| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Almindelige Windows Fonts
    Skrifttyper er specielle skrifttyper , der anvendes på computere til tekstbehandling og web design . Computere kommer færdigpakket med et bestemt sæt af skrifttyper for at sikre, at brugeren vil være i stand til at ansætte dem lige ud af kassen. Microsoft Windows -computere har et særligt sæt af skrifttyper til rådighed for kunderne , med de fleste af maskinerne bliver leveret med disse specifikke skrifttyper. Times New Roman

    Debuterede den 3. oktober 1932 blev Times New Roman udtænkt af Stanley Morison og Victor Lardent . De to skabte dette skrifttype ved anmodning om avisen The Times of London. Skrifttypen er designet til at være læselig , men pladsbesparende . Denne skrifttype er et af de mest populære og genkendelige tilgængelige skrifttyper .
    Arial

    Arial brug på Windows -computere skyldes Microsofts beslutning om at anvende TrueType-skrifttyper . For at undgå at betale licensafgifter for at fordele Helvetica , Microsoft valgte i stedet at købe brugen af ​​Helvetica -klon kaldet Arial .
    Impact

    Impact er en sans serif skrift , hvilket betyder, at den mangler seriffer , eller små blomstrer i slutningen af ​​brevet slagtilfælde. Skrifttypen er designet i 1965 af Geoffrey Lee og blev udgivet af Linotype . I øjeblikket Stephenson Blake ejer dette design.
    Courier New

    Courier New er et redesign af Courier skrifttypen , en populær skrivemaskine - baseret skrifttype , der er en standard blandt manuskriptforfattere . Denne redesign blev tegnet af Adriam Frutiger på anmodning af IBM.
    Tahoma

    Matthew Carter og Tom Rickner udviklet skrifttypen Tahoma til brug på skærmen i stedet for på tryk . Denne skrifttype ligner Verdana , men lidt bredere. Tahoma har den ære at være populær blandt persere og bruges ofte til persiske hjemmesider , ifølge Urban Fonts.com .
    Comic Sans MS

    Vincent Connare udviklede Comic Sans i 1994 for at give computerbrugere en mere afslappet , sjov skrifttype til brug i modsætning til et alvorligt udseende skrifttype som Times New Roman . Oprindeligt opkaldt Comic Book er Comic Sans ' design baseret på skrifttyper fremhævede i tegneserierne " The Dark Knight Returns " og " Watchmen ". Skrifttypen trækker kritik for sin manglende faglig appel ifølge en April 2009 artikel i Wall Street Journal.
    Lucida Console

    Denne skrifttype er et produkt af Microsoft . Designere Charles Bigelow og Kris Holmes udviklet denne skrifttype og holde ejerskabet af font design. Brugerne kan genkende denne skrifttype som værende den skrifttype anvendes under den såkaldte Blue Screen of Death .
    Trebuchet MS

    Vincent Connare , skaberen af ​​Comic Sans , der er udviklet Trebuchet MS i 1996. Denne skrifttype er designet til maksimal læsbarhed og renlighed på både mindre font dimensionering og større overskriften størrelser. De bogstaver inspireret løst fra skrifttyper fra 1920'erne og 1930'erne .
    Verdana

    Verdana udvikling var baseret omkring at være i stand til at blive læst til skærmen , i modsætning til trykte papir . Denne skrifttype er bestilt af Microsoft-medarbejder Virginia Howlett for frigivelse af Windows 95 , Matthew Carter og Tom Rickner opfyldte anmodningen basere skrifttypen på Tahoma . Navnet er en kombination af " verde ", det spanske ord for grøn , og " Ana ", Virginia datters navn.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kører Microsoft Windows Malicious Software Remo…
    ·Sådan Find ud af hvilken type RAM din pc Bruger med DD…
    ·Sådan opdaterer Sonic RecordNow 
    ·Sådan Print folder Titler i Windows Stifinder 
    ·Glas, Ændringer Opaque 
    ·Sådan tilføjes VOB-filer til Windows Media Center 
    ·Sådan gendannes DataPlow SFS 
    ·Sådan Fix Fejlmeddelelse 5 undlod at fuldbyrde Target …
    ·Sådan konfigureres en Command ikke fundet i Rockbox 
    ·Hvordan laver man en Acer Recovery CD 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes XP Boot CD fra XP Setup 
    ·Sådan Gør Windows Start Hurtigere 
    ·Hvordan kan jeg Fix My Sound Recorder på min computer 
    ·Sådan Set virtuel hukommelse til Windows XP 
    ·Installation Yahoo Messenger i Linux 
    ·Sådan Stop Programmer startes automatisk i Windows Sta…
    ·Sådan kører Windows Stifinder 
    ·Sådan Ret Computer Time til Atomic Clock Time 
    ·Sådan Slet søgehistorik Results for Navne på filer o…
    ·Sådan Indstil LCD-lysstyrke på Acer 4000 Series 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com