| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan får jeg Forbi Windows Administrator Password
    ? Hvis du forsøger at få adgang til en computer, der har en administratoradgangskode blokerer din vej , er der en måde til hurtigt at træde omkring dette problem --- så længe du forsøger at indtaste et Windows XP computer. Desværre blev denne nemme "bagdør " løsning lukket for Windows Vista og Windows 7, men der er et par måder at låse en Vista eller Win7 maskine samt . Easy Back Door : fejlsikret tilstand
    p Du kan komme ind i nogen Windows XP-computer beskyttet af et password ved at trykke på "F8" , når maskinen først starter , og derefter vælge " Safe Mode " som start-up valgmulighed . Adgangskoden gatekeeper er forbigået i fejlsikret tilstand , og du vil være i stand til at gå til "Start", "Control Panel " og derefter " Brugerkonti ". Inde brugerkonti , fjerne eller nulstille adgangskoden . Gem ændringer og genstart Windows gennem en ordentlig genstart af systemet procedure ( "Start " og derefter " Genstart. ").
    Hard Way for Windows Vista og Win7

    Realisere password sikkerhedsbeskyttelse var så svag i Windows XP, Microsoft lukkede denne dør for Vista. Brugere af Vista og Windows 7 er ude af stand til at indtaste fejlsikret tilstand , hvis en korrekt adgangskode ikke indtastes først. Men indse, at der er flere scenarier, hvor en legitim ejer kan glemmer eller mister en adgangskode , eller har en adgangskode uheld nulstillet af et barn eller gæst, havde Microsoft at skabe en fall- back position. Vista og Windows 7 har en Password Recovery værktøj, der kan bruges til at optage adgangskoden til et flashdrev eller en cd. Hvis du havde fremsyn til at skabe denne nødsituation værktøj , skal du indsætte disken eller flashdrevet , og starte maskinen.
    Sidste grøften indsats for Vista og Win7

    Hvis du ikke har lavet et Password Recovery værktøj , der er endnu en måde man kan " bryde ind " i maskinen : geninstallere Windows ved hjælp af den indbyggede Recovery konsollen. Læs retablering anvisningerne nøje , dog. I nogle tilfælde kan du miste data, når du geninstallerer Windows i denne Recovery mode. Trods denne trussel , er en fuld helbredelse en bedre løsning end en fuldstændig ubrugelig maskine. At påberåbe genoprettelseskonsollen , placere en ægte Windows Vista eller Windows 7 setup disken i cd skuffen og starte computeren . Windows vil tilbyde Recovery og reparation. Foretage yderligere forskning på Microsofts supportwebsted på, hvordan man bruger disse muligheder, og forhåbentlig spare nogle af dine oprindelige data
    Forsigtig: . Kom Caught er Easy

    ejer maskinen vil vide nogen har haft uautoriseret adgang til computeren i deres fravær. Deres sædvanlige password \\ vil ikke arbejde eller de vil ikke blive bedt om at angive adgangskoden , når brugeren forsøger at logge på. Du vil ikke være i stand til at afdække eller genskabe adgangskode, før du fjerner det fra User Account kontrolpanel , fordi adgangskoden er maskeret med password "prikker ". Tænk over dette potentielle opdagelse , før du trespass på denne måde.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter AB1 til SCF 
    ·Sådan Reset Admin Password for en HP bærbar 
    ·Sådan åbner en POL Filer 
    ·Sådan Slet Searchindexer.Exe 
    ·Sådan Slet sand ven Test Konto 
    ·Hvordan kan jeg ændre administrator password på en HD…
    ·Sådan gendannes en fil gemmes i en Jump Drive 
    ·Hvordan laver Accenter Over Breve om en bærbar 
    ·Sådan krypteres en tekst Doc 
    ·Hvordan at oprette en forbindelse på en Port Fil & pri…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Vista Startup Med Kommandoprompt 
    ·Sådan installeres en Nielsen USB GFX 
    ·Hvordan at reparere Windows XP registreringsfejl 
    ·Sådan Slip & Renew en IP på Windows Vista 
    ·Sådan tilføjes med C Shell 
    ·Sådan opgraderer Windows Fra 3,1-3,11 
    ·Sådan Skjule Music Player Men Hold Pause -knappen 
    ·Sikkerhed Faktorer for Transport Plate Window Glass 
    ·Sådan bruges Restore Disk for HP-computere 
    ·Hvordan ændrer jeg Standard Photo Viewer i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com