| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
 • Basale computerfærdigheder
 • Linux
 • Mac OS
 • Ubuntu
 • Unix
 • Windows
 • Windows Vista
 • Windows XP
 •  
  Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
  Sådan Clean en computer Registry Med Free Software
  Microsoft Windows registreringsdatabasen er en omfattende database, der gemmer konfigurationsindstillinger for programmerne , applikationer , tjenester , enhedsdrivere og brugerflade indlæst på din computer. Den indskrive består af to grundelementer , nøgler og værdier , der er gemt i et hierarkisk system. Som programmer og applikationer er installeret, konfigureret opdateret og afinstalleret, kan de forlader brudt eller ødelagt registreringsdatabaseposter bag , der kan forårsage systemfejl og langsom computerens ydeevne . Gratis software er tilgængelig online, der vil rense ud i registreringsdatabasen fejl, og holde dit system kørende. Instruktioner
  CCleaner
  1

  Download gratis registreringsdatabasen rengøring software CCleaner hjælp af linket i " Resources " sektionen. Når overførslen er færdig , skal du finde filen på din computers harddisk , og dobbeltklik på den for at åbne installationsprogrammet.
  2

  Vælg dit sprog, og klik på " Okay" knappen. Klik på knappen "Næste" , og klik derefter på "Jeg accepterer" efter at have læst CCleaner licensaftale.
  3

  Klik på " Install " knappen og vente på CCleaner programmet til at installere på din computer . Når installationen er færdig , skal du sikre , at den "Kør CCleaner " afkrydsningsfeltet er en markering i det og derefter klikke på knappen "Udfør" for at køre programmet .
  4

  Klik på " Registry " knappen på den venstre side af CCleaner programvinduet. Lad alle " Registry Integrity " afkrydsningsfelterne på standardindstillingerne og klikke på "Scan For Issues " knappen. En statuslinje angiver, at et register scanning finder sted. Når scanningen er færdig, klik på " Fix udvalgte emner "-knappen.
  5.

  Klik på "Ja" knappen, når bedt om at gemme en sikkerhedskopi af din registreringsdatabasen på din computer. Vælg en mappe til at gemme den indskrive backup til , og klik på knappen "Gem" . Denne backup-fil vil tillade dig at gendanne registreringsdatabasen til en brugbar tilstand , hvis registreringsdatabasen rengøring værktøj utilsigtet sletter en post i registreringsdatabasen , at systemet kræver for at køre ordentligt.
  6

  Klik på "Fix udvalgte problemstillinger " knappen i registreringsdatabasen fejl dialogboksen . Det CCleaner Programmet vil nu løse eventuelle registreringsdatabasen fejl og fjerne eventuelle forældreløse poster i registreringsdatabasen. Efter denne proces er færdig , klik på " Luk" knappen .
  Eusing Free Registry Cleaner
  7

  Download Eusing Free Registry Cleaner ved hjælp af linket i " Resources "sektionen . Når overførslen er færdig , skal du finde filen på din computers harddisk , og dobbeltklik på den for at åbne installationsprogrammet.
  8

  Klik på knappen "Næste" på det første installation skærmen og derefter klikke på "Næste "-knappen igen for at bekræfte installationen placering. Klik på knappen "Næste" for at bekræfte program manager gruppen , og klik derefter på "Næste " for at installere programmet. Når programmet er installeret , skal du sikre , at der er et flueben ud for den " Launch Eusing Free Registry Cleaner ", og klik på "Afslut " knappen for at starte programmet .
  9

  Klik på " Skip " knappen for at afskedige den valgfrie registrering dialogvinduet . Klik på " Scan registreringsdatabasen Issue " option på venstre side af programvinduet under "Opgaver" overskrift . Programmet vil scanne registreringsdatabasen for eventuelle fejl , forældede fil nøgler og foreninger og andre spørgsmål .
  10

  Klik på " Rediger" -menuen øverst i programvinduet , og vælg derefter "Vælg alle " valgmulighed . Klik på " Reparer Registry Issue " for at lave alle registreringsdatabasen fejl , og klik derefter på " Luk" knappen .
  11

  Luk Eusing Free Registry Cleaner program, så luk alle andre åbne programmer på din computer. Genstart computeren.
  Registry Repair
  12

  Download Registry Repair software ved hjælp af linket i " Resources " sektionen. Når overførslen er færdig , skal du finde filen på din computers harddisk , og dobbeltklik på den for at åbne installationsprogrammet.
  13

  Vælg dit sprog og klik derefter på " OK" knappen. Klik på knappen "Næste" , så læs licensaftalen. Vælg alternativknappen ved siden af ​​ordene " Jeg accepterer aftalen " og derefter klikke på "Næste ".
  14

  Fjern markeringen i feltet ved siden af ​​" Jeg accepterer licensaftalen og ønsker at installere den gratis Ask værktøjslinjen "og derefter klikke på knappen" Næste " . Klik på "Næste " for at bekræfte placeringen af ​​installationen , og klik derefter på "Næste" igen for at bekræfte programmet genvej placering.
  15

  Klik på "Næste " for at skabe desktop og Quick Launch programikoner , og klik derefter på "Install" knappen for at installere Registry Repair program. Sørg for, at " Launch Glary Registry Repair" boks har en check i den, og klik derefter på Udfør for at starte programmet .
  16

  Klik på " Scan Registry for problemer " knappen. Programmet vil scanne registreringsdatabasen for eventuelle problemer. Når scanningen er færdig, klik på "Repair" knappen i dialogboksen for at løse problemerne , og klik derefter på " Luk ". Luk Registry Repair program , og eventuelle andre åbne programmer , og genstart computeren .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan man laver en Program Start ved opstart i Window…
  ·Sådan formateres en dvd i Windows 7 
  ·Min Gateway Laptop vil ikke Boot Up 
  ·Sådan geninstalleres A Driver til en iPod med et USB i…
  ·Sådan Setup Windows på 64 Bit Machines 
  ·Sådan Bestem Hvis PC hukommelse er Bad 
  ·Sådan Reparation Genuine Windows 
  ·Sådan deaktiverer Java opdateringer i Windows 7 
  ·Hvordan man laver en GeForce FX 5200 Kompatibel med Dir…
  ·Hvordan laver forskellige symboler med Alt-tasten 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan installeres Windows XP Lite 
  ·Sådan bruges Print Screen på en Mac kører OS X Leopa…
  ·Sådan opdaterer OEM version af Windows Vista 
  ·Sådan får du adgang Games i Windows Vista 
  ·Sådan Tænd UPNP i en iMac 
  ·Hvordan bruger jeg CrossOver og ZeroPSX 
  ·Windows Boot Config datafil indeholder ikke en gyldig O…
  ·Sådan Put papirkurven Ikon i din Windows 7 proceslinje…
  ·Sådan Konverter en FAT32 format til NTFS på Windows X…
  ·Sådan Beregn Interiør Skodder 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com