| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    I hvilken rækkefølge skal du tage Core MCSE Eksamen
    ? Microsoft Certified Systems Engineer ( MCSE ) certificering opnås ved at tage og passerer en række separate certificeringer eller tests , der er udviklet af Microsoft og administreret af en certificeret Microsoft embedsmand. Den MCSE certificering tyder på, at den person, der ønsker at blive certificeret "skulle have 1-2 års erfaring i at designe, installere, konfigurere og fejlfinding netværk systemer . " Selv om der ikke er nogen bestemt rækkefølge forpligtet til at tage prøverne , der er fælles praksis i gør det, og alle er accepteret. MCSE Fakta

    En person kan opnå to generelle MCSE certificeringer, MCSE på Windows Server 2003 eller MCSE på Microsoft Windows 2000 Server . Disse certificeringer er en måde at vise potentielle kunder og medarbejdere omfanget af en ansøgers IT-viden . MCSE certificeringer bygger på hinanden , hvilket betyder, hvis en test taget for MCSE er en af ​​de test, der kræves for MCSA eller Microsoft Certified Systems Administrator certificering, det tæller mod begge certificeringer uden at behøve at tage testen igen. Når en person bliver MCSE certificeret, han kun har brug for én mere test for at blive certificeret i et specialiseret område af MCSE , som MCSE Messaging eller Sikkerhed. Også han har brug for kun én flere test for MCSA -certificering.
    MCSE Krav

    For at opnå MCSE , syv specifikke tests skal tages, og bestået. Disse omfatter alle fire tests inden for netværkssystemer , en test hver i de områder af design, klient operativsystemer og de ​​valgfrie fag. Enhver test, der er pensioneret på tidspunktet for at forsøge at tage det kan ikke tages , fordi det ikke tæller certificeringen. De pensionerede test er stadig vises på kravene siden , fordi hvis en pensioneret test blev taget og bestået , før den blev pensioneret, har resultaterne tæller certificeringen som de ikke har nogen udløbsdato. En pensioneret test er en test, der ikke længere gælder for den specifikke certificering eller en, der er blevet opdateret med en anden , mere relevant test. Pensionerede tests afkræfter ikke en certificering.
    MCSE Core Eksamen

    De centrale eksamener kan tages i vilkårlig rækkefølge , selv om mange mennesker almindeligvis tager dem starter med de laveste nummererede eksamener først. Dette skyldes, at de eksamener med højere tal bygger på de lavere nummererede dem . De centrale eksamener består af de fire inkluderet i netværksarbejde området. En Systems Engineer brug for at vide netværk, da det er en MCSE -certificeret it-professionelle vigtigste pligt, uanset hvad hans job rolle sker for at være . De centrale eksamener for MCSE certificering til Windows Server 2003 omfatter administration og vedligeholdelse af en Windows Server 2003 miljø , Eksamen 70-290 , Implementering, administration og vedligeholdelse af en Windows Server 2003 Network Infrastructure, Eksamen 70-291 , Planlægning og vedligeholdelse af en Windows Server 2003 Network Infrastructure, eksamen 70-293 og planlægning, gennemførelse og vedligeholdelse af en Windows Server 2003 Active Directory Infrastructure, Exam 70-294 . Fordi alle de centrale eksamener til Microsoft Windows 2000 Server MCSE certificering har været pensioneret , nye forsøg på denne certificering er ikke mulige. Eksamen takers skal i stedet blive MCSE certificeret i Server 2003. Hvis derimod havde en it-professionel allerede passeret de centrale eksamener inden de blev pensioneret , kan hun stadig fortsætte med at opnå sin certificering.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres Windows Uden en Recovery Disk 
    ·Hvordan man kan kontrollere sikkerheden på Registrerin…
    ·Sådan aktiveres Forældrekontrol 
    ·Hvordan man åbner en terminal session i Windows 7 
    ·Sådan Erstat Windows SP3 Med SP2 
    ·Hvordan udskifter jeg vinduesruder i Steel indrammet Ho…
    ·Sådan ændres DVD Auto Play 
    ·Hvordan man bruger en computer i Gujaratisk 
    ·Sådan Flash HP Printer Firmware 
    ·Sådan åbnes en Winmail Dat File 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Turn Off side-fil for Windows XP 32 Bit 
    ·Sådan deaktiveres Active Desktop Recovery 
    ·Sådan fjernes Anderson 200 serien Vinduer 
    ·Hvad er forskellen mellem Bow & Bay Vinduer 
    ·Sådan omformatere en Latitude Laptop 
    ·3G Vs . 4G for en Mac-computer 
    ·Sådan Clear Memory i Windows XP 
    ·Sådan aktiveres C \\ Windows \\ System32 \\ compmgmt.m…
    ·Sådan aktiveres Root på min Mac 
    ·Sådan ændres produktnøglen på OEM 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com