| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
 • Basale computerfærdigheder
 • Linux
 • Mac OS
 • Ubuntu
 • Unix
 • Windows
 • Windows Vista
 • Windows XP
 •  
  Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
  Butiksvindue Caulking Procedurer
  Stemning vinduer er en integreret bygningsvedligeholdelse . En dårlig kalfatring job vil resultere i dårlig isolering og øget brug af et varmeapparat eller air condition til at regulere temperaturen , hvilket medfører en mærkbar stigning i energiomkostningerne. Også dårligt tætnes vinduer kan resultere i utætheder , der forårsager vandskade på det indre af bygningen. Den rette kommercielle caulking job skal danne en tæt forsegling , forhindre lækager og fremme energieffektivitet. Foreløbige oplysninger

  Kontakt vinduet producenten at bestemme den bedste form for tætningsmateriale til brug. Brug af en forkert type caulk kan kompromittere forseglingen det vil danne , forlader vinduet modtagelige for vand og luft lækager , og kan også skade det omgivende byggemateriale. Silicone, polysulfid og polyurethan caulks er de mest almindelige typer, der bruges som vindue fugemasser . Angiv, om caulk vil blive udsat for de elementer , og hvis du har tænkt på at male over caulk .
  Hvornår begynder

  Start din caulking projekt på enten en mild dag eller starte i løbet af eftermiddagen . Temperaturvariation forårsager caulk at udvide og krympe . Du har brug for tætningsmateriale til hverken udvide eller skrumpe , når de anvender det til vinduer. Starter i slutningen af ​​eftermiddagen, når det allerede er køligt udenfor , vil mindske virkningerne af vejret på tætningsmateriale .
  Rengøring af området

  Rengør område, der kommer til at tætnes . Snavs, smuds , olie eller andre fremmedlegemer vil kompromittere sæl og klæbende evne tætningsmateriale . Denne rengøring let kan opnås med en fugtig klud . Hvis en fugtig klud anvendes, skal området være tørrer før anvendelse af tætningsmateriale . Vand vil også kompromittere caulk s klæbende evner.

  Fjernelse gamle caulk kan være en del af denne proces , hvis du er recaulking . Fjernelse af gamle caulk kan nemt gøres med en lang værktøj såsom en skruetrækker. Grave i gamle caulk og træk materialet. Det tætningsmateriale skal komme ud i store stykker . Enhver tilovers stykker skal skrabes og tørres væk .
  Mål Gap skal fyldes

  Sørg for, at det hul, der kommer til at tætnes er ikke mere end 7/8-inch bred og dyb. Hvis målingerne af hullet overskride denne størrelse, vil du nødt til at placere en massiv udfyldning strimmel til at gøre kløften tyndere og et skum Backer stang til at gøre kløften lavvandede .
  Installation af Caulk

  Du vil være sikker på , at du installerer caulk med en kontinuerlig hastighed og jævnt. Den bedste måde at gøre dette på er at udnytte en fugepistol og anvende caulk på en 45 - graders vinkel. Du vil også være sikker på at caulk hele omkredsen , hvis du er kalfatring finner vinduer, caulk omkring leddene, caulk alle installerede træ, caulk omkring sidespor og åbning, og også sørge for at caulk omkring vinduesrammen. Generelt bør du anvende caulk til ethvert område du mener skal forsegles . Ethvert område , som ikke er blevet forseglet korrekt kan resultere i utætheder og dårlig isolering .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fortæl Hvis din Windows Installer er installere…
  ·Sådan scanne og rense en computer 
  ·Sådan oprettes en System Recovery Disk til en Dell 
  ·Sådan Skyl Systemgendannelse 
  ·Sådan Fix Microsoft ISATAP Adapter # 6 driver 
  ·Sådan konfigureres IP-adresser , subnet Masker & stand…
  ·Hvordan tjekker jeg Chipset til Latitude D620 
  ·Sådan Slet Windows System Folder 
  ·Sådan Transfer dokumenter til en Memory Stick 
  ·Sådan Scan Med en HP Officejet 8500 Pro A909A 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan permanent deaktivere programmer ved opstart 
  ·Fakta om NT Kernel Logger 
  ·Sådan Bo en udvidet partition i Ubuntu 
  ·Sådan opgraderer Microsoft XP til Vista 
  ·Lave en kopi af Windows XP fra en Recovery CD 
  ·Sådan ændres en Windows Validation nummer 
  ·Sådan geninstalleres Windows XP på en Dell 690 
  ·Hvordan du manuelt Genstart Explorer Process Fra Task M…
  ·Sådan får du adgang en XP Genoprettelseskonsol 
  ·Sådan Sync adressebogen på en Mac Uden en Mac konto 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com