| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan formateres en disk med FAT16
    filallokeringstabellen 16 ( FAT16 ) format er en type af formatering anvendt på computer harddiske . FAT16 format er begrænset til to gigabyte per partition, så det er ikke almindeligt forekommende eller støttet på operativsystemer eller computere fra senest 2000. Trods begrænsningerne i FAT16 , herunder nødvendigheden af ​​at opdele diske større end to gigabyte i hoved og udvidede partitioner er FAT16 nødvendigt ved arbejde med ældre styresystemer installeret på ældre computere . Du kan formatere en computer harddisk med FAT16 ved hjælp af en DOS prompt indlæses fra en Windows 95 , Windows 98 eller Windows Me opstart disk . Ting du har brug
    Harddisk
    Windows 95 , Windows 98 eller Windows Me
    Opstart disk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Opret en start - up disk . Hvis du ikke har en start-up disk Indsæt en tom diskette i dit drev, og klik på "Start" -menuen. Point til "Indstillinger" og klik på "Control Panel". Dobbeltklik på "Tilføj /Fjern Programmer ". Åbn "Start -up Disk "-fanen og vælg " Opret disk".
    2

    Indsæt start-up disk og genstarte computeren. Hvis du bliver bedt , skal du vælge " Start computeren uden cd-rom- support" , og tryk på "Enter "-tasten.
    3

    Åbn format og partition nytte. Når Kommandoprompt belastninger fra start-up disk , skriv " fdisk " og tryk "Enter".
    4

    Anmeldelse erklæringen om støtte til store drev. Hvis din harddisk er større end 512 megabyte , " fdisk " minder dig om, at Windows giver forbedret understøttelse af harddiske over to gigabyte . Når du bliver bedt , skal du trykke "N " for at deaktivere understøttelse af store diske , ellers vil FAT32 blive brugt til at formatere harddisken .
    5.

    Tryk på " 1" til "Opret DOS-partition eller logisk DOS-drev ", og trykke på " Enter". Tryk derefter på "Y" og derefter " Enter" for at acceptere standard størrelsen på den partition , der er en højst to gigabyte bruger FAT16 .
    6

    Tryk på " 1" for at tildele drevbogstaver til yderligere plads på harddisken. Hvis din harddisk er større end to gigabyte , skal du tildele drevbogstaver til at udpege den ekstra plads til rådighed på drevet. Tryk derefter på "2 " for at vælge "Opret udvidet DOS-partition ", og tryk på " Enter".
    7

    Indtast størrelsen på den udvidede partition i megabyte og trykke på " Enter". Hvis det er nødvendigt , vil " fdisk " bede dig om at tildele volumen breve til ekstra ledig plads på drevet. Den udvidede partition er fuldført , når skærmen viser " All tilgængelige plads i den udvidede DOS-partition er tildelt lokale drev . "
    8

    Indstil den aktive partition. I DOS og Windows 95, Windows 98 og Windows Me, den aktive partition er boot -drev. Tryk på " 2" for at åbne "Set aktive partition " menuen og tryk "Enter". Vælg det nummer, der svarer til boot -drevet og trykke på " Enter". Tryk på " ESC" for at afslutte " fdisk ".
    9

    Genstart computeren. Med de oprettede partitioner , skal de tørres af og omformateret med FAT16 . Hold din start-up disk i diskettedrevet
    10

    Type " format c: /​​s" . På kommandolinjen. Hvis din boot-drev har et andet bogstav end " C," erstatte "c" med det relevante drevbogstav . Den " /s" kommandoen overfører vigtige systemfiler til din start-up disk, så den kan bruges til at starte computeren . For alle ikke- boot drev og partitioner , blot skrive " format e :". , Hvor "e" er bogstavet navnet på den udvidede DOS-partition
    11

    Accepter advarslen , at alle data bliver slettet ved trykke på " Y" efterfulgt af " Enter". Når du har formateret drevet, vil du blive bedt om at oprette en valgfri etiket for det drev , som kan være op til 11 tegn. Skriv etiketten og trykke på " Enter". Formateringen er færdig .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en Microsoft Blue Screen o…
    ·Sådan Genopbyg VMM32 VXD 
    ·Sådan Clean en computer Registry Med Free Software 
    ·Sådan kontrolleres , om en computer kan opgradere til …
    ·Sådan Fix en defekt enhedsdriver eller System Service 
    ·Hvordan at justere bredden på proceslinjen knappen 
    ·Om Microsoft Paint 
    ·Hvordan får jeg en anden baggrund på My Desktop 
    ·Hvordan kan man se Hvis Windows-opdateringer er blevet …
    ·Sådan at forstørre Breve på en computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Check RAM-størrelse i pc'er med XP 
    ·Linux Monitoring CPU-brug 
    ·Hvordan scanner jeg på en iMac 
    ·Hvordan at slippe af Outlook XP Password 
    ·Sådan Tether en MacBook på en Desktop 
    ·Sådan installeres side om side i Windows XP Profession…
    ·Hvordan at slippe af programmer, der starter op med Win…
    ·Sådan Arranger Værktøjslinjer vandret på toppen af …
    ·Sådan Boot en Vista installation fra USB 
    ·Resultatmåling Værktøjer til Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com