personlige oplysninger om mange mistænkte , der er til gavn for politiets efterforskning .
    < br > Bullet Identification Technology

    forensics eksperter er allerede meget dygtige til at analysere de særlige kendetegn ved kugler og patronhylstre , der blev brugt på scenen af ​​en forbrydelse , ny teknologi giver mulighed for en lasergravering kan foregå på både projektilet af en kugle og indersiden af skallen beklædning, der senere kan scannes og spores tilbage til butikken og den specifikke ammo box , at det oprindeligt kom fra . Mens dette ikke vil vise en mistænkt gjorde skyderiet i en undersøgelse , vil det give mulighed for detektiver at have et udgangspunkt. I fortiden , kan de har arbejdet uden massive kundeemner.
    DNA Technology

    Computerteknologi giver nu mulighed for DNA, der skal analyseres og sammenlignes , så mistænkte kan enten være matches til en scene for en forbrydelse , eller de kan fjernes . DNA , der findes i blod , spyt , hudceller , hår og negle er langt mere præcis end traditionelle fingeraftryk i både identificere og udelukke mistænkte når DNA-beviser er fundet på et gerningssted . Ikke alene har DNA-teknologi bidraget til at sende mange kriminelle i fængsel , men det har også resulteret i udgivelsen af ​​mistænkte, som blev anset for at være uskyldig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Opdater Registry uden at genstarte 
    ·Sådan fjernes Windows Audio & Multimedia Class 
    ·Sådan Reparation Boot . INI-fil 
    ·Sådan fjernes en Toolbar fra drop-down menuen 
    ·Sådan deaktiveres den Bcmwltry.Exe Process 
    ·Sådan ændres udseendet af proceslinjen i Windows 
    ·Sådan får Service Pack 1 Uden Product Key Verifikatio…
    ·Sådan installeres ISATAP 
    ·Sådan geninstalleres Netværksforbindelser 
    ·Sådan oprettes en Reboot Disk 
      Anbefalede Artikler
    ·Definition af en Fritsvingende karnap 
    ·Sådan Set Up en printer i Medicinsk manager 
    ·Sådan slettes et program ikke er nævnt i Tilføj /fje…
    ·Hvordan at slippe af Forældrekontrol Pop Ups 
    ·Sådan Skil en EEP File 
    ·Sådan fjernes Windows 2000 Professional 
    ·Sådan ændres markøren i Ubuntu 
    ·Sådan ændres navnet på en computer i Vista 
    ·Sådan får du vist listen over nyligt slettede filer 
    ·Fejlfinding en XP Screen Saver , der ikke fungerer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com