| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan fjernes User32.dll Virus
    Den User32.dll fil i Windows-program mappe på din computers harddisk indeholder vigtige oplysninger om dit operativsystem. Hvis filen bliver angrebet af en virus , mange programmer på computeren ophører med at fungere ordentligt , i stedet vise User32.dll fejlmeddelelser, når du forsøger at åbne dem. Så mange programmer sandsynligvis vil blive berørt af en beskadiget User32.dll fil , at din computer er gjort næsten ubrugelig . Når User32.dll virus bliver beskadiget , er det normalt på grund af en virus. For at gendanne computeren til sundhed, skal du både fjerne virus og løse User32.dll fil. Instruktioner
    Fjern Virus Helt
    1

    Åbn antivirus software der er installeret på computeren, ved at dobbeltklikke på ikonet i proceslinjen. Klik på " Scan Now" eller "Start Scan " knappen på forsiden af ansøgningen. Bemærk eventuelle tilbagevendende navne i de filer , der vises i listen over brudte og ødelagte filer fundet under scanningen. Vælg " Slet filer " for at fjerne filerne fra systemet.
    2

    Gå til "Start" menuen på computeren , derefter " Alle programmer". Åbn " Tilbehør " mappen og vælg " Kør". Skriv " regedit " i " Kør "-boksen , og tryk på "Enter". Registreringseditor kommer op på skærmen.
    3

    Træk ned menuen "Rediger" og vælg " Find ". Indtast et af de tilbagevendende navne, som du noterede fra antivirus scanning og tryk på " Enter" for at fremhæve det første post i registreringsdatabasen , der indeholder det navn. At fjerne filen , skal du højreklikke på den markerede post, og vælg "Slet " fra menuen .
    4

    Retur til menuen "Rediger" , og vælg "Søg" igen. Indtast tilbagevendende navn igen og tryk " Enter". Slet den markerede post. Fortsæt med at gøre dette indtil Registreringseditor finder yderligere poster , der indeholder det navn.
    Fastgør User32.dll
    5

    Prøv automatisk opdatere dine Windows-drivere . For at opdatere driverne , gå til " Start", " Alle programmer ", "Accessories ", og vælg " Kør". Type " wupdmgr " i " Kør "-boksen , og tryk på "Enter". Windows finder automatisk tilgængelige opdateringer på internettet og installerer dem på computeren. Det er muligt, at den User32.dll fil vil blive erstattet i løbet af denne proces.
    6

    Åbn programmet , der gav dig den User32.dll fejlmeddelelsen for at se, om problemet er væk. Hvis fejlmeddelelsen vises igen , skal du geninstallere programmet , sammen med andre programmer, der er afhængige af chaufføren.
    7

    Gå til "Start " menuen og navigere tilbage til "Kør ". Indtast "cmd" i "Kør "-boksen og tryk "Enter " for at opdrage kommandoprompten. Skriv " Tasklist /m User32.dll " ved prompten og trykke på " Enter". En liste over alle programmer ved hjælp User32.dll vises på skærmen. Bemærk alle disse programmer . Programmer, der er de sædvanlige syndere er email-programmer, som Outlook og Internet-applikationer , som Internet Explorer.
    8

    Åbn " Start" menuen igen , skal du gå til Kontrolpanel, og klik på " Tilføj /Fjern Programmer "eller" Fjern et program "i listen. Rul til det program navn, som du ønsker at afinstallere i programmet listen og højreklikke på programmets navn. Vælg "Uninstall " bekræfte handlingen , hvis du bliver bedt om , og programmet er fjernet .
    9

    Genstart computeren mellem hvert program fjernelse og forsøger at åbne en af ​​de andre programmer, der bruger User32.dll fil. Hvis programmerne åbner , behøver du ikke at afinstallere eventuelle yderligere programmer. Når du har fundet synderen , kan du geninstallere alle de programmer ved at downloade dem online eller ved hjælp af installations -cd , som du oprindeligt brugte til at installere programmerne.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Netzero.Com 
    ·Sådan finder du den Win2k Product Key i DOS 
    ·Hvordan til at overføre billeder til en Flash Card 
    ·Sådan Find hvad iOS en iPhone bruger 
    ·Sådan at vende tilbage til Windows Aero Theme 
    ·Sådan Partition en NTFS -drev uden en omformatere 
    ·Sådan køres PC Tools på Start Up 
    ·Sådan mørkere Hjem Interior Windows 
    ·Sådan Undelete en File Utility Med Open Source 
    ·Sådan fjernes Lodret Sliding Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er forskellen på en ISO & a Drive 
    ·Sådan fjernes Isass.exe 
    ·Hvilken Wood til bruge til at gøre Udvendige Skodder 
    ·Hvordan at vide , hvis Watchguard Anti -Virus Arbejder 
    ·Sådan fjernes en NET Framework i Vista 
    ·Hvad der forårsager mine cookies til Go Flat i ovnen 
    ·Sådan ændres en lokal Admin Password 
    ·Sådan installeres PHP i Webmin 
    ·Sådan Put proceslinjen i bunden 
    ·Vindueskarm typer træ 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com