| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Grundlæggende om Computer Organization
    Clutter er noget, vi alle nødt til at beskæftige sig med, uanset om det er i stuen eller på en computer skrivebord. Clutter på computerens skrivebord kan gøre det svært at finde, hvad du ønsker, og en computer kan begynde at løbe temmelig langsomt, hvis det ikke får nogle periodiske oprydning vedligeholdelse. Oprydning ekstra skrivebordsikoner
    p første rydde op ikonerne på skrivebordet. Det er sandsynligt, at alle programmer, du har installeret placeret genveje på skrivebordet. Du kan slette genveje på skrivebordet til programmer, du sjældent ( eller aldrig ) bruge, og det er sandsynligvis OK for at slette de mest almindeligt anvendte programgenveje fra skrivebordet , da genveje til programmer, du bruger mest , vil poppe op automatisk i Start-menuen (eller de " Seneste emner " menuen på Mac) .
    Konsolidering filer i desktop mapper

    Du vil også ønsker at gøre mapper på skrivebordet til forskellige filer, som du ønsker at have ved hånden. For eksempel . Én mappe til hjem finanser , eller en anden for familie fødselsdage I Windows skal du klikke højre på skrivebordet og vælg "Ny " og derefter " Mappe ". ( Den " My Documents " mappe placeret væk fra Start Menu kan også bruges til at huse disse filer, men det betyder et par flere klik for at komme til disse filer. ) I OSX , klik på skrivebordet og trykke på Kommando + Shift + N .
    Organisering menuer

    i Windows kan du også organisere menuen Programmer , som kan få temmelig store , når overladt til sine egne enheder. At gøre det i enten Windows XP eller Vista , skal du højreklikke på Start- knappen og vælg " Explore". Det vil åbne op for Windows Stifinder browser. Klik på " Programmer " mappe for at se alle poster i din menuen Alle programmer . I Windows XP, vil der være en anden Start-menuen kan du organisere , ligger i " Alle brugere " mappen . Den fulde sti for det er C: \\ Documents and Settings \\ All Users \\ Menuen Start \\ Programs.From der vil du være i stand til at konsolidere de mapper , bruger en strategi svarende til skrivebordet mappe strategi nævnt tidligere. Populære kategorier for at skabe i denne menu omfatter spil , produktivitet, Internet, og hjælpeprogrammer . Hvis du vil oprette en ny mappe , skal du højreklikke på et tomt område og vælg "Ny " og derefter " Mappe ". Du kan klikke - og - træk andre mapper ind i det ene , slette mapper og omdøbe mapper ved at klikke på dem og trykke F2.Mac OSX brugere kan tjekke linket i slutningen af ​​denne artikel for rådgivning om organisering svarer til menuen Start , som OSX refererer til som menulinjen.
    værktøjslinjen Hurtig start , og et notat om installation af software

    Windows har også værktøjslinjen Hurtig start . Det er en serie af små ikoner ved siden af ​​knappen Start. Det er der i Vista som standard. Hvis det ikke er til stede i XP , skal du højreklikke på et tomt sted på proceslinjen , vælg "Egenskaber" , og marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​" Vis Hurtig start ". For at slette et ikon på værktøjslinjen Hurtig start , skal du højreklikke på den og vælg " Slet". Fra dette punkt fremad , notere, hvor software opfører under installationen. Desværre er der ingen standard. Noget software spørger dig, om du ønsker en Quick Launch ikon, mens andre tilføje, at uanset. Men du vil normalt have valget til at tilføje en genvej på skrivebordet , og en indgang i menuen Programmer eller OSX menulinje .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet Messenger Service Advarsler 
    ·Sådan Skær et stykke plastik 
    ·Sådan Fix Runtime Error R6025 
    ·Sådan Evaluer intern kontrol 
    ·Sådan Aktiver Strømstyring i Kontrolpanel i Denne com…
    ·Sådan Load Windows 7 Into minicomputer 
    ·Sådan ændrer du din Windows-computer Screen Saver 
    ·Hvordan at slippe af Hotfix.exe Manuelt 
    ·Sådan Clean Out Your Prefetch mappe med Registry 
    ·Sådan gendanne slettede Windows Media Player -filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan måler DBA 
    ·Sådan Fradock en notesbog på Microsoft XP 
    ·Sådan Print HP 5610V Wireless Printing 
    ·Sådan Omformatér en Windows 7 Computer 
    ·Sådan fjernes Internet Explorer & Geninstaller den i W…
    ·Hvordan til at kopiere filer fra en cd til min HD Med e…
    ·Sådan bruges Diskoprydning i XP 
    ·Sådan copy & paste filer Brug Kommandoprompt 
    ·Hvordan man bruger Remote Assistance i fejlsikret tilst…
    ·Sådan deaktiveres offlinemappefil Sync 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com